- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz kakuk.tamas #7914 üzenetére
Van olyan hely, üzlet, bolt, webshop, ahonnan küldenek Mo-ra is...? Mert a weboldalukon nem ismerik kis hazánkat...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Badboys
őstag
válasz kakuk.tamas #7926 üzenetére
Köszönöm igyekszem csak sötéteket föltenni mert olvastam,hogy a világosak nagyon merítik az egyébként sem acélos akksit. 2 naponta töltögetem így végül is elfogadható,de lehetne jobb is. Egyedüli probléma a magyar nyelv hiánya ezt igazán megoldhatnának.
-
tknof1871
őstag
válasz kakuk.tamas #7800 üzenetére
Ennyit az angolomról + szövegértés.
Szóval van saját oldaluk, arrowsmartwatch.com. facebook oldal, youtube csatorna. 4-5 hónapja semmit se tettek fel. Ezek most csődbe mentek mielőtt egyet is eladtak volna?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Peace
nagyúr
válasz kakuk.tamas #7760 üzenetére
Szép áruk van. Ezek esetleg? Mennyire lehetnek megbízhatóak? Gondolom messenger meg viber-ről le is lehet mondani nagyjából, amúgy sem lehetne gépelni nagyon.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kakuk.tamas #7550 üzenetére
Az origós cikkben sem próbálták, legalábbis átfutva referencia képeket láttam csak a cikkben. (Ha kapok kölcsön egy ilyet, akkor azért csak lövök róla pár saját fotót, nem?)
Badboys: Teljesen feleslegesen hasonlítod a hagyományos órákat az okosórákkal. Mindkettőt órának hívják, de kb. csak ennyi a közös pont. Egy okosóra rengeteg apró funkcióval tudja a mindennapokat megkönnyíteni, már ha az embernek szüksége van ezekre, akár kommunikáció, akár egészség/fitnesz/edzés terén. Ha nincs, akkor gyorsan a fiókban fog landolni, mint "ez is megvolt" kütyü.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bazccka
tag
válasz kakuk.tamas #7550 üzenetére
Aha. Akkor nem, nem éri meg. Sőt, senki ne vegye! Remélem kizárólag nekem lesz belőle itthon. Azt hiszem, elég yt videó van fent róla, hogy engem meggyőzött, még jóval az [o] cikk előtt. Neked viszont inkább ajánlom a 24 karátos apple watchot, esetleg egy korabeli kakukkosórát XD
[ Szerkesztve ]
-
pch
senior tag
válasz kakuk.tamas #7523 üzenetére
Nekem a sima Ticwatch E van de nagyon meg vagyok vele elégedve.
A csúcs mondjuk az lenne, ha visszaraknák a magyar nyelvű diktálást és az asszisztens is tudna végre magyarul.pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
zezoka
őstag
válasz kakuk.tamas #7528 üzenetére
Nekem pl anyum és tesóm képét mutatja, feleségem és apum képet meg nem. Pedig telefonon mindegyiket mutatja, nem pixeles, jó minőségben. Gear S3 nekem is mutatta mindet full óralapon. Itt meg egy 7mm-es kicsi.
Vettem hozzá szintén a gyári oldalukon a barna szíjat is! Jól mutat ezzel is megfelelő színű ingekhez (nem pont ezzel a számlappal, hanem van egy tök jó narancssárgája, csak most nyomkodtam)!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
Hívóképekről, mint tapasztalt felhasználó tudsz nyilatkozni? Miért van néhol, máshol meg nincs (ahol egyébként telefonon van), és miért nem teljes óralapon van kép?
-
zezoka
őstag
Rendeljkinait.hu FB oldalon írtam róla egy hosszabbat, ha megengeditek, akkor ide is bemásolom Neked (bocs, hosszú lesz):
Napokban jött meg közösen rendelt Mobvoi Ticwatch Pro okosóra, és a mellé akciósan rendelt TicHome Mini okos hangszóró. Az óra itt is megvehető: https://www.banggood.com/XIAOMI-TicWatch-Pro-Smartwatch-Blu…, én a saját oldalukon vettem "szettben" (EU-ba lengyel raktárból jön pár nap alatt).
Közös jellemző:
Csomagolás minőségi eszköz benyomását kelti, masszív, kemény, szép doboza van mindkettőnek, tartozék jellemzően egy leírás, és egy USB kábel, fej nélkül. Technikai adatokra nem térek ki egyik esetben sem, az utánajárható, inkább csak a kicsit (erősen) szubjektíven a személyes tapasztalatokra.TicHome Min hangszóró:
Szép forma, minőségi anyagok (teteje gumírozott műanyag), minőségi összeszerelés, megfeszegetve sem recseg, nem ropog. Jó fogás, kényelmes használat, gombok jól reagálnak, jó érzés megnyomni, ledek több színűek, de jellemzően kék-zöld.
Párosítás egyszerű, NFC-vel egy pillanat alatt összepárosodott Bluetoothon telefonnal, majd Google Home appban voltak a további beállítások. Google Home-ban hozzáadásnál rögtön megtalálta: Wlan, és a "beállítás varázsló" számos egyéb lépése után üzemkész lett.
Google asszisztens természetesen angolul, de nagyon jól működik, szinte mindent megért, még a szomszéd szobából, 6-8m-re is feléledt a parancsszóra, és meg is értette. Yeelight lámpáimat, és a csatlakoztatott telefon mellett ChromeCast2-n a TuneIn-t, Youtube-ot szépen tudtam szóban vezérelni vele. Ha nincs csatlakoztatva telefon, akkor sajna ki kell választani alapértelmezett zene és videó stream progit (Spotify, Netflix), de én ezeket nem használom, ezért kihagytam, így "önállóan" a hangfal ezeket nem tudta végrehajtani (Pl Play XY on Youtube in Living room). Szépen beszélgetni viszont önállóan is lehet vele, meg okos otthon cuccokat kapcsolgatni! 🙂 A hangerő jó: kellően hangos is lehet felhangosítva.
Hangminőség is bőven "elmegy" kategória, vannak "mélyek" is (ha felületen van, és van honnan visszaverődnie), de a Blitzwolf BW-AS1 hangszóróm szintjét természetesen nem éri el.
A tartozék usb kábel fej nélkül van, aksiról is tud működni, de én pl fixre fogom telepíteni egy központi helyre (úgyh kell vmi adapter fej majd). A kábel egyébként nagyon erősen csatlakozik: bedugni-kihúzni nagyon erősen lehet (konkrétan alig tudtam), határozottan kattan. de olyan érzésem van, h meg is tudnám tartani vízszintesen a csatinál fogva, olyan masszív. Kábel egyébként elég jól elbújik, bedugva majdnem olyan, mintha gyárilag fix kábeles lenne. Egyébként a kábel a bőrszíj alatt jön ki, hátrafelé kulturáltan eltűnik a szíj, és a kábel is egy fixre telepítésnél.TicWatch Pro:
Ezüst verziót vettem meg, mert a fekete számomra már túl sportos, én meg inkább munkahelyre (farmer-ing felállás) vettem, és egy Samsung Gear S3 Classicot váltott. Kicsit emiatt néha ahhoz fogom hasonlítani. Maga az óratest itt is jó minőségű, és jól összerakott, jó fogásúak az anyagok, bár a króm nekem egy kicsit több, mint ami kéne (fekete sportosság miatt nekem kiesett). Ha a felfelé-lefelé túlnyúlás nem króm lenne, csak a "karika" és a gombok, nálam akkor lenne telitalálat. Ez ügyben a Gear S3 Classic egy kicsit elegánsabbnak hatott, de itt sincs probléma. Egyébként a krómozott részek függőleges és vízszintes felülete + a gombok enyhén szálcsiszolt felületűek, nem teljesen tükörfényes. Tükörfényes csak a nem forgatható korona "sarok-éle".
Töltő itt is fej nélküli, csak a mágnesesen rögzülő, hagyományosan módon érintkező 4 érintkezős bölcső, fix kábeles usb csatival a túlfelén. Mágnes határozottan és erősen odacuppantja az órát, lötyögés, mozdulás itt sincs. Fordítva nem megy bele, mert taszítja a mágnes, de amikor ezt kipróbáltam, ferdén a taszítás ellenében a fém hátlapot neki lehet érinteni az érintkezőknek, zárlatot okozva. De ez nem standard: mechanikai kialakítás és mágnesesség révén ez nem életszerű.
A 22mm-es szíj cserélhető, házilag is (van kis pöcök). A gyári gumi-bőrszíj kombó a Gear sima bőrszíja után kicsit fura volt, hogy ilyen puha és hajlékony, de viselni meglepően kényelmes, és kevésbé törik meg a megfelelő lyuknál.
Egyedül a gombokat tudnám kicsit negatívan jellemezni: azok enyhén "puha" érzésűek, főleg ha nem pont tengelyirányban nyomjuk meg. Habár kicsi-mikrokapcsolós módon halkan és enyhén azért kattannak, de lehetne határozottabb is a nyomáspontjuk. Lötyögés, zörögés, rezgés a gombok felől szerencsére nincs.
Wear OS merőben más, mint az eddig általam megszokott Tizen. Először nagyon idegen volt, erősen szoknom kell, sok dolog idegesített h nem úgy van, ahogy eddig. Csomó minden előnynek hirdetett Wear OS dolog, pl hogy az órán lehet állítani dolgokat (pl órán használatos Play áruház), nekem a kicsit romló szemem miatt inkább hátrány. Megszoktam, h mindent telefonról menedzseltem előtte. Itt meg egy órán indított Play-ből óraszámlapot vadászni kb zsákbamacska, mert a 0,5x0,5cm előképen kb semmi nem látszik a WF-ből, csak ha belemegyek, és ott nézem a képeket kicsit "nagyobb" méretben. Maga az OS természetesen szabvány, mezei Wear OS 2.3 erre sem térnék ki bővebben, beállítások menüponton pár perc alatt végig lehet menni, aztán nem is kell vele foglalkozni, Google cuccok, Wear progik természeten mennek (Pl van órára Yeelight app is). Van saját Mobvoi progi is, amivel csak a fitnessz rész adatai látszanak, meg az óra aksija és kapcsolódása. Minden másra a Wear progi, vagy az óra maga. Kicsit még idegen, de napról napra szokom. Bár a legegyszerűbb óraszámlap felrakásnak még utána kell járnom (mármint egy "sima" WF, tehát ami nem egy óralapon belüli több óralap - pl Facer). Meg pl miért van néhol hívókép, néhol meg nincs (amelyeknél telefonon mindegyik van), továbbá nem teljes óralapon, mint Gear S3-nál, csak egy kb 1cm-es karikában.
Utolsó pontként a kijelző. Legnagyobb extra ebben az órában a dupla kijelző. Ez egy picit csalódás volt nekem, mert azt hittem (egyik videó alapján), h az LCD kijelzőre az aktuális WF-nek az AOD módú (tehát butított, jellemzően monokróm) WF-ét teszi ki. Sajna nem. Az LCD formátuma fix: a hétszegmenses óra, alatta dátum, lépés, 5 jelölős aksi bar. Nem nagy probléma, de az aktuális WF-nek az AOD verzióját szívesebben láttam volna rajta. Örültem, h egykori Pebble Steel szintű óra"képem" lesz kikapcsolt kijelzőnél, de nem, az tényleg csak az AOD bekapcsolásakor jelenik meg Amoled kijelzőn, a szokott módon. Az LCD kijelző az amoled előtt van, így enyhén sötét tónusú. Napon tökéletes, jobb nem is kell, de szobában, félhomályban, vagy nem megfelelő szögben már sötét tónusú, a fekete szöveg kicsit beleolvad az óralapba - de tanulható, megszokható, hogy az ideális. Karlendítéses kijelző ekkor is kapcsolható, de jó fényviszonyok között felesleges, rossz fényviszonyoknál jól jön. Ez ki-ki eldönti, nálam most ki van kapcsolva, csak gomb, vagy érintésre éled az amoled. Maga az amoled szép, tiszta, de (lehet h a dupla layer miatt) kevésbé tűnik amolednek. Persze a fekete az fekete, az nulla, az sötét, de a színek amolednél sokkal élénkebbek, erősebbek szoktak lenni. Itt mintha egy "fakóbb" szűrő lenne (mint egy megvilágított lcd-nél), bár valakinek ez a színvilág jön be jobban. A fényerő rendben van, napon is jól olvasható, de automata fényerő kicsit nekem kevés. Napon feltolja, azzal nincs gondom, de egy jól megvilágított helyiségben is még elmegy, de félhomályban, sötétben kicsit kevésnek tartom. Maga a kijelző felülete Gorilla Glass védelmet kapott. Mivel nem volt egyértelmű (néhol mondták, de általában nem, és leírásokban sem volt), vétel előtt a gyártótól megkérdeztem, és azt mondta a Pro szériától már GG. Nálam ez vízválasztó volt, mert nem szeretem a fóliát, Gear S3-on sem volt, és egy karc sem volt rajta bő egy év után. A képeken a króm nem mikrokarcosos, csak maszatos! 🙂
Üzemidő jelenleg még nincs, tegnap egész nap nyomkodtam, nap végére töltenem kellett (nagyon hamar feltölt még szg-re dugva is), ma már nem annyira nyomkodtam, átlagos használat, néhány értesítés: most reggel 6kor 100%ról levéve most (kb 11h) körül) 90%.Későbbi tapasztalatok:
Tény, feleannyit (se) megy a kijelző, mert az esetek nagy részében (idő leolvasás) elég az lcd, míg a Samunál karlendítéssel bekapcsolt az oled (sokszor autóban ablakon könyökölve is), itt meg ki van kapcsolva ez a funkció.Fényerőt kivettem automatából, és fixen maxon (5-ös) használom. Így már látom a kijelzőt minden fényviszonyok között a gyengülő szememmel, visszatértek a színek, megszűnt az a fakó lcd szerű hatás. Sokat emelt a felhasználói élményemen!
Majdnem meglett az 5 munkanap. A fotó másfél órával ezelőtti (4%), most ment át a "csak LCD" módba (mert kicsit még nyomkodtam, különben még ment volna kicsit), de lépésszámlálás és (manuális-gombnyomásos) pulzusmérés ilyenkor is van.
Az óra melóba van csak használva, naponta 6:30kor van általában felvéve a kezemre, akkor kapcsolom be, napközben viselem, 5ből fix 4es fényerőn (mégse maxon), a 24h pulzusmérés eddig nem volt bekapcsolva (ma bekapcsoltam, biztos kevesebb lesz emiatt legközelebb), napközben azért van mit jeleznie, és általában 16h körül veszem le, kikapcsolom, és kikapcsolva áll másnap reggelig. Kezdeti nyomkodás már alámaradt, sokat segít, h óraként elég ránézni lcd-re, így nem fogyaszt a kijelző, mert nem kacpsol be, jóval kevesebbet "világít". Annyi, h tegnap levétel előtt volt egy fél órás gpses biciklizés is.
Az lcd-s képen látszik, mintha tudna mást is a kijelző, de eddig nem láttam, h mit. Na ma gyerekkel oviból hazafelé bekapcsoltam. Ide is írja az edzés jelzéseit is. Tempót ne nézzétek (nem futottunk szintidőt, minden hóbuckánál meg kellett állni).
-
kbadam4
csendes tag
válasz kakuk.tamas #7497 üzenetére
Semmi baj, lehet a Zeblaze Thor Pro-t nezted talán...
-
kbadam4
csendes tag
válasz kakuk.tamas #7488 üzenetére
https://tesztarena.hu/zeblaze-thor-4-plus-okosora-bemutato/
https://nezdmitrendelsz.blog.hu/2018/11/18/amoled_kijelzos_zeblaze_thor_plus_4g_okosora?layout=5
https://napidroid.hu/zeblaze-thor-4-es-thor-4-plus-amoled-es-4g-s-okosorak-kedvezo-aron/
-
kbadam4
csendes tag
válasz kakuk.tamas #7482 üzenetére
Már vártam ezt a véleményt, viszont ennek Super AMOLED kijelzője van...
Így azért egy lófingocskát csak ér a dolog... ;-)[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
válasz kakuk.tamas #7461 üzenetére
Először is:
Igazad van, pongyolán fogalmaztam. A lényeg az, hogy a telefon GPS távolság és koordináták alapján kerül rögzítésre az aktivitás (Workout) a Mi Cloud-ban, és nem a karkötő gyorsulásmérője alapján.
Másodszor:
Nem láttam, hogy V.Stryker fórumtárs hol írta, hogy a hölgyismerősének milyen platformú telefonja van (van-e egyáltalán van okostelefonja). -
hhenry
őstag
válasz kakuk.tamas #7378 üzenetére
Igen ez a tervem De ha nem cserélik nem fogok vele szarakodni gyorsan beirom csalotopikba aztán hagyom nem ér nekem ennyi energiát
-
hhenry
őstag
válasz kakuk.tamas #7372 üzenetére
Samsung Gear S3 telekomnál lett véve de természetesen van rá samsung gari
-
Samanbacsii
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
Hát a magyar értés azért nem nagyon működik... Nekem ez a legnagyobb bajom a droid rendszerekkel. Persze a “másikon“ simán működik... 😤
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
NemMo
őstag
válasz kakuk.tamas #7316 üzenetére
A diktálás magyarul az marha jó lehet úgy már tényleg van értelme órán üzenetezgetni
-
Shader
aktív tag
válasz kakuk.tamas #7290 üzenetére
A 130 ezret már kicsit sokallom...
--- Sent from mobile device ---
-
Hauptmann
addikt
válasz kakuk.tamas #7265 üzenetére
Melyik Ticwatch? Nem zavar, hogy nem lesz sim?
-
Hauptmann
addikt
válasz kakuk.tamas #7263 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
Zola007
veterán
válasz kakuk.tamas #7230 üzenetére
Néztem ezt a Ticwatchot, amazonról jó árban van, illetve Watch GT-t akartam venni, de a vélemények között írják, hogy semmi nem lehet rá letölteni és üzenetet is csak olvasni, még egy igen/nemet se lehet vele válaszolni.
__________________________________________________Samsungnál TIzen OS miben tér el a Wear OS-től? mert azt írták Playből ugyanúgy lehet rá tölteni dolgokat.
__________________________________________________Nekem az lenne a lényeg, hogy egy email fejlécét vagy egy emlékeztetőt részletesebben el tudjak olvasni, 2-3 sornyi szöveg, esetleg egy Google naptárban végig tudjam futni az aznapit
__________________________________________________Samsungban a forgatós perem nem tetszik
Van olyan óra normális felbontással, ami érintéssel lehet görgetni?
Moto 360 tetszett meg külső először, de látom, hogy azt már nem fejlesztik és nem nagyon forgalmazzák
Fontos lenne, hogy fel lehessen venni inghez is, ne sportos vagy bóvli kinézete legyen
__________________________________________________Fossilokról van tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kakuk.tamas #7221 üzenetére
huawei watch 2 tud kezelni fájlokat?
watch GTre azt irtak, hogy nem lehet letolteni es megnyitni vele semmit, nekem viszont fontos lenne hogy ha kapok pl. egy emailt képpel , akkor bele tudjak nézni vagy egy ügyfél előjegyzést megnézniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gjoco1
addikt
válasz kakuk.tamas #7226 üzenetére
Wow....,bocs,nem olvastam vissza.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Black_Raven
veterán
válasz kakuk.tamas #7220 üzenetére
Szia! Nem tudsz valami tényleg szép és nem zabáló watch face lelőhelyet, nem pro/premium befizetéssel?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
tomriddle74
tag
válasz kakuk.tamas #7020 üzenetére
Zenét amúgy sem hallgatok csak otthon. Óráról végképp nem fogok. Ha az aktuális viber üzenetet el tudom olvasni, már ok. Sms ok. Más nincs. Sem whatsup, sem messenger. Semmilyen social mediát nem használok. Nincs facebook sem.
[ Szerkesztve ]
-
tomriddle74
tag
válasz kakuk.tamas #6996 üzenetére
Köszi!
Én válaszolni nem akarok az óráról, de viber üzenetet olvasni igen.
Ami nekem kell, telefon funkció, e-mail olvasás, sms olvasás, viber olvasás.
Volt, van, lemfo órám, de akarok egy megbízhatóbbat. Ezért szeretnék LG-t. Bele egy sim kártya és kész. Nem párosítok, nem akarok értesítéseket, csak váltson ki egy telefont amikor munkában vagyok és nem akarok magamnál készüléket tartani. Blutoothon tudjak fülessel telefonálni ha kell, ennyi az elvárás. -
Gabonetta
aktív tag
válasz kakuk.tamas #6955 üzenetére
Köszi, én is így láttam. Csak hirtelen megörültem.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz kakuk.tamas #6948 üzenetére
A Messenger üzeneteket kezeli a Google Messages?
-
Gun4b
csendes tag
válasz kakuk.tamas #6850 üzenetére
Meséld el nekem akkor pls, hogy csinálod ezt a másfél napos üzemidőt!
Huawei P10 Plus + Huawei Watch 2 eSIM-et használok. Egy nyomorult napot nem bír ki. Általában egy nap 2-3 alkalommal van töltőn, ebből egy az esti töltés.
Mondjuk én használom telefonként is, BT heasettel rendesen. MultiSIM szolgáltatással. A hívások random bomlanak, ha az óráról indítok vagy azon fogadok. Van olyan, hogy 15 mp, van hogy 5 perc és van olyan, hogy 40-50 perc beszélgetés után. De gyakorlatilag nekem az órás telefonálás ezzel az órával 15 mp és 50 perc között valahol random el fogja dobni. Annyit figyeltem meg, hogy ha az óra nem csatlakozik folyamatosan a hálózatra, hanem automatikus módban van, akkor sűrűbben dobja el a hívást. Sőt! Ha az óra nincs a telefon közelében, akkor indítok vagy fogadok rajta hívást, akkor általában nincs gond. De ha aktív hívással a telefon BT hatósugarába kerülök, akkor pár mp és bontja a hívást. Olyan, mintha az óra nem tudna mit kezdeni azzal, hogy aktív hívásban van és közben a BT újracsatlakozás megtörténik. Neked nincs ilyen tapasztalatod?
Bezzeg a másik MultiSIM kártyám a tabletemben tök jól működik. Ebből gondolom, hogy valami az órával nem kerek MultiSIM esetén. Főleg, hogy a telefonom és a tabletem egyszerre kezd csörögni, az óra pedig 4-5 mp-cel később.
További hibák, hátha tudsz rá megoldást.
- a Messengert az órán az istennek nem akarja megnyitni. Kiírja, hogy telepítve van és kész. Ezzel sokra nem megyek.
- SMS-küldésnél panaszkodik, hogy nem a saját alkalmazása az alapértelmezett. Ha engedélyezem neki, akkor viszont a telefon SMS-küldése kezd el vacakul működni. Pl. a kézbesített üzenetre is azt írja, hogy nem sikerült elküldeni. Mondjuk ez lenne a kisebbik gond, mert nekem nem túl komfortos az óráról írni és a diktálást meg nem tudja nyelvi támogatás hiányában.Egy negatívum: Navigációs cél beállítása az óráról. Egyszerűen katasztrófa. A google asszisztens a magyar nyelv hiánya miatt itt is borul a magyarországi címeknél. Kényelmetlen állandóan előszedni a telefont ehhez. Waze miért nincs?
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #6905 üzenetére
Hát lehet rosszul fejeztem ki magam.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz kakuk.tamas #6905 üzenetére
Na igen. Fizikailag pont annyi helyet foglal a 8 is mint a 16.
valami
-
energomatt
senior tag
válasz kakuk.tamas #6865 üzenetére
Persze olyanok mellett, amiket fontos, hogy jelezzen. Ezekkel meg lehet dicsekedni.
-
addikt
válasz kakuk.tamas #6867 üzenetére
Fura, nekem nem szedi ki
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #6867 üzenetére
Azt azért hozzá tenném, hogy az Androidos asszisztens sehol sincs a Apple Siri-jéhez képest. Nah, az kezeli profin a repjegyeket, meg mindent.
Nem vagyok Apple fan, de ezt irigylem tőlük. A Google lophatna tőlük igazán.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
addikt
válasz kakuk.tamas #6865 üzenetére
Ehhez kellett valamit külön beállítani, vagy magától?
-
Samanbacsii
őstag
válasz kakuk.tamas #6848 üzenetére
Ha jól értem akkor a lépés számlálója pontos?...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
őstag
válasz kakuk.tamas #6848 üzenetére
Akksi hogy bírja?
Mondjuk te aktívan használod SIM-el, tudni lehet hogy csak BT kapcsolattal mennyit megy el? -
bigrock
addikt
válasz kakuk.tamas #6844 üzenetére
Az órát használod telefonálásra?
-
bigrock
addikt
válasz kakuk.tamas #6842 üzenetére
Írnál erről a felhasználási módról pár szót, csak röviden?
-
hkari
őstag
válasz kakuk.tamas #6613 üzenetére
Arra is gondoltam, mert már elég jó áron lehet kapni, csak visszaolvastam itt, és ezek az üzemidő anomáliák + hogy nem lesz rá frissítés már kicsit eltántorított.
-
Black_Raven
veterán
válasz kakuk.tamas #6600 üzenetére
igen, ezeken a videókon, nem érzékeli az érintést rendesen.
-
Digitalis
senior tag
válasz kakuk.tamas #6600 üzenetére
Lag (ami szerintem simán vállalható) gyanítom az új dual CPU-nak, erős, illetve gyengébb takarékos magnak, vagy/és az új OS-nek tudható be. Mivel Huawei-ről van szó, nem kell félni, biztos jön majd rendszer optimalizáció, fw_frissítés hegyek, és előbb-utóbb a finnyás 60fps-hez szokott gémer szeműek sem találnak majd rajta nyafogást. Akiknek meg savanyú a szőlő, úgy is mindegy.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Black_Raven
veterán
válasz kakuk.tamas #6598 üzenetére
Éppen lehet egy hibás is, és ha igen, akkor a többi nem így viselkedik. a följebb lévő linken nézd meg a cseh videót.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz kakuk.tamas #6575 üzenetére
Én még nem találkoztam egyetlen olyan Huawei eszközzel sem ami: 1.kaka, 2.laggol nagyon. Vagy Te igen? Főleg nem, egy vadiúj termékkel amire büszkék..(nem 100éves dolgokra gondoltam)
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz kakuk.tamas #6575 üzenetére
bizony nem gyengén akad!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
jano_77
nagyúr
válasz kakuk.tamas #6479 üzenetére
Szia
Elsősorban azt szeretném kiváltani, hogy a telefont minden alkalommal elő kelljen venni.
Azt láttam, hogy a sportoláshoz - futás - nagyjából bármelyik jó, de ez nem is elsődleges, ehhez van futó órám.
Fontos lenne, hogy legyen mikrofonja és lehessen felvenni a hívást illetve esetlegesen kezdeményezni is.
Üzemidő nem hátrány, ha jó, de nem esik nehezemre esténként feltenni töltőre.
Azt olvastam, hogy a Samsungnak a saját op rendszere van és kevesebb app létezik rá, de azt gondolom, hogy azt a kevés dolgot, amit esetleg a telefonon esetleg használnék, azt megtalálom a Samsung áruházában is - nem arra használnám, hogy app-ok sokaságát tenném fel rá.Remélem tudtam segíteni, hogy biztosabban tudj tanácsot adni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Shader
aktív tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz kakuk.tamas #6372 üzenetére
Telekomnál minden bizonnyal kapható lesz az a verzió is.
Náluk már van eSIM. -
VeryByte
őstag
válasz kakuk.tamas #6321 üzenetére
Tickwatch S
- Wear OS: 1.5
- Home app: 2.15.0
- Google Play: 13.2.80
- Android: 8.0.0
- Security patch: April 5, 2018"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
válasz kakuk.tamas #6319 üzenetére
Este megnézem még a Ticwatch S-t.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
KZP
őstag
válasz kakuk.tamas #6316 üzenetére
Nálam is ugyanígy van.
-
VeryByte
őstag
válasz kakuk.tamas #6312 üzenetére
Huawei Watch 1
- Wear OS: 2.15
- Google Play: 13.2.80
- Android: 7.1.1
- Security: 2017. october 5"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz kakuk.tamas #6260 üzenetére
Pushbullet, ha felmegy az órára.
(Minden net képes eszköz között szinkronizálható az sms)#?*@&!
-
SaGa59
őstag
válasz kakuk.tamas #6260 üzenetére
Szerintem csak visszafelé van, de ha rákérdezel a Huawei Watch topikban, ott talán tudnak jó hírt is mondani. Nekem iPhone mellett van, és ebben a kombinációban csak a telefonra jövő értesítéseket jelzi az óra, visszafelé nem. De azt akkor is (telefonhívás), ha nem akarom.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple watch series 8 45mm GPS
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest