- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Én nem szabványról beszélek, hanem bő másfél éves tapasztalatról.
Az órám rezgéssel jelzi, ha megszakad a kapcsolat. Ez a fentemlített esetekben annyi méternél történt meg, amennyinél leírtam.
Lehet, hogy az óra valamennyit késett, de a No1. tapasztalatából kiindulva, ami 2 méter után már bontotta a kapcsolatot szinte azonnal, ez a késleltetés nem sok lehetett.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Okosórák - összehasonlítás és teszt
-
szebe
addikt
Ha van wearOS verzió, akkor működnie kéne, ahogy telefonon is (és nem csak OTP-re vonatkozóan).
Azt viszont nem tudom, hogy bármelyik bank csinált-e wearOS-re app-ot, így aki esetleg ilyen rendszerű órát használ, az nézzen rá pls (google nem nagyon dobott rá találatot)."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
this is life
Ármester
Ha wp-t hasznalsz , akkor elvarasok teren nincs magasan a lec , azt barmelyik kozepkategorias droid megugorja ,mukodesi sebessegben mar az also kategoria is lealazza a wp-t . A kamera az ahol a 1020 befoghatatlan,930 = felso kornyeki droid ,950 ha javitottak az US bugot akkor szinten felso kornyeki kukarobi .
De egy okosora melle a droid a nyerobb valasztas .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
consono
nagyúr
Én is valami Garmint javasolnék, vivoactive-ot használtam viszonylag sokáig Lumia 830-cal (utána meg androiddal, most meg iPhone-on), működött egészen jól. Kollégám 950-én meg még annyi nyűg sincs, mint nálam volt, gondolom a plussz memória is segít. Persze csak W10 mobile-lal ment, 8.1-el nem... Pebble-re is van valami sideloadolható app, amivel működik rendesen, de azt nem tudtam kipróbálni, csak hallottam róla. A
<troll>
Pebble pont illene a WP mellé, mindegyik kihal</troll>
"Mechazilla has caught the booster."
-
zolnagy
őstag
MI Band2 működött Lumia 535-n a BindMiBand alkalmazással, fw-t is frissített (nem úgy, mint az androidos Huawei P8 Liteomon, amin sehogy nem tudtam összekötni a MiFit-el).
Más,
nekem olyan óra kell, ami megbízhatóan méri a pulzust. Kezdem azt hinni, hogy ilyen csak pulzusmérő övvel együtt lehet megbízható. Az MI Band2 pl nálam egyáltalán nem tűnik megbízhatónak e szempontból.
Pl. néztem a Polar A300 HR csomagot, ami H7-es övvel együtt ~35e most.
Ezt most elsősorban spinninghez használnám, de elképzelhető, hogy jövő tavasszal majd kinti biciklizésnél is jó lenne. Persze ebben az órában GPS nincs, de talán a telefonnal együtt ez nem lenne probléma.
Tudom, vannak ennél drágább polar órák, amiben már GPS is van, de ennél többet nem szeretnék kiadni érte.
Jó az elképzelés, vagy van más javaslatotok ilyen ársávban, ha a pulzus megbízható mérése az elsődleges? -
atike
nagyúr
Minden gonoszság nélkül, de válts Androidra...
Bővebben: mivel megszűnt a platform esélyes, hogy a támogatottsága az eddigiektől is kevesebb lesz. Azaz eddig még csak-csak lehetett valamit találni hozzá, de új megjelenés - jelen esetben okosóráknál - gyanús, hogy felejtős lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest