- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz VeryByte #11471 üzenetére
Majd ha egyszer lesz egy órád, ami bírja két hetet, ad abszurdum egy hónapot, akkor rájössz, hogy mi! A Pebble time round 2 napot bírt, de az 15 perc alatt feltöltött. 2 nap alatt 1,5 óra töltés sok, még ha egy nő készülődik is annyit.
My name is Bond, James... Dean.
-
HKorn
veterán
válasz VeryByte #11471 üzenetére
Elég szerintem a telefont figyelgetni meg töltőre rakosgatni állandóan, szerintem senkinek nem hiányzik még egy nyűg. Legalábbis nekem nem. 1 hetet ketyegjen el legalább. Arról nem beszélve, hogy ha a nevéhez méltóan használod aktívan sportoláshoz, GPS-el, akkor az a 2 nap rögtön max 1 lesz, ami abszolút no way.
Run&Ride
-
Dwatti
addikt
válasz VeryByte #10655 üzenetére
Esetleg Garmin Swim 2
- Garmin instinct
- Honor magic watch2
- Amazfit Stratos 3, vagy Amazfit Trex ezeket nézd meg -
nutfile
aktív tag
válasz VeryByte #7804 üzenetére
revoluton jelenleg csak random kivalsztott felhasznalok tesztelhetik. monese EUR számla nem jo, csak GBP-shez van g-pay
nekem ugy sikerult feltenni, h a telon vpn-nel Angliába kerültem, akkor a telon fizetesi modkent hozza tudtam adni a monese contactless-t is. órán wifi kikapcsolva, igy netet a telon keresztul éri el és lehet telepiteni a g-payt az órára is.
még csak 2-3x használtam, ugy tűnik, h utana is csak vpn-nel mukodik -
mediumgecso
őstag
-
han_lev
senior tag
válasz VeryByte #3555 üzenetére
Köszi!
Tényleg ez a legvállalhatóbb olyan okosóra, aminek óra formája is van, szép. A Huawei itt jót alkotott.
Csak az árán is látszik még.
Van más szép okosóra is, de valahogy azok mintha megbízhatóságban valahogy nem teljesítenének jól...
Elég jól tartja is az árát, ahogy néztem, még használtan is elég sok.Poco F5/pro
-
B.Ricsike
őstag
válasz VeryByte #3556 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vagyok, az okosórák 90% ilyen még. De pl. a Samu Gear S3-at dícsérik, hogy nagyon jól és tisztán érteni benne mindent. Viszont az valahogy nekem kevésbé elegáns, mint a Huawei W1.
A közeljövőben egyébként várható valamilyen elegánsan kinéző, jól működő okosóra?
Annyira nem kapkodok a vásárlással. -
han_lev
senior tag
válasz VeryByte #3550 üzenetére
Ige, a Huawei W a legszebb ilyen óra, ami szinte ténylegesen órának mondható.
Azokra a dolgokra, amiket írtál, kb kellene nekem is.
Plusz, talán az értesítések, sms-ek olvasása (tényleg nem hosszan, nem is válaszolva rá, de mondjuk legalább tudjam mi van benne.
Viszont az akku elég gyenge, bár a többiben is.
Elég megbízható egyébként a Huawei?
Illetve érdekelne, hogy a Xiaomi ugyenezeket tudja e?
Korántsem olyan elegéns, viszont tovább bírja az akku, és a kijelzője (transreflexiv) baromi jónak tűnik.
A gyengébbik verziója meg egy hónapig is bírja akkuban.
Ha tehát mindezeket tudja, és elengedi az ember az eleganciát, akkor funkciókban talán az is megtenné.
Olcsóbb is...
Poco F5/pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz VeryByte #3388 üzenetére
"Ha rá van tolva egy kihangosító eszköz, akkor az azért van, mert ki akarod hangosítani."
Nem, nem azert van rajta, mert ki akarom allandoan hangositani, hanem azert, hogy ha ugy alakul, akkor azon akarom kihangositassal a beszelgetest elintezni.
Ezt en dontom el, vagyis az elethelyzet.
Ezert irtam azt, hogy abban az esetben, ha az oran veszem fel, vagy onnan inditom, akkor azon kivanok beszelni.A telefonon torteno kezeles nem praktikus, hiszen pl. hivasinditasnal hiaba valasztom ki azon a telefont, ahogy a kapcsolat letrejon, azonnal atvalt bluetooth kapcsolatra, vagyis az orara, pedig ezt nem szeretnem.
A helyzet bonyolult fogadasnal is, allandoan nyomkodnom kell a telefonon a kihangositas/hangszoro/bluetooth kapcsolot, de addig ugye a partner a kezemen beszel. (Gondoljunk bele mondjuk egy bankban, vagy orvosnal...Szoval ez a beallitas nem tokeletes.
(#3389) zool1!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest