Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
én nem csinálok vele semmit használom minden nap sok éve tökéletesen megy az aksi is
-
cbatesz
tag
válasz
kakukkmarci #4221 üzenetére
Nekem még egész jól működik, az érintkezőit azért néha pucolom, nincs gond a töltéssel, napi szinten használom
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Én is még használom, akksi gondjai vannak, kikapcsolgat.
Azért van még használatban, mert az utódja sokkal több sportot tud ugyan, de pl. teniszben nem számolja a tenyerest és a fonákot, tehát kvázi kevesebbet tud
Az utód egyébként egy T-Rex Pro, meg vagyok vele elégedve, az ütésfajták számolásának hiányán túl tudom tenni magam
Zepp Applikáció párhuzamosan tudja kezelni a kettőt. Persze csak egy lehet csatlakozva, de mindkettővel gond nélkül szinkronizál.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
-
kakukkmarci
senior tag
Talán még olvas itt valaki...
Még mindig használom szegényt, de már eléggé viharvert.
A töltőérintkezők, mint a fotón is látszik, eloxidálódtak, ezért már az új bölcsővel is nehezen tudom feltölteni.
Éjszakára kikapcsolom, így azért nem kell olyan sűrűn tölteni.
Egy ideje figyelem a kínálatot és most jött egy, ami elég jó utódnak tűnik.
[Zeblaze Btalk 2]
Esetleg, aki már váltott, megírja, hogy mire és milyen megelégedettséggel?
Erről van-e vélemény? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #4219 üzenetére
Ha valaki hasonló lúzer lenne, ne legyen!
Felhőből lett visszaállítva az app., törlés és újratelepítés megoldotta! -
kakukkmarci
senior tag
Hátha valaki segít!!!
Kényszerűségből iOS-t használok, és egy készülékcsere után nem tudom már párosítani az órát. A QR kód bejön, viszont a Zepp csak "radarszerűen" keres, QR kód beolvasást nem ajánl fel..
Hogy tudom vajon összekapcsolni???
Sajnálnám emiatt lerakni az órát, még mindig szeretem... -
shanya83
tag
Újra telepítettem, a WOS romot, mint idáig sokszor, szintén újra másoltam a skint, szintén nem először. Viszont most nem hajlandó betölteni és hibával egy elmosódott kijelző jelenik meg. Mi lehet a gond?
-
tsilver
aktív tag
válasz
kakukkmarci #4216 üzenetére
Ali-n lehet kapni
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Ha van még itt valaki...
Nekem még mindig bejön ez az óra, folyamatos nappali használatban van.
Viszont az akksija már gyengül, így, hogy éjszakára kikapcsolom, is csak 4 napot bír. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy a töltőaljzat nagyon rosszul érintkezik az USB kábellel, így minden töltésnél feszegetni kell, meg kitámasztani, hogy feltöltsön.
Kérdés: Maradt- e valakinél egy használható, jól működő töltőaljzat?
Átvenném köszönettel. -
gidano
tag
Zepp - HU (korábban Amazfit Watch)
Frissítés: Zepp v5.10.0-playZepp és Amazfit eszközök androidos alkalmazása magyar nyelven.
Ha telefonon próbálod és nem megy a letöltési link, próbálj másik böngészőt.
Vagy nyomj hosszan a letöltési linkre és a felugró menüből válaszd a "Link letöltése" lehetőséget. Más böngészőben eltérő lehet a lehetőség neve.
A link Google Drive direktlink, működnie kell.
Ellenkező esetben "A hiba az Ön készülékében van!" -
farkas26
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni nekem, a Zepp alkalmazás nem jól jeleníti meg a kalóriát, a stratos 3 órámon mértnél kevesebbet mutat míg a mi band 4-emnél pedig többet mutat az alkalmazás.
Valaki találkozott ilyen problémával? Másik csoportban nem kaptam választ rá.
-
yozsi007
csendes tag
válasz
winotto #4208 üzenetére
Szia!
Ezt próbáld meg.
https://www.apkmirror.com/apk/huami/amazfit-watch/amazfit-watch-1-7-1-release/
ha nem megy akkor megkeresem nekem mi van lementve.
Nekem nem dobott hibaüzenetet :-(
nekem rendmi note 5 -öm van, igaz én nem szinkronizáok a STRAVA-val.
-
mapal
csendes tag
-
yozsi007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam igaz csak ma raktam fel, de tökéletesen megy eddig.
Ezúton is köszönöm szépen! 🙂.
Felrakás menete (ami nálam bevált.)
Remélem ez segít.1. Régi (Zepp angol)app és az óra szinkronizálása.
2. app törlése.
3. Egy sokkal régebbi magyarított (még amazfit app letőltése és felrakása az telefonra.
4. gmail fiókkal belépés (én legalábbis azzal léptem be.)
5. Progi törlése (nem jelentkeztem ki.)
6. Az új magyarított progi zepp telepítése.
7. gmail belépés, és használat. 🙂Remélem ez valamennyire segítség
-
mapal
csendes tag
Tisztelt fórumtársak!
Köszönöm a magyarosítást gidanotól.
A legújabb ZEPP appot telepítettem, frissitettem az 5.8.1 verziódra, de nem tudja megnyitni.
Próbáltam úgy is hogy a ZEPP appot letöröltem, a magyar verziót telepítettem, de úgyanúgy jártam, nem tudja megnyitni.
A ZEPP app angolul rendesen működik, csak szeretném magyarosítani.
Mit lehet csinálni, válaszotokat előre is megköszönöm. -
gidano
tag
Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket! -
mapal
csendes tag
Amazfit pace 2 legújabb frissítés után a sleep funkciót nem tudom elindítani, mit lehet tenni?
-
halamita
csendes tag
Előfordulhat, hogy megsütöttem az órám? Reggel rátettem a töltőre (számítógéphez csatlakoztatva), bekapcsolt állapotban, aztán kimentem a konyhába. Amikor visszatértem, az órát kikapcsolt állapotban találtam és nagyon meleg volt. Levettem a töltőről, és azóta is hiába próbálom bekapcsolni. Tipp?
-
Tibor691
tag
2 hónapja nagy megelégedéssel használok egy Amazfit Pace okosórát.
Nyaralást követően szerettem volna az apkInstallerrel telepíteni egy programot (eddig ment), de most a Win7 gépen ismeretlen eszközként ismeri fel az órát. A kábel és a töltőbölcső ugyan az. Más gépen (Win7, Win10) is megpróbáltam, de ott is az eszköz ismeretlen.
Az órát rebootoltam többször is, de a hiba nem szűnt meg. Factory reset talán segíthet?
A factory reset után a telefonon elmentett adatok visszatöltődnek az órába? -
konzi
aktív tag
Az óra nem írja ki a neveket ha hívnak ezt hol tudnám módosítani ? Köszönöm a segítséget.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tudom, ez nem árazós topik
, de szerintetek mennyiért lehet eladni most egy ilyen órát? Nagyjából másfél éves, hibátlan állapotban van, megvan minden gyári tartozéka.
-
BaginZe
tag
Sziasztok! Az adatokat ki lehet valahogy nyerni es atvinni, ha atpartolnek Huawei vonalra? Koszi
-
Reignman
aktív tag
Tudsz esetleg linkelni ehhez segitseget? Köszönöm
-
Reignman
aktív tag
Nem.
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, Amazfit Pacere rapakoltam a legujabb firmware-t, 2.8.5.0, es folyamatosan egnek a hatso HRM lampai, barmit csinalok, factory reset, restart, pulzus ablaknal nincs continous HRMre allitva.
Igy nagyon gyorsan merul, vkinek esetleg van otlete, akar annak aran, hogy kikapcsolom a pulzusmerot? Koszonom -
public73
senior tag
sziasztok!
tud valaki megbízható forrásból Pace-hoz új akksit?
csak Kínából lehet rendelni vagy van hazai forgalmazó is esetleg?
az óra már szét van szedve, csak az új akksira várna... -
lacko6
senior tag
Hi.
Letezik hogy a pace nem tamogatott mi fit en?
Felraktam az amazfit appot de a hivas kijelzes szurke.
Regen mindha ment volna fittel.Mit lehet tenni? -
TaylorPro
addikt
turbulencia8: Köszi!
Más: Szóval, alapból a megtett távolságot nem írja ki? Azért az érdekes. Az app írja.
Most a Turbado is adja 35-ért piros szíjjal.
-
TaylorPro
addikt
-
rocsaba
tag
Sziasztok, hátha valaki tudja a megoldást a problémámra, ami az, hogy az automata pause funkció jól működik addig amíg van gps-jel, de ahogy elveszti az óra a jelet ismét elindul az időmérés 0 sebességgel (Amazfit Pace Rom: 2.8.5.0)
-
rocsaba
tag
-
SKyle
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges szíj az órához? Színben fekete lenne a legjobb, de ha minden kötél szakad, akkor bármilyen is jó lenne...
Vagy esetleg egy belföldi linket is megköszönnék, hogy ne kelljen az aliról rendelni...
További szép napot mindenkinek! -
ruti
Közösségépítő
-
kanyi51
senior tag
válasz
turbulencia8 #4153 üzenetére
Nekem sima, pace és sajna nekem is csak nevet ír ha normál hívnak, DE viber hívásnál illetve üzenetnél megjelenik a hívó képe, és itt vége. Nem tudok tovább jutni,
-
gidano
tag
Ezt a megjegyzésedet vajon miért nem értem? A linkelt topic augusztus óta áll, ennek neve "Íme az Amazfit Watch, az első Xiaomi okosóra".
Miért küldöd máshová azt, aki jó helyen jár? -
kanyi51
senior tag
Sziasztok! Ha valaki meg tudná mondani , hogy hogyan tudja a hívásnál a hívó fényképet megjeleníteni, mert PL: a Vibernél megjelenik ha hívnak, de a normál telefonnál nem. Ügytudóm hogy elvileg ezt tudni képe . Jaa. Pace az óra.
-
kanyi51
senior tag
Ha valaki erre járna !! Helló. Lenne egy kisebb gondom. Pace most lett magyaritva a szokásos módon. Rendben lenne minden működik , magyarul csakhogy ... megjelent egy frissítés az üzeneteknél legfelül, és kitörölni onnan nem lehet. Csak egy gomb van amivel indítom a frissítést. Viszont amikor megjelenik a frissítő csík, az elején hibaüzenettel leáll, csak simán ERROR és egy háromszög ikon benne felkiáltójellel. És itt ki is fagy. Világítás rajta, és semmit se lehet csinálni, csak a kikapcsoló gomb fél perces nyomására lép ki. Ha újra indítom ,legalább 5 perc amíg újra installálja magát szörtyög sokat, és újra ott van alul az értesítéseknél az a mocskos installációs utasítás. Hogy lehetne eltüntetni? A mostani op a 2.6.6. és a frissités lenne a 2.6.7.0 de ugye azt mondják hogy custom romot nem frissítünk OTA-n. akkor mit lehet tenni, angolul nem tudok, segítsetek ha van valakihez 5lete.
Előre is kösz aki erre jár. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Lett egy droidos tabletem, azt szeretnem kerdezni, hogy az amazfit app kezeli azt, hogy 2 cuccal van osszekotve az ora? Lehet ket rendszerhez kotni barmi negativum nelkul? Ugyanazon account lenne 😊 -
kanyi51
senior tag
válasz
kakukkmarci #4136 üzenetére
Megoldást nemigen, de azt vettem észre hogy csak 1 valamit lehet csatlakoztatni, nekem is kiütik egymást a Pace és a MiBand2,
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Két xiaomi eszközt használok(használnék) párhuzamosan. A Pace és a Body Scale.
Sajnos régóta bosszantó hülyesége, hogy ha az egyiket szinkronizálom, utána ránéznék a másikra, az nincs aktiválva. Azaz az egyik "kiüti" a másikat. Régebben egy előző verzióban még máshogy nevesítődött a tünet, de gyakorlatilag ugyanaz volt.
Angol nyelven nem igazán tudom, hogy tudnék rákeresni, nem is tudom pontosan megnevezni a bajomat...
Tud valaki megoldást? -
konzi
aktív tag
válasz
turbulencia8 #4101 üzenetére
Szia. Esetleg megvan meg a pace bolcsod ??
Koszonom. -
konzi
aktív tag
Udv.
Letezik magyaritas az ora/pace/ menuhoz ? -
kanyi51
senior tag
válasz
turbulencia8 #4127 üzenetére
Köszönöm
-
Sziasztok.
Lassan már két éve van meg a pace órám. Régen simán kibírta az 5 napot heti egy gps-es edzéssel is, most meg van amikor 3 naponta töltenem kell edzés nélkül is. Értesítés sok érkezik rá, de ez régen is így volt. Lehet az órán aksit cserélni? Ha lehet akkor érdemes-e?
11.11-es akcióba kinéztem egy stratos 3-at, de az így is 200 dollár. -
kanyi51
senior tag
Ez a tetves Amazfit app nem hajlandó az óráról átvenni a "Heart Rate, és Weight" adatait, ALépés és az alvás adat megjelenik rendesen. Már mindent probáltam ( app le, app fel, régebbi is- de azzal el se indult a telepités után- Óra ujra indit, FR, -is ki-be kapcs, ) mit lehet még csinálni?
-
kanyi51
senior tag
Él még ez a topic???
-
ruti
Közösségépítő
Verge Lite tulajoktól szeretném kérdezni:
1.) most lett kibontva az óra, automatikusan próbálja frissíteni a fw-t, de sosem fut le, ez másnál is előfordul?
jelenlegi fw: V0.5.2.01 - elérhető V1.3.2
MiFit alkalmazásból nem tiltható, hogy automatikusan elinduljon a frissítés,
viszont alkalmazásból direkt frissítést indítva sem fut le
2.) AliPay appot ki lehet szedni valahogy a telefon scrollozós "főmenüjéből"
köszi előre is, üdv. -
Lilianka
friss újonc
Sziasztok
Tegnap érkezett meg pace okosórám. A gondom az l, hogy egyszerűen nem akar csatlakozni stravahoz.. Ezt írja ki, és nem jövök rá, hogy mit állítsak át:
Your activities will not contain heart rate data
It looks like you still need to allow Strava to process your heart rate data. Please do this in the Data Permissions section in Strava's settings before you upload your next activity.
A data permission alatt a health data ki van pipalva, de marad ez a szöveg.. Valakinek valami ötlete? :)
Bipem volt, de elveszett :( Bip után egyelőre nem szeretem a pace-t. MiFit alkalmazással nem fog működni a pace, ne is reménykedjek, ugye? -
KossuthLajos
csendes tag
válasz
KossuthLajos #4104 üzenetére
Szia!
Szóval, az AmazMod fent van a telefonon. Az Apk Installer 4.7 pedig a PC-n. Zsinórral összekötve a PC a bekapcsolt órával, és ismeretlen hibát ír az Apk Installer. Mi lehet a baj? -
DonMedve
addikt
Sziasztok! Valaki tudna egy Pace óránál ROM újratelepítésben? Tegnap rakosgattam fel számlapokat, azt teljesen meghülyült az óra. Megy a számlapon minden, de ha menübe akarok lépni, nem csinál semmit, vagy nagyon lassan, sokadszorra. FRt próbáltam de az sem segít. Meg már nem is szinkronizál az appal. Pénteken vagy szombaton lenne jó. Köszönöm.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Xiaomi Amazfit Bip utódjának kinéztem a Verge lite-ot.
Arra lennék kíváncsi, hogy a zenelejátszó kezelés iPhone-on működik-e? Milyen zene alkalmazásokkal kompatibilis az óra? (Apple Music, Play music, Youtube music ??) Kezelhető vele a zene léptetés, hangerőszabályozás? Köszönöm a válaszokat! -
tsilver
aktív tag
Elég sokáig sikerült megúsznom a stratos-on, de véletlenül rossz gombot nyomtam meg és frissítette magát az óra a 2.3.8 ról. a 2.3.9re. Az új fw-es másfél nap alatt lemerül ha csak áll egy helyben a régivel ment 3 napot + gps, stb.
Jól gondolom, hogy vissza lehetne tölteni vhogy a régi fw-t.? (már nem garis)
Ezek tulajdonképpen lehetne oda vissza installálni?
Hol találok régi fw- verziót és jó leírást/videot hogyan kellene csinálni? -
F e Z o
veterán
válasz
F e Z o #4108 üzenetére
A számla nem lett meg, így buktam az óra árát.
Az órát visszaküldetem, nehogy még a végén ott elmókljanak vele valamit. Emagon rendeltem másikat 30k-ért, amit megkaptam, de a garilevél még csak kis sincs töltve mit vettem. Szerencsére ennek a számlája megvan. Tanulópénz 39 évesen, garanciapapír, számla együttjár...
-
kkdesign
senior tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a linken látható watchface-ből van esetleg olyan változat, amelyben a kcal helyett a pulzus van odatéve? vagy valami apróbb mókolással megoldható esetleg?
-
F e Z o
veterán
válasz
F e Z o #4095 üzenetére
Ez az álláspont jelenleg...
09/03 bevizsgálás 09/06 Ügyfél tájékoztatás: Nem tudjuk javítani. Vételárat visszafizetjük. Számla másolatot és bankszámla számot kérünkÍrtam az előző tulajnak, hogy nincs-e meg esetleg a számlja, vagy nem-e emlékszik, honnan vette az órát, de még nem válaszolt. Szerintetek mi van akkor, ha nincs meg a számlája a terméknek, akkor ugrott az óra ára is?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #4106 üzenetére
Megvan! DND be volt kapcsolva...
Off, és már jó is. -
kakukkmarci
senior tag
Időről- időre előfordul, hogy nem tudja leszinkronizálni a legutóbbi tevékenységet. Van, hogy az újraindítás segít, de a végén már az sem. Ilyenkor a .gpx kimentése után jön a FR. A legutóbbi után nem jönnek meg az értesítések az órára, pedig engedélyezve van. Mi lehet a baja?
-
snakebait
senior tag
válasz
KossuthLajos #4102 üzenetére
Az AmazMod telefonra a Play árúházból, az órára az Amazmod service-1904 apk. - t pedig innen [link]
Az órát számítógéppel összeköt és az Apk Installer nevű programmal, ami PC-re van, az órara fel kell telepíteni a service fájlt. Ugyan úgy mintha Watchface - t (számlapot) telepítenél. -
turbulencia8
őstag
Van egy Pace bolcsom foloslegesen, ha valakinek kell, szivesen odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest