- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz tibor0808 #4997 üzenetére
Telefonálni csak sim kártyával tudsz, meg sms-t írni.
A mobilnál csak értesítések jönnek. Tehát ha letöltötted a WiiWear az adott helyről és párosítottad a mobiloddal az órát akkor megkapod az értesítéseket az órára a mobilodról. De felvenni és hívást indítani nem lehet az órán keresztül a mobiloddal, ahhoz olyan okosóra kell ami ezt is tudja.Attila
-
Tomek979
tag
Üdv! Szeretnék venni a feleségemnek egy okosórát 10000 ft alatt. Mik az ajánlottak? Mi Band 2ővel szemezek. Van jobb esetleg?
-
tibor0808
újonc
Sziasztok!
Vettem egy LEMFO Y3 okosórát, sok minden működik már rajta, de a Samsung Galaxy S7 Edge mobilommal párosítva sem tudom a bejövő hívásokat felvenni, nem is jelzi a bejövő hívásokat. A SIM kártyával működik az óra, azaz, ha azt a számot hívom azt látja. Ha a telefonomra beérkező hívást megszakítja a hívófél, arról küld üzenetet, és a visszahívást is tudom kezdeményezni a SIM kártyáról. A hívásátrirányítás esetén is működik a bejövő hívás. Ha tud valaki segíteni, azt köszönöm,
Üdv., individual
-
addikt
válasz varázsgömb #4995 üzenetére
Most megnéztem a hívást, az is megy egyből, nemtudom mitől javult meg, de már jó
-
kbyte1024
veterán
amugy rendeltem egy kw18-at esetleg valakinek van tapasztalata róla? használható vagy kuka kategória?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
random generál egy értéket azt csá akkor a felhasználó megnyikszik,hogy jééé méri ez
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Macika66
őstag
És szerinted hogyan, mi alapján mérje a vérnyomásodat???
Mondjuk dobókockadobás emulálásával?
Vagy véletlenszám-generátorral?
Vagy mégis hogyan?Érdemes lenne tanulmányozni kicsit, mi is az a vérnyomás és milyen módon lehet mérni, mi ma az EGYETLEN elfogadott mérési mód.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
sziasztok..
nem régen vettem egy C18 okoskakötőt.. amit le kell tölteni hozzá program a Wearhealth..
keresek más programot ami mutatná a vérnyomásomat is..mert ez nem hajlandó!esetleg valakinek valami tije van hogy melyiket rakjam fel...?!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
senior tag
Sziasztok!
Nem értek az okosórákhoz, előre leszögezem. Olyan óra kellene nekem, ami 10.000 alatt van, van rajta kamera és élőben tudok vele fotót vagy élőképet továbbítani mondjuk Messengeren.
Létezik ilyen?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
addikt
válasz varázsgömb #4981 üzenetére
Ja, hogy ja, igaz, bocsi
-
addikt
válasz varázsgömb #4979 üzenetére
De a párosításhoz kell egy app, de az fent is van ugye.
-
addikt
válasz varázsgömb #4977 üzenetére
A hívások kijelzésének problémája jobban zavar, ott nemtudok mit újrarakni :/
Másnak wear os-es órával van ilyen problémája a hívás értesítésnél? -
-
kispalsz
tag
Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyik a legjobb választás.
Ha ezt a kombót választom, szerintetek működőképes?
Amazfits Stratos Smart watch2 + Polar OH1 karpánt.
Ezzez akarom megoldani a pontos pulzusmérést ( úgy olvastam, hogy az OH1 az van olyan pontos mint a mellkaspántok)
A pulzusmérést úgy, hogy hozzáillesztem a Stratos órához. Az órát nem karon, hanem pl zsebben hordanám.
Ez működőképes eddig? Azaz hozzá tudom csatlakoztatni a Polar OH1-et?
A stratoson bekapcsolnám a GPS-t is, így telefon nélkül is tudnék távolságot, aktuális sebességet mérni.A stratos ki tudja jelezni 1 képernyőn a külső szenzortól kapott pulzusszámot és aktuális sebességet egyszerre?
Így edzés után, vagy közben, ha van okostelefon is közelben akkor tudnék szinkronizálni a strava-ba?
Tud egyszerre az óra karpánthoz és telefonhoz is kapcsolódni? Ilyenkor a telefonhoz Wifin kapcsolódhat csak vagy BT-n is menne még?Ha közben zenét is hallgatnék BT-n, az óráról , akkor az hogy nézne ki? Az is menne egyszerre, azaz óra + OH1 karpánt + BT füles?
Ha a telefon a közelben van és BT-n össze van kapcsolva az órával, akkor még tudnék külső BT-s karpántot az órához kapcsolni? Ebben a felállásban a bejövő hívásokról, üzenetekről kaphatok értesítést az óra kijelzőjére? Mondjuk itt nem tudom, hogy mihez lehetne még párosítani a BT füléset az órához ( bár akkor már nagyon sokminden lenne hozzápárosítva BT-n ( telefon, karpánt, BT füles) vagy a telefonhoz?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A hívásokat nem mindig jelzi az óra, ez miért van? Kéne valamit beállítani? Van amikor zsebemben a telefon, hívnak, az óra nem rezeg, csak akkor ha magam elé emelem/megnyomom a gombot.
Meg néha késve kapom meg az értesítéseket, pl messenger már írok vissza, amikor jelez az óra hogy jött üzenetem.
[ Szerkesztve ]
-
Paadoxon
csendes tag
Köszönöm szépen a véleményeket!
-
Macika66
őstag
válasz varázsgömb #4972 üzenetére
Két kártyám épp lenne, az OP6-ba annyi fér, használom is rendesen.
De nekem körülményes, SZÁMOMRA fölösleges a SIM egy órában.
Amúgy most lesz 3,5 éves az LG Round okosórám, lassan 1 éve már a nagyfiam nyúzza, teljes megelégedéssel.
Tehát ennyi idő óta nem tudok meglenni okosóra nélkül, zseniálisnak tartom a cuccot, csak nekem a telefonálás körülményes és szükségtelen.De persze, ahány ház, ugye...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #4970 üzenetére
Röviden: tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Hosszabban: itt írtam elég részletes tapasztalatokat róla. (#3890) (#3893) (#4026)
Használattól függ, hogy mennyit bír. A "normál használat" kifejezés nehezen értelmezhető, legalábbis nagyon egyénfüggő. (Van akinek a napi több órás fészbukozás is normális, nekem a 3 perc is sok...
Egy napot bőven kibír nekem, pedig sokan hívnak, sok email-t, sms-t, viber-t kapok, tehát sokat jelez. Vasárnap, amikor csönd van, semmi értesítés nem jön, akkor kb. 20-25 %-ot merül egész nap úgy, hogy benne van egy aktív sim, és folyamatos a bluetooth kapcsolat a telóval.Macika66
- (nekem pl hihető a Stratos vízállósága, de nem hihető a LEM6-é). Pedig az, leteszteltem. Csináltam is merülős videót róla, csak még nem volt időm foglalkozni a felrakásával. (Stopper indít, bele egy átlátszó műanyag edénybe, látszik ahogy számol. Kb. 5 percig volt benne.)-Telefonként értelmetlennek tartom a használatát, főleg a nanoSIM-mel szerencsétlenkedni átrakáskor a telóból az órába Mert nem is így kell használni, hanem úgy, hogy bele egy feltöltős kártyát, és ha nem akarom magammal vinni a telefont, de elérhető akarok maradni, akkor azt kikapcsolom. Be van állítva rajta a hívásátirányítás az órában lévő simre, ha a telefon sim nem elérhető. Így rögtön az óra csörög ha keresnek.
-Egyszer kipróbálja asz ember, aztán belátja, hogy alig pár helyzetben használható... Mert nem arra találták ki, hogy kiváltsa a telefont. Viszont arra tökéletesen megfelel, ha rendkívüli esetekben beszélni akarsz róla. Pl. ha futáshoz nem viszed a telefonod, vagy lemerült/elromlott a telód. Vagy egy apróhírdetés feladásakor nem akarod a telefonos számod megadni mindenkinek.
Arra is használtam már, hogy egszer túl sokat parkoltam mobilról, és elfogyott a vásárlásra fordítható összeg, ami a telefon SIM-hez az adott hónapban volt. Ekkor az órai sim terhére parkoltam.
De én speciel arra is használom, hogy van két különböző stílusú honlapom, amiken a két különbőző szám van. Így attól függően, hogy az óra vagy a telefon csörög, rögtön tudom, hogy melyik honlap alapján keresnek.
Rengeteg lehetőség van az okosórában, de ha valakinek csak egy SIM-je van, az tényleg macerás.
[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
Macika66
őstag
válasz Paadoxon #4970 üzenetére
Nekem is van egy LEM6, megtetszett, megvettem, de talán 2 napot hordtam mindössze. Azóta is csak ott áll, szomorkodva a dobozában.
A kijelzője zavarba ejtően szép, talán a legszebb eddig az okosórák között.
Nálam 2,5 napot ment el, takarékosan.
Kényelmes, könnyű óra. Nekem kicsit nagy testű érzetre.Telefonként értelmetlennek tartom a használatát, főleg a nanoSIM-mel szerencsétlenkedni átrakáskor a telóból az órába. Egyrészt a kártyának sem használ a folyamatos cserélgetés, másrészt a kis SIM-tartó is kopik vele.
Na meg annak mi értelme van, hogy kihangosítva telefonálni, hogy mindenki hallja?
Egyszer kipróbálja asz ember, aztán belátja, hogy alig pár helyzetben használható...Nekem más elképzeléseim vannak a vízhatlan okosóráról (nekem pl hihető a Stratos vízállósága, de nem hihető a LEM6-é).
Az a szűk 23e, amennyiért hozzájutottam (sokkal rosszabb volt még a dollár akkor), annyit megért.
De mondom, nem használom...[ Szerkesztve ]
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #4843 üzenetére
Hello!
A segítséged/véleményed szeretném kérni a Lemfo Lem6 ügyben. Nézegettem én is, mert elvileg teljesíti az elképzeléseimet egy strandóra-telefon kombóra
Mik a benyomások, tapasztalatok? Úszni pl. lehet benne? Mennyit bír egy töltéssel "normál" felhasználás mellett? Mennyiért és honnan sikerült beszerezni? Telefonként mennyire használható?
Előre is köszönöm, ha válaszolsz!
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi,hogy az miért van,hogy van frissebb szoftver az órámra,XDA- n néztem(hivatalos)2017.10.11-es. Próbáltam már többször óráról frissíteni(2016.06.01-es van fennt),de nem frissül.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
addikt
válasz -Bagira- #4962 üzenetére
Dehogy kínai órám van, android wear-es. Működik ami le lett írva.
(Most nézem, hogy az a rész nem is biztos hogy nekem szólt )Nagyon királyul néz ki a számlap, viszont valamiért a kinti hőmérsékletet nem mutatja, meg még pár ticwatch-os számlap se. Ha a számlap beállításoknák a google féle hőmérsékletre állítom, akkor az megy, de a ticwatch-os nem.
zkosaras: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata a D21 nevű kütyüvel?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
zkosaras
aktív tag
válasz szpeti40 #4958 üzenetére
Elég a BT. A telefonra telepíted az .apk-t (ismeretlen forrásokat engedélyezni kell), utána az órán elindítod a Play Áruházat és legördíted az aljára. Itt ajánlja fel mik azok az app-ok amiket az órára is telepíthetsz (a telefonról), ott lesz közte a likelt óralap is. Telepíted, beállítod, kész.
gjoco1:
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan okos karkötőt vagy órát (inkább karkötőt) ami meg tudja különböztetni hogy futok vagy kerékpározok?
A sony okos eszközei androidon automatikusan felismerték ha kerékpároztam az ios iphone 7 nem tudja kezelni a dolgot. A xiaomi sem ismeri fel automatikusan ha kerékpározok (band 1, 2).
Természetesen az apple watch-nál olcsóbb megoldás érdekelne!
Vagy ha csak teljesen program függő a dolog akkor egy alkalmazás eszköz kombót tudtok ajánlani?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kispalsz
tag
válasz kispalsz #4950 üzenetére
Magamnak válaszolok de tennék fel új kérdéseket Nektek.
Szóval rájöttem, szerencsére még időben, hogy a pulzusmérős óra nem a legjobb választás nekem. A baj az, hogy korizás közben csuklóvédőt használok, így le kellene mondjak az óra használatáról. Legalábbis nem lehetne a csuklómon.
Viszont találtam egy ilyet, Polar OH1, gondolom ismeritek. Tudtok jót, rosszat mondani rá?
Hogy ne kelljen a telefonomat magammal vinnem, ezt milyen GPS-es órával tudnám összekapcsolni? ( Az óra ekkor nem a karomon lenne, hanem máshova felerősítve, az csak megleneítené a sebességet, és begyűjteni a Polar OH1 -től a mért adatokat)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megjött végre az óra, üzemidőben többre számítottam elég hamar merült, mondjuk lehet a sok telepítgetés/frissítgetés miatt, de amúgy eddig nagyon tetszik.
Ezt a számlapot merre találom?
-
kispalsz
tag
Sziasztok,
szeretném megvenni első okosórámat, de segítséget kérnék a választáshoz.
Leginkább görkorcsolyához és jégkorcsolyához használnám, persze kevés futás is van mellette.
Most abba ne menjünk bele, hogy a 2 legnagyobb tracker app teljesen más kalóriaértéket jegyez ugyanazt a sportot űzve, egyszerre futtatva ( gör korcsolya)Eddig használt alkalmazások: endomondo és s-health ( samsung telefonom van s9+)
A megszokott alkalmazásokat szeretném használni. Esetleg kipróbálom még a Google Fit-et. ( még nem ismerem, csak a nevét hallottam)
Amit szeretnék elsődlegesen,hogy lássam az órán a pulzusszámot, az aktuális sebsességet, eltelt és aktuáis időt. ( opció a max sebesség). Jó lenne, ha ezt az óra magába meg tudná oldani, ergó legyen GPS-es, azaz ha teló nincs mindig nálam akkor is ez a 2 adat a későbbiekben rendelkezésre álljon, valamilyen sync által bekerülshessen az endomondoba és az s-health ba.
GS3-at drágállom, Amazfit Stratossal szemezek. Talán a Stratos a felső határ, de ha kicsit drágábban jobb van, akkor meggondolom.
A stratos tudná amit nekem kell? Telefontól független működés. Endomondóval, S-health-tal hogy áll/működik?
-
-
VeryByte
őstag
válasz szpeti40 #4943 üzenetére
Én egy Ticwatch S-t használok (és egy Huawei SW1-et), én nem tettem rá semmi fóliát, eddig jól bírja. Épp most vágtam vele füvet (fűkaszával), de járt már tengerben is.
Nagyon szeretem mindkét órát.[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
addikt
válasz varázsgömb #4944 üzenetére
Neked is ticwatch van?
Meg vagy vele elégedve? -
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz holnaptól egy Ticwatch E boldog tulajdonosa leszek. Okos órára érdemes üvegfóliát rakni? Az ilyen mágneses szíjnak van értelme, nem csúszkál a kezen vele az óra?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Lenovo Watch 9-ről mi a véleményetek?Esetleg milyen órával tudnék kiváltani egy Mi Band 2-öt?
Tudásban nem kellene több,
- jelezze az időt (az előny ha folyamatosan),
- hívásokról, SMS-ről, szocial mediákról rezgős értesítés,
- lépésszámláló,
- alvásmonitorozás,
- ébresztés,
- normális telefonos app,
- vízállóság,
- hosszú üzemidő. -
kartalhu
tag
Sziasztok!
X86 okosórába milyen memóriamegy? 5mm-rel szélesebb és eggyel kevesebb csatlakozója van mint az sd kártyának. -
Maladar
tag
Sziasztok !
Abban tudnátok segíteni, hogy Garmin Fenix 3-ban mi a különbség a HR és nem HR nevű között? Most látom több helyen "kiárusítva" pl egyik helyen Garmin Fenix 3 Gray 89e máshol Garmin Fenix3 HR 110e. Teszteken csak mindig Fenix3 nak olvastam és nem sikerült rájönnöm hogy mi a különbség. (úszáshoz, futáshoz venném egyébként)
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, Huawei Band 2 Pro-t szeretnék venni. Időnként fel-feltűnik apróhirdetésben egy-két darab, amit talán szolgáltató adott ajándékba, de neki nem kell, így olcsón meg lehet venni. (Nekem nem kell gari, meg ilyenek.)
Most, hogy vásárolnék, mert a Mi Band feldobta a talpát, s amúgy is Huawei a mobilom, most bezzeg nem látok ilyet.
Lenne tippetek priviben vagy itt, hogy most épp merre kapható olcsón?
(Tudom, a Google a barátom, de ezúttal nem segít.)
-
QG
tag
Csak a notification-t bekapcsolva elmegy az LG Watch Style 18 órát?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
alpe1503
csendes tag
Sziasztok!
A Kínai Androidos Órák topikban is feltettem már a kérdést, de nem érkezett válasz. Hátha itt tud valaki megoldást az alábbi kérdésre.
"Tud valaki abban segíteni, hogy a Microwear H1 Android 4.4.2 operációs rendszerű órából, illetve a hozzá kapcsolódó FunFit alkalmazás Sports history-jából hogy lehet kinyerni a mentett adatokat (exportálás, vagy feltöltés pl. Google Fitbe, illetve hasonló alkalmazásba) vagy esetleg ajánlani olyan alternatív kezelőfelületet, amivel az órával végzett sport aktivitás adatai letölthetőek?""Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz energomatt #4927 üzenetére
Képben vagyok, van mentésem több korábbi verzióról is és nem csak nálam jelentkezik ez a probléma.
Az utolsó mondattal egyetértek#?*@&!
-
energomatt
senior tag
válasz zeon.hu #4925 üzenetére
Ez egy minimum megkérdőjelezhető állítás. A Vibert mobiltelefonra fejlesztették. Az okosóra alkalmazás + az óra feladata, hogy minden mobilra érkező értesítést átvigyen az órára. Ha más óráknak ez sikerül, akkor meg miről beszélünk? A megoldás az lehet, hogy egy korábbi Vibert érdemes megpróbálni, azzal esetleg még jól működhet. Most tekintsünk el attól, hogy a kérdés mennyire pontosan lett feltéve!
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy minőségi okosórát. Eddig a samsung gear S3 és a Huawei watch 2 ami tetszik. Nem ragaszkodom hozzá, h sim-et fogadjon. Ami fontos, h tudjak zenét hallgatni rajta bt-s fülessel és ne merüljön egy nap alatt. Melyiket ajánlanátok vagy van esetleg jobb ennyiért? Honor 8-al használnám
köszi[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
törölt tag
Van egy Amazfit Stratos órám. Van egy Huawei p8 Android 6.0 verzóval.Szeretném a Viber üzeneteimet szinkronizálni,hogy az órán is megjelenjen. Hogyan lehet ezt megoldani? Sajnos nem működik.
-
QG
tag
Használ valaki LG Watch Style-t?
Csak a notification-t bekapcsolva elmegy 18 órát?“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Ticwatch S és E órákkal?
Megéri az a +10-11e Ft a Ticwatch S a szíjba épített GPS vevő illetve modern design miatt?[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Dexter68
addikt
válasz Black_Raven #4916 üzenetére
én is erre gondoltam először, de A-Z-ig egyenletesen van, és nem úgy van, hogy A-M-ig vagy ilyesmi. És nem másolja át a saját belsejébe... a local tel.számok üresek.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
A kici ócccó (FunDo wear) MTK chipes kínai órák lelkivilágáról mit tudunk? pl. Bluetoothon leszinkronizálja a telefonkönyv egy részét. Mi alapján válogat? Van egy rakat tel.szám A-Z-ig, de nincs benne mindenki. Mi alapján dönti el, hogy kiírja a nevet vagy nem?
Microwear L1 a konkrét darab.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
tothjani81
senior tag
Na gyerekek sikerült kicserélnem a szíjat lem 5 pron. Senki ne fogjon hozzá. Se órás se gsm bolt nem vallalta. Laza 6 órás küzdelem nagyítóval szemüvegbe. Agyrém. Ugye a szíjba van a gps awifi és a bt antenna. Ahogy szedtem le a szíjat el is szakítottam a rwgi szíjon a vezetéket. És ezt mind azé nert nekem a szürke szíj nem jött be nekem a narancs kell. De a lényeg, hogy sikerült
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Macika66
őstag
válasz Samanbacsii #4910 üzenetére
Ez jó lehet, valóban.
Mondjuk én még nem hallottam ilyenről...
-
Samanbacsii
őstag
válasz Macika66 #4866 üzenetére
Magyar menü Nem annyira fontos inkább az a legfontosabb szerintem, hogy a bediktált szöveget leírja magyarul. Így végre órával is használhatóak lennének a csevegő proggik. Állítólag az AW 1.0 "értett" magyarul, sokan használták a diktálással. Remélem minél hamarabb bekerül a magyar nyelv.
Tényleg: az S3 ért magyarul? Az nem wear...[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
gjoco1
addikt
válasz tothjani81 #4908 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Lem5 pron hogy kell a szíjat kicserélni tudja valki? Nem talslok róla videót
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
addikt
-
alpe1503
csendes tag
válasz fatomas673 #4899 üzenetére
Szia, pü. ment.
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
Jarod1
veterán
Na beugrottam egy zpax órára, erre ma osztogatja a cégem a samus gear fit prot
-
Jorgos01
tag
válasz Samanbacsii #4903 üzenetére
Ez, az. Erre voltam kíváncsi.
Nagyon köszönöm.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Samanbacsii
őstag
válasz Jorgos01 #4901 üzenetére
Csak droiddal működik a beszéd! (19. pont)
Nem tudom segít-e de nekem HW1 van, AW 2.0. Híváskor csörög mindkettő ha az órán veszem fel ott beszélek, ha a telefonon akkor azon beszélek és nem csörög az óra tovább. Nem kell mókolgatni semmit." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Megnéztem az Amazfit Stratos+ -t szép de tudja azt az 5 napot? Lehetne nagyobb felbontású a kijelző, egyébként szépn néz ki...
A Ticwatch2 kijelzője szerintem kiváló meg az 1-2 nap is reális. A Zafír kristály üveghez adják a "képernyő védő" fóliát?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Jorgos01
tag
válasz tuareg85 #4892 üzenetére
A google-ban " android wear 2 hiváskezelés" rákeresve sem lettem okosabb.
Nem akarok tiszteletlen lenni, de esetleg akkor tudnál válaszolni az eredeti kérdésemre?
Köszi.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest