- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4682 üzenetére
Kipróbáltam az első link alapján jó
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Allien
veterán
Ennek ellenére, azért el tudom érni, hogy szinkronizálja az adatokat, de koránt sem olyan gördülékeny. Legalábbis, eddig ez a legszarabb ilyen app... Talán az segítene, ha lenne benne gsm kártya. Terveim szerint lesz benne, de kérdés, akkor hova szinkronizál, vagy, tölti az adataimat.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
gjoco1
addikt
A teljesség kedvéért a fentebb leírtak,amit javasoltam kbyte1024 társunknak,CSAK az MTK 2502-2503 as CPU-val szerelt órákra alkalmazható.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz kbyte1024 #4692 üzenetére
Hogyan telepítsd a VXP Watch Face-et a smartwatch-hoz?
A Mediatek Smartdevice-t le kell töltened a telefonodra. Így kapcsolja össze telefonját az órával az értesítésekhez stb.
Az alkalmazásban van egy "Saját alkalmazás" menü, amely lehetővé teszi a vxp fájlok telepítését.Telepítse a Mediatek Smartdevice készüléket a telefonjára.
Töltsön le minden órát ebben a szálon, vegye ki.
3 fájl lesz, azaz .xml, .png és .vxp fájlok. Másolja meg mindezt, majd illessze be az okostelefon SD kártyájába az "appmanager" mappába.
Nyissa meg a Mediatek alkalmazást, csatlakozzon az órájához. Ezután menjen az "Alkalmazásom" menüjébe, és nyomja meg az "Install Now" gombot az óra felületén.
Kész."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz kbyte1024 #4692 üzenetére
Nagyon szívesen!
Nem kell kártya,mert az óra memóriába teszi.Ha feltetted az appot,akkor a telefonon létrehozza az appmenager mappát és ott lesznek(oda másolod be a 3 fájlt),ha megnyitod a My Applications menűt.Persze kell BT kapcsolat.Nem kell megijedni,ugyanis elég lassan fogja át tenni az új lapot.
Ja és még egy.Érdemes az oldalt olyan 3-4 naponként megnézni,mert kb.ennyi idő kell,hogy tegyenek fel újakat.[link]
Útmutató.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz kbyte1024 #4690 üzenetére
Szia!
Innen:[link]
Max 3 db,ami felmegy az órára. Előtte a telóra telepítsd a Mediatek SmartDevice Appot,majd a letöltött lapokhoz tartozó cuccot az appmenager mappába másolod.Bocsi,ha ezt már tudod.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok urak!
Végre meg jött az Y1 okosóra 😆azt szeretném tudni hogy óraszám lapokat honnan tudnék leszedni?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Jabby
őstag
Köszi szépen a segítséget, olvastam egy hónappal ezelőtti bejegyzésedet, hogy a telefon felé nem megy a szinkronizálás, úgy tűnik nem oldották meg ezt a sw.-es gondot.
energomatt:
Használtam a keresőket, de nekem csak a fentebb említett egy találat jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
energomatt
senior tag
Mint senior tag? A kereső ajánlása abszolút kezdőknek szólt, nem valószínű, hogy rád vonatkozna.
Ebben a fórumtopikban, két negatív vélemény hangzott el róla, az előzőnél egy még sokkal negatívabb. A fórum keresőjét kell hozzá használni. Nekem 5 másodpercig tartott. Az a megjelenítési felület kell hozzá, amit PC-n alapból használunk. Mobilon ehhez át kell váltani teljes nézetre. -
Allien
veterán
Microwear L1 -m van. Nekem két dolog miatt rossz. Az egyik a töltő. Nem sima mikrousb, hanem egyedi. A másik az applikációja szarozik.Egyszerűen köcsög. Folyamatosan azt írja, hogy "Connecting", pedig, ha rá kattintok, hogy frissítse az adatokat, akkor jön az üzi: Disconnected. A telóval persze az óra szinkronban van, mennek a funkciók, jön a hívás, kijelzi, sms-t kiírja, kihangosítás is megfelelő, bár, volt sokkal jobb is ennél, de megfelelő. Magasság mérésnél, liftbe beszálltam, mutatta, ahogy megyek lefele. Ami tetszik benne, hogy eddig az óra nem fagyott le egyszer sem. Tehát, legnagyobb gondom a szar applikáció.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jabby
őstag
válasz energomatt #4679 üzenetére
Hol nézzem meg?
-
gjoco1
addikt
válasz varázsgömb #4682 üzenetére
Majd várom,hogy mire jutottál.
Egyébként Én is innen szereztem a tippet,hogy az Enyémre hogy tudok más lapokat feltolni.
Az első videón a G+-ra visz és onnan szedi le a srác,de amit fentebb linkeltem oldalt,gondolom azokból a lapokból ugyan úgy lehet."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz varázsgömb #4677 üzenetére
-
energomatt
senior tag
PROHARDVER - Abszolút kezdőknek:
"Használd a keresőt, hátha már feltették előtted ugyanazt a kérdést. Ez örök érvényű szabály. A kereső mindig abban a részben keres, ahol épp vagy: tehát a fórum főoldalán az összes topikcím között, egy szekción belül csak az ott levő topikcímek között, egy topikban állva csak az adott topikban.
A gyorskereső is okos, de ha többet akarsz belőle kihozni, akkor használd a részletes keresőt." -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Microwear L1-ről mi a véleményetek? -
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4676 üzenetére
Ha rájössz, hogy hová kell pakolni a gjoco1 kolléga által linkelt számlapokat, akkor az engem is érdekelne. Mintha azt olvastam volna valahol, hogy nem lehet más lapokat rárakni, csak azt, amit a Lemfo oldaláról letöltesz, amikor a sor végén rányom a plusz jelre.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4675 üzenetére
Minden jó ha a vége jó. Hát én se játszani vagy youtubozni akarok. Total comander, edzésmonitor, alvásfigyelő hasonlók. Total comanderen megfelelő helyre pakolva letöltött számlapok működhetnek. Kikutatom és megosztom.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4674 üzenetére
Nincs mit. Nehéz szülés volt, de minden jó, ha a vége jó. 😃
Semmit. Én kizárólag két dolog miatt vettem okosórát. Arra használom amire kitalálták; az értesítésítek és hívások jelzésére, mert egész nap zúg mellettem a gépem.
Illetve a második sim kártya miatt, hogy legyen elérhetőségem ha a telefonon valamiért nem érnek el.Amúgy eszembe sem jutna ekkora kijelzőn bármit is csinálni, amikor ott van nálam a 6"-os telefonom.
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4673 üzenetére
Hát ezt nem hiszem el. Sokat segítettél. Köszönöm. De ha nem vok szemtelen te pl miket töltöttél le a playről? Kíváncsi vagyok hogy azok nekem mennek e?!
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4672 üzenetére
Az okosóránál a legfontosabb az értesítések jelzése, úgyhogy a lényeget kipipáltuk.
Már nem csak egy sima órád van.
A saját App Store-t ne sajnáld, szinte semmi nincs benne, és nem is használom.
A számlapokra nincs tippem.Álljunk meg egy pillanatra! Próbaképpen a saját órámnál rányomtam a plusz jelre a számlap letöltéshez, és most nekem is csak forog, de nem csinál semmit. Sőt az App Store is csak forog. Szóval nem nálad van a hiba, hanem a Lemfo-nál a szerver oldalon.
Pár óra alatt kiderítettük...
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4671 üzenetére
Küldtem mailt. Megoldotta a kapcsolatot de a többit nem
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4670 üzenetére
A gmail-es címedre elküldtem a BT app-ot, amit én használok.
Mivel nem egyezik a firmwarfe verziónk, nem valószínű, hogy jó lesz, de hátha.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
gjoco1
addikt
válasz tothjani81 #4667 üzenetére
És ez nem segítene(teszem hozzá,mint fentebb,hogy az Androidoshoz nem konyítok).
[link]"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz varázsgömb #4666 üzenetére
Nálam az appmanager mappában van.Persze előtte telepíteni kell a Mediatek SmartDevice appot.
-
tothjani81
senior tag
Szia. Lehet a számlapokra megoldás lehet de attól a hi adott és nem oldódik meg. Nem is a számlapcsere a legnagyobb gond hanem ahohy nem lehet a telefon és az óra között kapcsolatot létesíteni és se app store se play sruház nem működik. Sima órának meg drága. De neked is köszönöm a segítséget
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4663 üzenetére
Szinte biztos hogy hibás. A létező megoldások közül szerintem mindent végigjártam. Nem segített. Azért köszönöm szépen hogy próbáltál segíteni
-
gjoco1
addikt
válasz varázsgömb #4663 üzenetére
És az Enyém esetleg járható 5let?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4661 üzenetére
Akkor nincs több ötletem.
-
gjoco1
addikt
válasz tothjani81 #4661 üzenetére
Feletted javasoltam valamit.
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4659 üzenetére
2x megtörtént. Semmi ugyan az minden.
-
gjoco1
addikt
Elnézést,hogy bele pofázok.Tapasztalatom nincs az Androidos órákhoz,de figyelem a fejleményt,hogy varázsgömb Barátunk próbál segíteni.....
Lehet,hogy nagy marhaság,amit írok,de Nekem nem Androidos órám van,de tudok rátölteni VXP formátumú lapokat.Azt végső estben nem lehet megoldani,hogy sima BT-n keresztül innen:[link],rátenni?
Bocsi,ha baromságot javaslok."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4658 üzenetére
Én gyári alaphelyzetbe állítással próbálkoznék.
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4657 üzenetére
Persze. A böngésző tölt, a play betölt és ez igen érdekes mert letölti az alkalmazásokat a play telepítettnek hozza de nincs az órán. Próbáltam laposról is telepíteni rá playen de az se megy. Gyanítom bár eddig is úgy gondoktam hogy ez az óra hibás.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4656 üzenetére
Ez nem a legfrissebb. Az enyémnek a vége ....49699.
Ha a letöltési webhelyre nem tudsz csatlakozni, nem töltődik le számlap, és az app store sem töltődik be, akkor nincs net az órán. Hülye kérdés, de bekapcsoltad a wi-fi-t? Csatlakoztál a routerre?
-
tothjani81
senior tag
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4654 üzenetére
Nem ezek kellenek. Kattints a vezeték nélküli frissítésre, és amit ott ad meg v.s-t, azt fényképezd le.
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4653 üzenetére
Tudom hogy nem említetted de nekem ami a dobozban volt papíron qr kód azt töltötte le. Ha az órán lévő kódot olvastatom ezt dobja ami a képen van. A képeken vannak az óra adatai
Na ezt nem értem. Meg ha hosszan nyomom a számlapot ugye választásnál a végén van egy + jel ahonnan további lapokat lehet leszedni ott csak teker teker de nem tölt semmit, és az órán lévő aap store se töltődik be.
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4652 üzenetére
"Az Apps-ban, a Lemfo watch-nál a végén van egy QR kód, azt olvasd be és telepítsd."
Az órában keresd...A Watch Helpert sehol nem említettem...
Melyik firmware van az órán?
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4651 üzenetére
Na nincs frissítés rá. A watch helpert használod a lem 6 hoz? Ha igen nem tudnád a qr kódot elküldeni. Nekem azt szedte le és nem párosodnak egymással. Kell mwg valamit estleg állítani?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4648 üzenetére
Interneten...
Szóval mint minden más kütyüt általában, a beállításoknál. Nálam konkrétan: Beállítások/További beállítások/A telefonról/Vezeték nélküli frissítés.Nekem is ezt csinálta, amikor nem az óra firmware-hoz tartozó appot töltöttem le, hanem ami a papíron volt.
Elég sokat mérgelődtem mire rájöttem a megoldásra.[ Szerkesztve ]
-
terrel
csendes tag
Sziasztok!
20e Ft környékén keresek órát.Ami nekem fontos szempont:
-GPS
-Viszonylag hosszú üzemidő
-Úszás funkció támogatásEzek alapján találtam rá a Makibes G07 órára.
Használ valaki ilyet? Mi a tapasztalata róla?
Esetleg hasonló árban van jobb vétel arra amire nekem kell? -
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #4647 üzenetére
Hol lehet frissíteni az órát? A qr kódos appot felraktam de arra 1mp kapcsolódás és szétdob után amegint szüntelenül ezt csinálja
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #4646 üzenetére
Nekem Lem6 van, és semmilyen más alkalmazással nem hajlandó kommunikálni, kizárólag a sajátjával, azzal viszont atom stabilan.
Az Apps-ban, a Lemfo watch-nál a végén van egy QR kód, azt olvasd be és telepítsd.
Érdemes előtte frissíteni az órát, mert ilyenkor az app-ot is frissíti, és csak az összetartozóak működnek együtt.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
tothjani81
senior tag
A lemfo Lem 5 pro órát milyen alkalmazással érdemes használni telefonon? Ill mi lehet akor ha a playről letöltök az órára valamit kiírja hogy kompatibilis de nem települ. Mwg egy watch face telepíthető erre a típusra
-
Samanbacsii
őstag
válasz tothjani81 #4644 üzenetére
Csak akkor nem karcolódik ha zafír.
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Tudja esetleg valaki hogy a Lemfo Lem5Pro órán az üveg milyen? Értem ez alatt hogy pl gorilla glass vagy hasonló. Mennyire kell vwdeni a karcoktól? Előre is köszönöm
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek Honor Band 3 vagy Huawei Band 2 PRO vagy Xiaomi MIBand 2 válasszam?
TUdom, hogy árban a Xiaomi MIBand 2 olcsóbb a többinél, de annyival tud a többi többet, hogy megérje azokat venni?
Az igényeim: Hívás, sms jelzés. pulzus (esetleg zónák jelzései). GPS( de ez nem kizáró ok)
Köszönöm szépen előre is.
-
addikt
My name is Bond, James... Dean.
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, nekem a 4627-re semmi? Allcall W1 kibir vajon telefonként 12 órát?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Melyik legyen?
Lem 5pro vagy amazfit pace?Előnyök és hátrányok?
Mindkettő tetszik nekem.
Köszi a válaszokat
-
thomasa
senior tag
Hm, Ticwatch E Ice lekerült az amazon.de-ről, pedig vártam volna még egy salet.
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
Hogy mire nem jó az okosóra... [link]
Kiváncsi lennék a típusára.
-
Clemi
veterán
Srácok senkinek nincs Huami Amazfit Bip órája?
-
MODERÁTOR
válasz energomatt #4626 üzenetére
köszi
Olvastam a termékoldalon a reviewkat, de kíváncsi voltam használ-e vki itt is.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, van olyan óra ami sim-es, a telefonom szerteném átirányitani rá blutooth fülessel használni, és stabilan kibir 12 órát (elég sok hivásom szokott lenni) és napos időben is látom a kijelzőt? Most Lemfo LF17-et használok de sajnos egyik kitételt sem tudja. Köszönöm
-
energomatt
senior tag
A Gearbest oldalán vannak felhasználói vélemények. Talán a No.1 F6-al érdemes egybevetni, árban, tudásban is hasonló. Arról korábban írtam. Annyi változás történt azóta, hogy rájöttem, hogy a Viber esetében az Android verzióhoz számban passzoló Viber verziót feltéve, a Viber hívást is jelzi már. Több mint egy hónapja üzemel, akkor volt a első feltöltés és kb 80% töltöttséget jelez.
-
MODERÁTOR
Microwear X2-t használ valaki, mik a tapasztalatok? itthon 33k GB-n 36usd...
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tiger.
nagyúr
Sztem te írtál a facebookon is, továbbra is azt mondom, hogy az amazfit pace jó választás lehet.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
golan7
tag
Tudtok olyan okosórát ajánlani ami képes a Bluetooth hívásokra a telefonon kersztűl és kibír 2-3 napot egy töltéssel? Max 20000 Ft-ig!
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Valakinek meg van ez a két VXP Watch Faces-e?
Ha igen,kérhetnék megosztást?Előre is köszönöm!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Norr91
újonc
Sziasztok!
Abszolút nem értek az okosórákhoz, és amire választ keresek, arra egyelőre a neten nem találtam egyértelmű információt. Én olyan órát szeretnék venni, amivel bluetooth-os fülessel tudok zenét hallgatni telefon nélkül. Ehhez mindenképpen sim foglalatos (esetleg sd kártya foglalatos) óra kell? Vagy ha van egy sim foglalat nélküli óra, aminek a saját memóriájába zenét töltök, de nem csatlakoztatom a telefonhoz az órát, akkor egy bluetooth-os fülest lehet az órához is csatlakoztatni?
Köszönöm a segítséget!
-
Clemi
veterán
Valaki megtenné, akinek van a birtokában Xiaomi Huami Amazfit Bip órája, hogy beállít rajta egy aktivitást (leginkább a futást) és az ahhoz tartozó képernyőn a legnagyobb méretű pulzus kijelzést és ezt lefotózza a csuklóján és ezt a képet elküldi nekem privát üziben? Azért lényeges, mert olvasó szemüveges vagyok és olyan sport trackert (és egy kicsit okosórát) keresek, aminek látom a kijelzőjén futás közben a pulzusom, mert pulzus kontrollal futok.
Köszi! -
Clemi
veterán
válasz energomatt #4595 üzenetére
Nekem nincs több emberen elvégzett csak saját magamon többször elvégzett tapasztalatom, már a mi a két zöld ledes pulzusmérést illeti. Igaz nem a legolcsóbb kínai okosóráról van szó, hanem egy Garmin Vivosmart HR és a Geonaute BT mellkaspánt eredményének az összehasonlításáról. Nos 2-5 BPM eltérés volt a maximum amit mértem és nem csak nyugalmi helyzetben, hanem például futás közben. Igen, tudom nem orvosi eszköz, viszont nem is arra a célra van használva, hanem sportolás közben tájékoztatásra a pulzus zónáról amiben épp van aki ezt akarja kontrollálni és arra tökéletes.
-
El Gringo
senior tag
válasz Samanbacsii #4608 üzenetére
mondjuk az pont nem érdekelt, hogy lehet-e vele telefonálni, gondolom lehet, van benne mikrofon és zörögni is tud. Pótaku sincs hozzá.
15 perc alatt feltölt 65%-ra, jól néz ki, Android, bőrszíj, nekem ennyi elég na meg OLED.Én a pulzuskijelzésre vettem sportóra helyett, meg órának használom, értesítések rezegnek, mivel fülesben dolgozom. Ennyi nekem elég is volt.
Az, hogy egy sz*rás alatt feltölti több mint félig, az már nagy előny
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
thomasa
senior tag
-
Allien
veterán
Hát igen. Minden bizonnyal ez így LESZ! Ne feledd, Nálunk 27% áfa, meg egy rakat minden jön rá. Tiszta sor, az én kb 40-50 dolláros "okos" karkötőm is mér valamit. Azt biztos, hogy nem rakom rá az ujjacskámat. Hogy mennyi köze van a szívemhez, azt hagyjuk. Nincsenek kétségeim afelől, hogy inkább dizájn cucc. De ettől függetlenül, ki fogom próbálni az apósomon, mert speciel Őneki kifejezetten jó lenne, ha egy ilyen karkötő tényleg működne.
MAJD.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
air
nagyúr
Egy mobil EKG készülék, ami "csak" EKG és kell még hozzá egy telefon is, 88000Ft.
Biztosan hamarosan a $100-os kínai órák tudni fognak EKG-t mérni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Allien
veterán
válasz #40564480 #4606 üzenetére
Nem olvastam a törölt tételeket. Igen, a mikróra is rá KELL írni, ez van. Ezek a kütyük fenntartással használandóak. Egyszerűen tapasztalati úton is letesztelhető, pl a lépés számláló kamu mérése is. Hiszen, alvás közben is léptem 42-t ma este. Ha tudod, hogyan kell használni, akkor nincsen gond, ennyi. Ugyan ez a helyzet az ÖSSZES többi résszel is. Ugye, vannak olyan funkciók, melyeket minden nap használnak már az emberek, elfogadják, stb. Vannak, melyek kétségesek, de ettől még lehet valami alapja. Kétséges, hogy két zöld leddel mit is tudnak mérni? Speciel, én kifejezetten az ECG+PPG-re utazok. Ennek lenne értelme, szerintem. Nem feltétlen hiszem, hogy a valóságot tudja mérni, de, hiszem, hogy ez a jövő. Támogatni kell a kínaiakat, hogy egyszer majd ki tudnak fejleszteni egy olyan metódust, szenzort, meg mittoménmit, hogy a veszélyt jelezhetik. Most őszintén. Mi értelme is van az "okos" óráknak? Kis kijelző, akku ha kibírja egy napot, akkor az véletlen. Már, ha úgy használná az ember, mint az okos telóját, amit 10 percenként megskubizik. GPS folyamatosan bekapcsolva, stb.De, ez a saját véleményem, és fenntartom a jogot, hogy bármikor megváltoztatom a véleményemet, ha olyan érvet hallok, amitől megváltozhat.
-
VeryByte
őstag
válasz sludgeboyx #4609 üzenetére
McAfee megnyitni se engedte...
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
sludgeboyx
tag
Csak hogy ne ostorozzam magam a kimaradt lehetőség miatt nyugtassatok meg ez full kamu oldal ugye?
kamu -
varázsgömb
aktív tag
válasz energomatt #4605 üzenetére
Még véletlen sem szeretném a Moderátorok kenyerét elvenni, és itt le is zárnám a témát.
Max.annyit fűznék hozzá, hogy a két hsz.-t ne vegyük már egy kalap alá. A példával alátámasztott ész érveket, és egy üres primitívezést. Nekem ez szúrta a szemem.Szerintem térjünk vissza az órákra.
-
törölt tag
Mégis mi volt benne a primitív? Az, hogy leírtam érvekkel alátámasztva miért nem állja meg a helyét, olyan követelményeket támasztani egy termék iránt, amire nem való?
Ezekre a vackokra sehol nincs feltüntetve, hogy gyógyászati segédeszköz lenne. Nem arra valóak.
Vagy tényleg csak én gondolom úgy egy betegséget nem az alibabán vásárolt kütyüvel kell kezelni?
Rá kell írni a mikrohullámú sütőre, hogy kisállat szárítására nem alkalmas? Ez a szint?
Gondolom ez is primitív. Az nem primitív, hogy ezeket a dolgokat elvileg felnőtt embereknek el kell magyarázni.
Vagy a szóhasználat esetleg a megfogalmazás zavaró? Kizárt! A beszólás nem azért volt. -
energomatt
senior tag
válasz varázsgömb #4604 üzenetére
Ha már moderálsz, ami persze elvileg helyes, akkor mindkét irányban megtehetted volna. Így ez elég egyoldalú.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz varázsgömb #4601 üzenetére
Ez van ha valaki igazat szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest