- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz drstupid #3096 üzenetére
Helló!
Engem érdekelne, ha tudnál még több infót adni a Honor Band 3-ról.
Az mit jelent, hogy jobban jeleníti meg az alkalmazások értesítéseit?
Azt láttam, hogy van benne alvásfigyelés. Olyat tud, hogy akkor ébreszt egy megadott idősávon belül, amikor épp nem vagyok mélyalvásban?Üdv,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
consono
nagyúr
-
drstupid
tag
Sziasztok! Mi band 2 használtam pár hétig androidon, most megörökölte a barátnőm aki ios-en használja. 1 hete vagyok gazdája a honor band 3-nak.Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok , ha nem tudnátok dönteni a kettő közül Hátha tudok valakinek segíteni a választásban! Ha van kérdés nyugodtan szóljatok!
Mi band 2 : akksi tovább bírja, androidon több dolgot lehet beállítani a mi bandage alkalmazással. Kissebb ezért talán aludni kényelmesebb benne. 1 hét tengerparti nyaralást kibirta, szóval szintén vízálló.
Honor band 3 : Stabilabb az alkalmazás, gyorsabban megtalálja a telefon, edzéseket jobban részletezni, úszást is tud mérni,Szaunázást is jól bírja, jobban jeleníti meg az alkalmazások értesítéseit. Egy hátulütője van , mégpedig az, hogy gyorsabban merül mind a band2.
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
alext111
csendes tag
válasz Mi a Manó?! #3083 üzenetére
Full firmware dump Lemfo LEM5 (Finow x5 plus) on MTK6580.ennyit találtam.link is van hozzá!
[link][link][ Szerkesztve ]
Taki
-
Tiger.
nagyúr
válasz Rellind #3088 üzenetére
Hát olcsóbb mint itt, de akkor már gears3, gondolom nem használod a sim részét ha igen akkor létezik gears2 ami félig meddig tudja azt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kaszibat
tag
válasz Mi a Manó?! #3085 üzenetére
Egyébként ha Banggood-os rendelés, én visszaküldeném garanciában. Ha meg tudják csinálni, szuper, ha nem és visszatérítik, úgy is jó.
Visszaküldést pedig fizeti a paypal max 9200 ft-ig. Annyiba bele kell férnie a postának szerintem.
Gyors utánaolvastam, és sajna a visszaküldést csak a használatba vétel után korlátozott ideig lehet a paypal-lal kifizettetni. Mégis azt mondom, hogy kérdezz rá az általam linkelt fórumon a szakikra.[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
válasz Mi a Manó?! #3082 üzenetére
Sajnos nekem is csak ez az egy link jött, ez gyári firm kell hogy legyen mivel úgy volt fent abban a fórumban. Azt viszont ugyanott látom, hogy más is küzd a LEM5 firmware frissítéssel, úgyhogy érdemes lenne IDE regisztrálni és kérdezni, hátha tudnak ajánlani valami jó megoldást. Egyébként amikor Lemfo Les1-em volt ugyanígy frissítettem és nekem minden rendben volt vele. Fogalmam sincs, hogy a tiéd miért reagált másképp, de a szakik hátha tudnak valami jó megoldást.Esetleg azt próbáltad, hogy újra leveszed az akku csatlakozót?
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Sziasztok. Van valakinek LG Urbane 2nd órája?
Gondolkozom a vásárlásán.[ Szerkesztve ]
-
alext111
csendes tag
válasz Mi a Manó?! #3078 üzenetére
Ha jól emlékszem,valahol olvastam hogy hardware-sen megegyezik a Finow X5 Plus-al.Arra viszont van soft bőven a neten!
Taki
-
kaszibat
tag
válasz Mi a Manó?! #3078 üzenetére
Valószínűleg én is így csináltam volna. De ne add fel. Azon a fórumon aminek a linkjét megadtam a pablo11 felhasználó nevű srác nagyon profi. Őt kérdezd hátha tud segíteni.
-
Mi a Manó?!
tag
válasz kaszibat #3059 üzenetére
Sikerült fel flash-elnem az általad linket firmware-t a következőképp:
-Leszedtem az óra hátlapját és pár másodpercre lehúztam az akkumulátor csatlakozóját, majd össze raktam
-Elindítottam rendszergazdaként az SP Tool-t
-a "scatter"-be betallóztam a letöltött és kicsomagolt firmware-t
-az SP Tool-ban a legörgő sávban kiválasztottam a "firmware upgrade"
-elindítottam a download felirattal
-csatlakoztattam az usb portra kikapcsolt állapotban az órát....és szépen formatálta, majd feltöltötte az új firmware-t és a végén egy zöld pipával jelezte, hogy kész.
lehúztam az usb-ről az órát és próbáltam bekapcsolni, de most már a boot logo folyamat sem villan fel a képernyőn, mint eddig, amíg rossz volt, csak totál fekete a kijelző és ha meg nyomom valamelyik két szélső gombot, akkor csak sípol a hangszórója....
Most már a recovery módba sem tudok belépni...!Próbáltam az elejétől újra kezdeni az egész folyamatot, de már le sem formatálja és fel sem tölti a firmware-t, hanem feldob az SP Tool egy hibaüzenet ablakot. Ezt végig csináltam "Firmware upgrade" módban és "download" módban is.
A harmadik opcióval még nem mertem próbálkozni, a "format all+ download". Ez mit csinál?
Több másik firmware-rel is próbáltam, de vagy már a "scatter" tallózásnál hibaüzenettel kidob, hogy hiányzik valami, vagy a betallózásnál meg hülyíti az SP Tool-t és kilép a program.Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Mik a tapasztalataid a felvetett kérdéseimmel kapcsolatban?
"Ha gond van vele, BG-on is van visszatérítés, mint ebayon, anélkül, hogy jó pénzért vissza kellene küldeni, vagy csak visszapostázás után? (mondjuk nem aluházas, ahogy a hirdetésben szerepel, hanem műanyag. Vagy hibás).
Ha ragszám nélkül jön, és nem érkezik meg, itt is visszatérítenek? "Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
Igaz, ennek piros a szíjja, de legalább aluházas. Majd lecserélem. Ha gond van vele, BG-on is van visszatérítés, mint ebayon, anélkül, hogy jó pénzért vissza kellene küldeni, vagy csak visszapostázás után? (mondjuk nem aluházas, ahogy a hirdetésben szerepel, hanem műanyag. Vagy hibás).
Ha ragszám nélkül jön, és nem érkezik meg, itt is visszatérítenek? Nem szeretnék 15 ezret bukni.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
-
gyemipapa
senior tag
Nem hiszem el, hogy nem tudok egy fekete SMA-TIME (Q2) alu házas órát találni 15 ezer körül...
Vagy csak én vagyok ügyetlen a keresésben?Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
vbnc04
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy léteznek-e már olyan okosórák amivel paypass "szerűen" lehet fiizetni. tehát van bennük NFC és fizetésre is alkalmasak. Ismertek ilyeneket?
-
kaszibat
tag
válasz Mi a Manó?! #3056 üzenetére
Pont erről linkeltem neked tegnap egy videót. Abban minden benne van, hogy hogyan kell.
ITT van egy firmware onnan, ahol tegnap is mondtam, hogy keresd.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz this is life #3055 üzenetére
Köszönöm. Már vadászgatok egy best buy-ra, feketében vagy ezüstben, a fém szíjat (kabáthoz a gombot) már megrendeltem hozzá.
Sajnos észnél kell lenni, mert már műanyag tokozással is árulják, nem szeretnék belefutni.
15 ezer körül keresek, bekalkulálva, hogy esetleg rányomják a 27% áfát, ha peches vagyok.
Nappal szobában olvasható a kijelző, vagy ott csak világítással?[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
válasz this is life #3052 üzenetére
Ez szupernek tűnik, le is töltöttem a firmware-t, de a SP Tool-ba nem tudom, hogy kell betallózni olyan állapotban, amely módon fel is tudom flash-elni az órára. Ebben tudnátok segíteni, mi a procedúrája?
-
this is life
Ármester
válasz gyemipapa #3054 üzenetére
Kiirja a nevet es elutasithato illetve nyugtazhato a hivas amit utana a telefonon,fejszetten,kihangositon felvehetsz. Ha jol emlekszek az emailnel a cimsor es a kuldo jelenik meg ,pontosabban azt irja ki ami a telefon ertesitesi kozpontjaban megjelenik .. a gmail appal rendben mukodik , nekem a beepitett email klienst viszont valamiert nem sikerult beallitani , hogy az oran is jelezzen (de ez lehet user error is). Kicsit fentebb Vampire fotojan custom mail kliensel kiirja az uzenet szoveget ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
gyemipapa
senior tag
válasz this is life #3050 üzenetére
Bejövő hívásnál az SMA kiírja a nevet is, vagy csak azt jelzi, hogy hívás van? gmail levélről csak értesít, vagy el is olvasható, mint az SMS?
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz mediumgecso #3049 üzenetére
ELVILEG megkarcolhatatlan kerámiafelület.
Elég vastag csuklóm van, de még nekem is 3 szemet (2+1) kellett kiszedni. De adtak hozzá spéci szerszámot is, nem is gagyit! -
this is life
Ármester
válasz Mi a Manó?! #3051 üzenetére
Esetleg errol a [link]rol
Password: halabtech .. forras [link]
Emlekeim szerint mtk flashtool-al kell feltenni ..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Mi a Manó?!
tag
Sziasztok!
Honnan tudnék Lemfo Lem5 Rom-ot letölteni? Addig buzergáltam szoftveresen, míg behalt és nem tud be boot-olni, hiába csinálok rajta recovery-ből factori resetet, az sem segít. Járt már Gsm szervizben is, de nem tudtak sajnos vele mit kezdeni. Azt mondták, ha tudok szerezni valahonnan kölcsön egy ugyan ilyen órát, akkor meg próbálják abból kinyerni a Rom-ot....
Írtam Mailt a gyártónak is, de nem jött tőlük válasz! Ha jól emlékszem a Bangood-ról rendelte nekem a haver tavaly december végén és januárban kaptam meg. Szerintetek mennyi garanciát adnak rá?
Valakinek valami tipp a javításban?? -
this is life
Ármester
válasz gyemipapa #3037 üzenetére
Igen ilyenem van/volt .. megbizhatoan mukodik , az oraszij pedig cserelheto ...
Binglof
Hat nem tudom , de az mtk chip-el szerelt "okos ora felesegeket" kerulnem ... inkabb vard meg a xiaomi amazfit bip-et.[ Szerkesztve ]
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok! Feltettem a kínai okosóra topicba - is - a kérdést, de megkérdezem itt is. Hátha... Van tapasztalata valakinek a Domino DM09-ről? IOS-el is működik? Minden értesítés látható rajta (Viber, stb.) ? Köszönöm a segítséget.
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
-
gyemipapa
senior tag
válasz vampire17 #3042 üzenetére
Végülis a fekete se rossz, ahogy nézem, feketében is lehet fém szíjat kapni már 1000 Ft alatt.
Remélem, a 20mm-es tényleg befér a két pöcök közé.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz mediumgecso #3036 üzenetére
Én innen rendeltem, ma jött meg épp. Nem csúnya...
Pont ugyanolyan, mint az óra kerete...
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz gyemipapa #3039 üzenetére
A Bangoodról én még nem rendeltem, de van ismerősi körben aki, igen és nem volt gondja. A Gearbestről viszont sokat rendeltem és ott is 60$ alatt van az ára (Paypal van). Van belőle ezüst tokozású is. A szíj cserélhető és ha jól tudom 20mm-es kell hozzá, de ennek érdemes utána nézni.
-
gyemipapa
senior tag
Köszi a tippet, bár Banggoodról még nem rendeltem. Ott is él a paypal visszatératési garancia, ha gond van?
Nem tudod, létezik világosabb tokkal, vagy csak fekete van? Ezüstös fémre cserélném a szíjat, az a feketére nem igazán passzol.
Lehet tudni, milyen széles szíj kell hozzá?Természetesen az Amazfit jobban bejönne, de nekem nem ér meg dupla ennyit. Pláne, ha a vámon is kikapják.
-
gyemipapa
senior tag
válasz this is life #3033 üzenetére
Ilyened van/volt? Mert a 20e alatti ár elég csábító. Ugyan nincs odaírva hogy Q2, de a paraméterek stimmelnek.
Erre
gondoltam. Én viszont a fém szíjat szeretem, lecserélném ha vennék, milyen széles szíj fér bele a tövénél? Az óra akkor is jelez, ha eltávolodsz a telefontól? Elég erős a rezgése ébresztéskor?[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Hol lehet venni Amazfit Pace-hez kerámia szíjat?Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
this is life
Ármester
Annyira nem ver a viz az eladas miatt, csak megvettem mint kutyubuzi , jo is volt , de a betu merete betette a kiskaput..ezert lett pebble . A serulest munka kozben hoztam ossze , hozza koccanc az ora egy kiallo fem darabhoz ... ha jol emlekszek gg uveg van rajta , de a nyakam nem tennem ra . Notif kijelzesre tokeletes akar csak a pebble , igaz a bluetooth hatotav par meterrel kisebb mint a kavicsosnal. Amire raprobalnek az amazfit bip , de az a jovo zeneje . Elotte volt no1 f1 ,m8 smartwatch , hat egyik se egy kategoria a pebblevel vagy az sma q2-vel .
Amugy filoztam hogy lemattitom a kijelzo inaktiv reszet , de eddig nem szantam ra magam . Egy elonye van a pebblenek , sokkal konyebb es kezre simulobb , az sma-val reggelre ereztem hogy megnyomorgatta a kezem .
A watcface-k miatt nem vert a viz , talaltam parat ami elfogadhatoan nezett ki .
Egy atka van az sma-nak , oly ritkan kell tolteni , hogy sikerult egyszer alaposan elraknom a tolto kabelt , keresgeltem is vagy fel napot .. amugy az sma-t kellene otvozni a pebble-vel es meglenne az idealis okosoraAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
xhege
veterán
válasz this is life #3033 üzenetére
Láttam, hogy el akarod adni az órát. Hogy sikerült összeszedni a kijelzőre a sérülést? Azt tudni, hogy van-e valami védelem az üvegen ( gorilla glass pl)?
-
this is life
Ármester
Nekem Sma q2 volt/van , az mas ligaban jatszik , bluetooth kapcsolat stabil , ertesitesek jonnek , uzemido kimagaslo , e mellet kinezetre se lehet panasz,passziv kijelzo ...stb . Az Sma 09 mas lap az egy mtk alapu nem kimondottan ipari remekmu ...
-
zool1
őstag
Megjött a Zenfone 2! Szerintem nagyon jó óra, azt tudja amit kell, nincs benne semmi sallang. És 2 napot röhögve kibír, nekem ennyi elég is. Folyamatos bt mellett.
-
kisapa
senior tag
válasz this is life #3023 üzenetére
Sajnos az SMA09-ről nekem rossz tapasztalataim vannak. Főleg az, hogy gyakran eldobálta a bluetoot kapcsolatot
-
Macika66
őstag
válasz gyemipapa #3022 üzenetére
Fémszíjam meg már eleve van hozzá 22mm-es, nem ruháznék majd be erre újabb ezreket egy kerámiáért, ha megrendelem az órát.
Azért nem olyan olcsó az, az óra árának 1/3-a a kerámiaszíj. De az viszont olyan is!
Akkuidővel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, mert néhány külföldi fórumon sokan panaszkodtak, hogy pár hét, jó esetben pár hónap után hirtelen drasztikusan lecsökkent az akkuidő, mint ha valami szívná, lehet, egy rossz frissítés, nem tudom...
Elég pontos a töltöttségjelzés. IGAZ, még csak 3 hete hajtom az órát. Ez 5 töltés volt eddig:
Tehát nem tudom, mennyi ideje használod, érdekelnének a saját tapasztalataid akkuval kapcsolatban különböző terhelésekkel, az egyéni tapasztalatok sokkal életszerűbbek, mint a termékleírások.
Mivel nem futok és nem kerékpározok (hanem motorozok ), ezért nincsenek adataim, hogy full szenzorhasználattal mennyi a fogyasztás. Ami biztos, hogy minden éjszaka figyeltetem az alvásomat vele, naponta max. 1-2x mérek pulzust és nem használom az automata háttérvilágítást (csak ha duplát koppintok, akkor világít), így kb. 6 napot megy el.
-
xhege
veterán
válasz this is life #3023 üzenetére
Jelenleg nekem is egy Pebble 2 SE van. Kellene egy ennél kicsit elegánsabb cucc, amit inggel is fel lehet venni.
-
this is life
Ármester
-
gyemipapa
senior tag
válasz Macika66 #3020 üzenetére
Nem írtam, hogy "gond van", csak szerettem volna tapasztalatokat az akkuidőről, mennyire valós pl. a termékleírás szerinti 35 óra GPS használattal, illetve mi a teendő, ha behal az akksi, mert nem cserélhető, külön nem is találtam hozzá a neten. Fémszíjam meg már eleve van hozzá 22mm-es, nem ruháznék majd be erre újabb ezreket egy kerámiáért, ha megrendelem az órát. Akkuidővel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, mert néhány külföldi fórumon sokan panaszkodtak, hogy pár hét, jó esetben pár hónap után hirtelen drasztikusan lecsökkent az akkuidő, mint ha valami szívná, lehet, egy rossz frissítés, nem tudom...
Tehát nem tudom, mennyi ideje használod, érdekelnének a saját tapasztalataid akkuval kapcsolatban különböző terhelésekkel, az egyéni tapasztalatok sokkal életszerűbbek, mint a termékleírások.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz gyemipapa #3015 üzenetére
„Mert nagyon tetszik az óra, bár én a szíjat fémre cserélném, ha vennék,...”
Lehet kapni kerámiaszíjat hozzá, pontugyanolyan kerámiából van, mint az órakeret.
Nálam az a befutó...„...nem örülnék, ha esetleg egy év után ki kellene dobnom a 30 ezer Ft-os órát, mert behalt az akku.”
Az LG G Watch Roundom novemberben lesz 3 éves(!), max. 3 naponta töltöttem mindig (annyit bír még ma is).
Egy Li-Ion akksi 4-500 töltési ciklust kibír. 3 napos ciklussal ez minimum 1200 nap.Az Amazfit Pace 5-6 napot (inkább 6) megy el éjjeli alvásfigyeléssel együtt. Ha ezt felszorzod 400-zal, akkor....
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki esetleg NO.1 S9-es órát, vagy ismeri? A Viber értesítéseket is jelzi az óra?
Azt tudom hogy a Whatsappot kezeli. Köszönöm a választ.Soha ne hagyd abba a csüggedést!
-
Tiger.
nagyúr
Valakit lehet hogy érdekelne.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Zototh64
őstag
válasz gyemipapa #3015 üzenetére
3 hete van meg, így mélyreható tapasztalatról nem számolnék még be.
Működik mindene, 5-7 napot bír az akksi, de inkább öt.
Akksi árat nem néztem még, eszemben sem volt.
Nekem is nagyon tetszik, szeretem.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
gyemipapa
senior tag
válasz Zototh64 #3014 üzenetére
Mennyi ideje használod, és mik a tapasztalataid üzemidőben, különböző használati módokkal?
És mivel az akku nem cserélhető, mennyi lehet vajon az akku várható élettartama?
Mert nagyon tetszik az óra, bár én a szíjat fémre cserélném, ha vennék, de nem örülnék, ha esetleg egy év után ki kellene dobnom a 30 ezer Ft-os órát, mert behalt az akku.
Persze ez a veszély minden nem cserélhető akkus óránál fennáll, de gondolom még senkinek sincs egy évnél öregebb hasonló kaliberű és akkujó órája.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
xhege
veterán
válasz this is life #3008 üzenetére
Szerencsére nekem még jó a szemem (ki tudja meddig), így értettem, hogy nem vészes. Bevallom őszintén engem a pedométer, pulzusmérés, egyéb ilyen funkciók teljesen hidegen hagynak. Ami fontos, hogy az értesítések tökéletesen jöjjenek, a bluetooth kapcsolat stabil legyen, minél jobb legyen az üzemidő és nézzen is ki valahogy az óra. Ez a kütyü pedig úgy tűnik a fenti dolgok nagy részét tudja.
-
veterán
Valaki tudna nekem segíteni, hogy az Amazfit hogyan jeleníti meg az értesítéseket? MInden értesítés megjelenik rajta? A hívás is látszik ?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gyemipapa
senior tag
Csakhogy az S9-et lehordta mindenki kínai hulladéknak. Annak hiányosságaival vásárláskor tisztában voltam, és 9 ezer forintért nem is voltak nagyobb elvárásaim.
Jelenleg Suzukim van, képzeld elégedett vagyok vele, de ettől még tisztában vagyok vele, mennyi márka áll felette minőségben, felszereltségben és persze árban stb....Én most egy 30 ezer Ft-os "márkás" óráról érdeklődtem.
Az Amazfitet mindenki isteníti, és háromszor annyiba kerül, mint az S9, gondoltam, jogos elvárás, hogy az információk, paraméterek tükrözzék a valóságot. De én most konkrétan a linkelt Amazfitre kérdeztem rá, kinek milyen tapasztalata van.
Tehát ha érdemi információval, saját tapasztalattal nem tudsz szolgálni, akkor szépen megkérlek, ne kóstollgass, akkor sem, ha ebben örömedet leled.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Lehet hogy neked nem veszes , de en csak kipihent szemmel latom , delutan mar homaly vagy olvaso szemuveg kellene hogy lassam . De akinek jo a szeme , annak ajanlott ora , ertesits kezeles perfect , a hivasokat elutasitani is lehet , uzemido eszmenyi , lepesszamlalo az passz mert nincs referenciam ezen a teren mas eszkozzel , hr meres egesz elfogadhatoan pontos .
-
gyemipapa
senior tag
Nézzétek el nekem, hogy némiképp szkeptikus vagyok: Van valakinek saját tapasztalata arról, hogy a 280mAh akkuval BEKAPCSOLT GPS-el 35 órát működik egyhuzamban? Mert a leírás szerint igen....
" ( up to 5 days for regular use and 35 hours with continuous heart-rate and GPS tracking )"
Hogyan legyen bizalmam egy termékhez, és a többi leírt paraméter hitelességéhez, ha már a leírásban félre akarnak vezetni?
Persze ha csak a kereskedő vakít, az "hagyján", a gyártói oldalt nem néztem, de ezen fennakadt a szemem.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
-
xhege
veterán
válasz this is life #3000 üzenetére
Nem tudsz dobni egy olyan képet, ahol látszik valami értesítés, hogy lássuk mekkora az az apró betűméret?
-
xhege
veterán
Sosem hallottam erről az Sma óráról, de most felkeltettétek az érdeklődésem. 20-25 nap üzemidő? Nekem Pebble van de én csak az értesítések miatt használom. Ha ebben profi és ilyen az üzemidő, eink kijelző, akkor nagyon jó buli lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest