- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
válasz tyutyesz01 #3295 üzenetére
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ZolkoW
őstag
Sziasztok! Mi Band 2 árszintjén van valami, ami nem gyengébb tudásban (pulzusmérés mondjuk nem kell), de "áramvonalasabb" ? A Fitbit-ek, meg hasonló, látszólag szíjjal egybeépülő kialakításúak jobban tetszenek, de ahogy véleményeket olvasok a kínai boltok oldalain, az olcsó karpereceknél sok a kompromisszum. Ha nagyon nincs más, akkor a Band 2 lesz, mert feleségem elégedetten használja, én meg az 1-est szintén.
bugos szoftverrel biztos nem szeretném bosszantani magam...
funkciókban is teljesen megfelel, csak kissé túl dundiBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
air
nagyúr
válasz tyutyesz01 #3295 üzenetére
Garmin, Tomtom, Polar
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tyutyesz01
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek futáshoz gps-es órát, amin látja futás közben a megtett távolságot (esetleg pulzusát).
Okos funkciók nem kellenek, arra ott van a telefonja.
Csak futás idején hordaná.
Tudtok ajánlani valamit? -
GerykO
aktív tag
Üdv topiklakók!
Sokfelé keresgéltem, olvasgattam, de nincs túl sok időm rá. Lumia 950xl mellé keresnék a csuklómra társat. Van egy Microsoft Band2-m, aminek a szíja, pontosabban annak gumiborítása végigrepedt. Microsoft ügyfél szolgálat közölte vegyek másikat, pénzért se javítanák meg. Mivel nem gyártják már elég drága, szóval megnézném az alternatív lehetőségeket.
Szóval árban legyen olcsóbb mint a MS Band2, tudásban legalább annyit tudjon, s ugye működjön a telefonommal. Nem haragudnék meg ha elegánsabb lenne. Angliában élek, szóval maga a rendelés szerintem egyszerűbb, magyarul nem muszáj tudnia, elég ha angolul tud.Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
T0mcs
tag
Karácsonyra még kiadják végül az International bip et
Nem akarják kihagyni ezt a lehetőséget... -
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Egyik barátomnak keresek Amazfit Pace vagy Bip kategóriás órát az alábbi kritériumokkal:
- Együttműködés iOS-szel, azaz az iOS-es értesítések rendesen megjelenjenek,hívás fogadás-válasz előny, de nem feltétel, már, ha lehetséges;
- Magyar nyelv - ez fontos, mivel az idegen nyelvekkel annyira nincs jóban;
- IP67 vagy IP68-as védelem, konkrétan, szokott evezni és ha beesik a vízbe, az óra azért ne menjen tönkre - nem búvárkodásról van szó .Minden ötletet, javaslatot szívesen veszek, de főleg esetlegesen kipróbált, tesztelt órák érdekelnének.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
atike
nagyúr
válasz teppik_amon #3288 üzenetére
229 euróba. Ott van leírva. De nagyon komoly, az tény- Nekem is tetszik!
szerk:
Az csak az alapár (sima quartz)+100 euró ha okos változat
+ 200 euró ha automata változatAzaz 529 a csúcsmodell. Hömmm.... Az már azért nem az a kis "olcsójános" kategória. Mondjuk nem is az a minőség...
[ Szerkesztve ]
-
teppik_amon
tag
Első videót csekkoljátok itt: Filipo Loreti Nekem nagyon tetszik! Hogy mennyibe fog fájni ha valóban kijön? Meg tényleg mit fog tudni? Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Sok külföldi tapasztalatot olvastam, Lépésszámlálóval, alvásfigyelővel, óránkénti pulzusszámlálóval - GPS használat nélkül - 25-30 napos üzemidőkről írnak. Én is a PACE-val kokettáltam, de az dupla árért nem tud kétszer annyit, és az üzemideje is negyedannyi.
Ígérem, be fogok számolni a tapasztalataimról.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
Még annál is jobb árban van, kis szerencsével. Én Gearbesten rendeltem, kuponnal 13 ezerért, már az országban van, ha nem kapják ki a vámon, pár nap múlva megkapom.
Annyira új, hogy magyar tesztet én sem találtam, csak EZT a rövid leírást:
Külföldi teszt meg videó is van bőven. Egyenlőre kínai az elérhető, de mivel mindenhez szimbólum tartozik, a videók alapján a kínaiság nem zavaró, ahogy olvastam, barkácsolt angolosított ROM-ok már vannak hozzá, de egyenlőre nem fogom kockáztatni, hogy hazavágjam. Már nagyon várom.[ Szerkesztve ]
-
T0mcs
tag
Ez az új Amazfit bip nagyon jó árban van
Simán lehet a karácsony sztárja. Van esetleg magyar teszt valahol ?
Van már Angol belőle vagy még csak kínai t lehet kapni? -
tlala
addikt
válasz grafikus17 #3278 üzenetére
3G fogyaszt többet.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Egy hete olvasom visszafelé a fórumot. Lenne egy kérdésem. Vajon melyik fogyaszt többet? A bluetooth, vagy a 3G?
Azért kérdezem, mert sok androidos órán nem mindig jönnek át az értesítések megfelelően. Nekem a hívásra nem kell hogy jelezzen, de a többi , viber, email, stb az jó lenne ha megérkezne. Ezért gondoltam, hogy a SIM kártyával használnám, vajon meddig bírná az akku?Xiaomi Redmi note 7
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Egy Huawei Watch (1-es) - eddig - boldog tulajdonosa vagyok/voltam.
A tulajdonosi viszony megmaradt, a boldogság kevésbé, ugyanis tegnap óta nem igazán érkeznek meg az értesítések. Az időjárás igen, de e-mail, SMS, stb nem.Tud erre valaki orvosságot? Vagy esetleg az okát? (Esetleg Android Waer frissítés állhat a háttérben?)
Előre is köszi!
G."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
tlala
addikt
MiBand2
kupon:GBTX1026
kupon ár:15,99$ -
Macika66
őstag
válasz mediumgecso #3273 üzenetére
Örülök, hogy tetszik! Nekem is...
-
retesz147
addikt
válasz mediumgecso #3273 üzenetére
Grat!
Nekm úton van...Itt találod a topicját, de facebookon is nagyon pörög az oldala.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
mediumgecso
őstag
Ma megjött az Amazfit pace, ez vmi brutál joooo.... megérte megvenni!!
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Zοltta
senior tag
válasz this is life #3269 üzenetére
Ezzel szemezgetek nagyon Pebble 2 + HR
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
tlala
addikt
MiBand2
kupon:GBHSC178
kupon ár:13,99$ -
this is life
Ármester
Ajanlott a vedofolia ra , de atlagos felhasznalas mellett, normalis kornyezetben nem veszes a karc gyujtese , az utodja a peble 2se ,mar gorillaglass altal vedett. S az kecsesebb ora is .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
SPF
senior tag
Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
Zοltta
senior tag
válasz this is life #3265 üzenetére
Nem rossz végül is, csak barátkozni kell vele
Mennyire karcolódik? bírja egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha pebble betuit kicsinek tartod akkor felejtos a ertesieseket ,uzeneteket megjelenito ora veteli projected ..
A pts amugy szines , bar nem tudom minek a sok szin ha csak az uzeneteket olvassa az ember .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Gyereknek szeretnék egy okosórát, amiről fel tud hívni, esetleg gps-en rá tudok lesni.
Direkt nem telefont...
Van ilyen emberi áron?Psn ID: sefter_hun
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. Lassan gondolkodnom kell, hogy mit vegyek a családtagjaimnak karácsonyra. Gondolkodtam, hogy Anyukámnak és a Testvéremnek egy okosórát kellene vennem. Milyen okosórát ajánlanátok?
Stílusos, dizájnos, szép , és megbizható kellene. Fejenként olyan 50-70.000 Ft-t költenék rá. Mindkettőjük Huawei telefonnal használnák . ( P10 - P9 Lite )Köszönöm.
-
consono
nagyúr
-
Macika66
őstag
válasz mediumgecso #3215 üzenetére
Ahogyan egy normál órából sem látsz sötétben semmit, úgy ebből sem, HA nem állítod be, hogy mindig világítson, ha ránézel.
IGAZ, hogy fakók a színek, ha megnyomod a háttérfényt, de az órát, értesítéseket, meg mindent el tudsz olvasni.
Ugye a transzflektív kijelző az ilyen.
Cserébe olyan helyzetben, amikor az összes többi kijelzőből SEMMIT nem látsz, pl. tűző napon (és hát mégiscsak világosban nézegeted többet az órát), akkor ennél TÖKÉLETES színes képet látsz...[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
válasz this is life #3248 üzenetére
Jelenleg ezt néztem ki és kb befutó is GOCLEVER Chronos Pi
-
DrojDtroll
veterán
nabu x-el van tapasztalat valakinek?
-
Zοltta
senior tag
válasz this is life #3245 üzenetére
Igaz, azt nem tettem ,hozzá ,hogy nagy méretű betűs kellene, hogy édesapám letudja olvasni (50+)
-
Zοltta
senior tag
válasz this is life #3243 üzenetére
Végül is olyan kellene, amit már többen kipróbáltak és csak jó tapasztalat van vele, és maximálisan 20 k alatt .
Nem kell prémium, csak tudja azt amire kitalálták, mutassa az időt, stabil Bt kapcsolat, Sms/hivás kijelzés. Lépésszámláló, meg ami vele jár ebben az értékben.Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
20k körül melyik a legjobb okos óra ami kapható idehaza ?
Sms/hivás értesítés
Lépésszámláló
Alvásfigyelés( nem életbevágó, ha nincs )
ÉbresztésKb ez lenne a felhasználás, értesítsen, mikor sms vagy hívás jönne, és persze bírjon 3-4 napot az aksija köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Majd csak akkor kezdj irigyelni, ha már megérkezett, hibátlanul működik, és pár hét használat után is pozitív tapasztalatokról tudok majd beszámolni.
De lehet, ebben a fórumban senkinek nincs ilyen? Mert nem tolonganak a tapasztalatokat megosztók.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
Úgy hogy most várom az esetleges Amazfit bip tulajdonosok tapasztalatait, pro-kontra, mire számítsak.
Remélem, nem fürdök be.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz this is life #3229 üzenetére
Hogyhogy kár a refundért? Az óra áráért csak egy szíjat kaptam! A szíjon kívül más nem is volt a csomagban!
Már vissza is küldték a pénzt. (kifogytak az órából).
És kuponnal Gearbesten rendeltem egy Amazfit bipet 12.800-ért, még jobban is járok, többet tud, olcsóbb.
NL postával talán megúszom az áfát is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
poero és Tiger., ezt beszéljétek meg privátban, nem tartozik senki másra!
-
tlala
addikt
Mi Band 2 USD 13,99.
Kuponkód: LENNY19 -
ToBeY
nagyúr
Létezik olyan okos eszköz(óra vagy karkötő) android fronton, ami képes kerekesszékkel együttműködni?
Ugyanúgy méri a különböző funkciókat mintha csak futna az ember.(egy barátomnak kéne, és úgy tudom hogy apple watch képes ilyesmire) -
gyemipapa
senior tag
válasz gyemipapa #3207 üzenetére
Na 24 órán belül válaszolt is a Banggood, hogy nagyon sajnálják a dolgot, látják a képet, elfogadják hogy csak szíj volt a csomagban, és mivel az órából kifogytak, rögtön felajánlották a refundot.
Persze tutti csak akkor lesz, ha meg is kaptam.
Csak most vadászhatok, hol kapok 20 ezer alatt SMA Q2-t....Vagy jobban járnék Amazfittel? De túl az árkülönbségen, az egy hétig se bírja.
Vagy mi szól a Bip mellett? Tanácstalan vagyok, mint a mitévő legyek. :-)[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz mediumgecso #3215 üzenetére
Nem tudom ki írta, és miért, én automatán használom, de láthatósági gondom még sose volt vele.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Amazfit pace esetében egy vki irta, hogy sötétben sz**t se látni a kijelzőből, mert gyenge a háttér világítás és színek fakóak.
Igaz ez?
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
this is life
Ármester
Szep ora a NO.1 D5+ , s bar nem hasznaltam hasonlot sem , ennek ellenere nem javasolt kategoria, ha mar energia temetot szeretnel venni akkor android wear es nem android alapu orat javasolnek .
Ha jot akarsz magadnak akkor Amazfit vagy Bip (esetleg pebble,vagy android wear) . Kinai orabol keves van ami tenyleg olyan korrektul teszi a dolgat mint ahogy azt reklamozzak .. egy forum tarsunk rarepult hasonlora es nem biztos hogy sok orome volt benne.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
gyemipapa
senior tag
válasz zeon.hu #3211 üzenetére
Nem vagyok hozzászokva, ebayon többszáz vásárlásom volt, soha nem volt szükség rá, max törötten érkezett az áru, ahhoz meg elég volt a fénykép. Eszembe se jutott, hogy szükség lehet rá, olvasva a sok pozitív visszajelzést az órával kapcsolatban az eladóról.
-
Szomby
csendes tag
válasz this is life #3197 üzenetére
Szia!
A Xiaomi amazfit, eddig a legszimpatikusabb jelölt. Tudom a keresési feltételeknek nem nagyon felel meg, de tudnád véleményezni ezt az órát? NO.1 D5+?Most írom.....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz gyemipapa #3207 üzenetére
Kicsomagolásról csináltál videót?
Banggood topik összefoglaló, itt le van írva linkekkel, mit tudsz tenni.#?*@&!
-
gyemipapa
senior tag
Üdv!
A segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem!
Banggoodon rendeltem egy ilyen okosórát 15 ezer forintért. Ma jött meg a csomag, és majdnem rosszul lettem, mikor kibontottam, csak egy óraszíj volt benne! Ilyenkor mi a teendő? Eddig csak ebayon rendelgettem, ott egyszerű volt a dolog, resolution center stb.
De itt Banggoodon hogy működik? Amúgy ragszámos küldemény volt.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni okosóra ügyben.
Szükségem lenne egyre a munkámhoz, mert a telefonom nem tudom mindig elővenni. Fontos hogy legalább 1 napot kibírjon, valamint a telefonomra érkező viber és messenger üzeneteket teljes hosszában el tudjam olvasni rajta. Jó lenne ha válaszolni is tudnék rá, de ezt ha jól sejtem még nem nagyon tudja egyik sem...Csinálj egy képet a hangjáról!
-
this is life
Ármester
válasz gyemipapa #3204 üzenetére
Az sma care a hozza valo program , uzemido korekt , hamar visszacsatlakozik a telefonra , betuk merete az uzeneteknel szamomra apro, de teszi a dolgat ,hivasok elutasithatoak , az egyetlen bug ami nalam elojott , hogy viber hivas ,beszelgetes alatt folyamatosan rezgett , illetve a gyari mail kliens ertesiteseit nem udtam kikuldeni az orara , a google mail gond nelkul ment , hatranya az oranak a visznylag nagy meret , es hr szenzor ami nyomja a csuklom/t,a hosszu uzemido (mert bo e het alatt volt hogy elfelejtettem , hogy merre s aktam le a tolto kabelt/csatlakozot), keves watchface van , de meg lehet talalni azt a parat ami kelloen informativ es nem is nez ki rosszul.tudasa nem bovitheto , de ertesites megjelenito oranak tokeletes. A zenelejatszot nem lehet rola kezelni (ezt a funkciot dijjazom a pebbleben) . A kijelzo uvege serulekeny nem art ra folia , de a lekerekites miatt teljesen nem vedheto .
-
gyemipapa
senior tag
SMA Q2 (alias SMA-time) óráról személyes tapasztalatok? Előnyei, hátrányai, esetleg bugok?
Kinek mennyire vált be? Melyik kezelőprogramot érdemes használni hozzá? (care vagy wear).Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Zototh64
őstag
Nekem Pace van, kínai, van hozzá angol rom, a face csoport pedig nagyon nagy segítség, korrektek és van tudás is.
Egy hátránya van, hogy angol a kommunikáció, így akinek az gyengén megy, annak nehezebb, de mindenre van megoldásuk, az összefoglalóban is.
Sokmindenhez elég csak olvasgatni.
Az óra is korrekt.
5 napot megy egy szusszal.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zοltta
senior tag
válasz Blizzardking #3190 üzenetére
Facen, nem igen írnak róla rosszakat, minden időben megjön ahogy látom. Bár előbb megvárom a nyereményemet, ha azzal nincs gond akkor ok
Bár Okos órában még mindig tanácstalan vagyok ,hogy milyen márka... vagy netán milyen ami megéri.Csak egy srác vagyok a nagy világból.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest