- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz golyós #25891 üzenetére
A probléma ezek szerint az újabb Galaxy Watch-okat is érinti.
Nekem 2 db Gear S3 van, topikjában más is jelezte ugyanezt a gondot, engem is érint.
Valószínűleg a Messenger a hunyó.
Próbáltam korábbi verziókat feltenni, de 2 hónapra visszamenőleg hiába próbáltam, nem javult meg.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AlyrArkhon #21967 üzenetére
Nálam pont az ilyenek miatt megy a Macrodroid, ezekre is figyelmeztet.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AlyrArkhon #21965 üzenetére
És akkor minden egyes alkalommal újra kell párosítani, ha használni szeretné...
Erre tudtommal sajnos tényleg csak ez a megoldás. Wifi-nél be lehet állítani, hogy csatlakozzon automatikusan vagy sem, BT-nál sajnos nem.
Viszont nem okoz gondot, ha egy eszközhöz több Bluetooth egység kapcsolódik, alig lesz gyorsabb a telefon merülése.
Ha meg éppen nincs rá szükség, egyszerűbb az órán tiltani az értesítéseket, hívásokat, a "Ne zavarjanak" mód pont erre is jó.Mellesleg általában pont az az elvárás pl egy órától, meg bármi mástól is, hogy igenis kapcsolódjon automatikusan.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz <Adamsky> #21830 üzenetére
Pár hétig volt 4-es watchom, de mivel (akkor még legalábbis) szörnyű volt kb minden rajta (üzemidő, használhatóság, stb), túl is adtam rajta, főleg hogy fizetni se tudtam az ígéretek ellenére.
Elvileg sokat javult azóta (bár az üzemidő nagyon gyenge még mindig.
Az 5-ös széria meg már nekem túl drága.
Maradok 3-asnál, még mindig jól müködik (bár a nem hivatalos wear os-el sem tudtam fizetni ).#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz <Adamsky> #21828 üzenetére
Az újabb órákon már lehet fizetni természetesen, de ha jól emlékszem, a kérdező régebbi modellt nézett.
Amúgy mikor kijött a legújabb verzió, azon is csak némi mókolás után ment a fizetés, de ez már tudtommal javítva lett.
Idézet a Watch 4 tesztből:
"A legnagyobb és legfontosabb kérdés rögtön a bemutató után az volt, hogy ha Google Wear OS-re vált a Samsung, akkor lesz-e végre órával történő mobilfizetési opció. Nos, alapvetően van, de gyakorlatilag mifelénk nincs, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ismeretlen ok miatt a Google Magyarországon nem engedélyezi az órán használható Google Pay szolgáltatást, miközben telefonon már egy ideje működik. Magam is sokat használom, noha ehhez pillanatnyilag K&H, Curve, vagy Revolut kártya szükséges, de tény, hogy megoldható és működik."
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Dolphine #21826 üzenetére
A curve és a gear (xy) topikokban többször is téma volt.
Emiatt nem tudom én sem fizetésre használni a Gear S3-at sajnos, későn rendeltem a kártyát, amikor már csak magyar BIN -el adták.Természetesen érdemes lehet utánajárni, hogy az összes Wear OS-el érkező órát érinti-e, de tudtommal igen.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Milan1995 #21507 üzenetére
Furcsának tartom, hogy ezeket ne tudná az új telefonnal is...
Gyári visszaállítás volt az órán?
Régi telefonról le lett választva?
Az új telefonnal alkalmazáson keresztül lett párosítva?
Bejelentkezés után szinkronizált?Egyébként Samsung óra javasolt, ha teljes funkcialitást szeretnél, max az 5 napos üzemidőt el kell engedni, de a keret bőven elég egy ilyenre, legyen új vagy használt.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz borat26 #19460 üzenetére
GMS (Google mobile system) van rajta vagy HMS?
Utóbbival nem biztos, hogy megy.
Nézz be az óra topikjába, ott tudnak valószínűleg válaszolni.
Nekem Samsung Gear S3 Frontier van, Xiaomi Mi Max 3-al használom, nem érzek semmilyen hátrányt.
Tudtommal az egyetlen, amit így nem tudok használni, az a Samsung mail, de minden Gmail üzenetet megkapok.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz st6969 #19104 üzenetére
A kifejezetten gyerekeknek szánt okosórák jóval nagyobbak, szerintem már nevetséges mértékben.
Esetleg egy Amazfit Bip vagy hasonló akkor (fiam azt használ, igaz már 12 éves), nem túl nagy, lapos, lehet rajta szíjat cserélni.Korábbi Huawei Talkband-ek elég ívelt kialakítást kaptak (TalkBand 2 és 3 is volt), talán az újak is ilyenek.
Amúgy az eredeti kérdező speciális helyzetben van, szerintem el tudja engedni, ha nem tökéletes divatkiegészítő a gyereke számára a karkötő, de jól ellátja a dolgát (hatásos, érezhető rezgéssel ébreszt).
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Balázs_Sz #19045 üzenetére
Karkötő lenne neki jó, már a mérete miatt is.
Xiaomi Mi Band vagy Huawei Band. Lányos kinézet a szín kiválasztásával megoldható.
Sok típus van, utóbbira biztosan van analóg óra is.
Értesítéseket és egyebeket ki lehet kapcsolni, ha nincs telefonja (vagy nincs nála), akkor még ezt se kell.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Mármint egyáltalán nem kapcsolódik vagy csak nem automatikus?
Ha utóbbi:
Sűrű probléma nálam is (Gear S3 és Mi Max 3), néha kapcsolódik, de rendszerint nem.
Mivel amúgy is használok automatizáló programot (Macrodroid), így azzal oldottam meg: Tettem egy gombot a legördülő értesítő sávra, amihez hozzá van rendelve a saját és a céges autó bt-a, valamint a receiver. Így csak azt kell megnyomni és kapcsolódik az éppen elérhetőhöz.Ha egyáltalán nem kapcsolódik:
Kapcsold ki az órát, ezután párosítsd a telefont az autóval, majd megint ez órával.
Ezek után elvileg máskor is jó kéne legyen.Gond akkor lehet, ha a 2 eszköz ugyanazon a bt frekvencián van.
Ilyenkor egy receiver lehet a megoldás, amire a telefon csatlakozik, az pedig a rádióhoz (utóbbi már nem bt kapcsolat, hanem rádiófrekvencia, így nem zavar semmit).#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Garsza #16684 üzenetére
Van saját topikja.
De esélyes, hogy szerviz kéne neki, legalább egy bevizsgálás erejéig.Az új Watch 4 nem éri meg, elég gyenge lett a szoftver, tele bug-al, üzemidő se acélos és ehhez képest drága (sok teszt van róla).
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Csak nem érted...
Ha van távoli kapcsolat, nem szükséges, hogy x vagy y alkalmazás telepítve legyen, mert az üzenetek átmennek.
Én pl nem is tudom a Messengert telepíteni az órára, mégis átjön minden, ha nem vagyok telefon közelben, de van wifi.
A sim/e-sim is ezért kell (wifi hiányában, mert az mondjuk utcai futás közben ugye nincs), hogy órára nem telepíthető alkalmazások értesítései is megjöjjenek a telefonon keresztül.
Pl sms a telefonodra érkezik általában, nem az órára, mert nem az a publikus számod, hiába van benne egy másik sim kártya.
Így lesz az órád egy több funkcióval rendelkező eszköz, mint önállóan.
Egyébként a távoli elérés nem csak Samu esetén létezik, de ezt tudom, hogyan működik.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Dehogy kapja önállóan, ha nincs rajta se messenger, se gmail, stb.! Ez mind a telefonon keresztül megy át, mert "távolról kapcsolódik a telefonhoz":
(Írtam, hogy Samsung óra, az így működik)Kérdezte, én meg válaszoltam neki, mi ennek a feltétele. Ha az övé nem ilyen, akkor nincs távoli elérés számára.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Sántha Lajos #16453 üzenetére
Igen, ha tudja a távoli elérést.
Ehhez vagy wifin kell legyen, vagy sim/e-sim legyen benne.
Legalábbis Samsung órára ilyenkor is jön üzenet.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Még mindig keresnék sim kártyás órát.
Legfontosabb a jó gsm hívás minőség, plusz gyerek kezén se legyen túl bumfordi, egyéb fícsör lényegtelen.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Samanbacsii #9573 üzenetére
Régi, nem is gyártják már, de a Pebble (a Classic kivételével) tudja.
Igaz, hogy fizetős, talán havi 3$ ez a funkció.
Pebble topikban pont erre kérdeztem rá.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Mi a legolcsóbb, de telefonálásra jól használható óra?
Többi funkció másodlagos.
Az sem baj, ha egy gyerek kezén se túl bumfordi#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Talán Pebble, de ugye már nem gyártják, viszont kapható még.
Nekem Classic van, az garantáltan vízálló, de nem tudom, tudja-e az úszást monitorozni.
Menj be a paci topikjába, kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz kakuk.tamas #6260 üzenetére
Pushbullet, ha felmegy az órára.
(Minden net képes eszköz között szinkronizálható az sms)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz this is life #6181 üzenetére
Lassan ez is elkészül majd, akkor minden igény kielégítve
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz -Bagira- #6026 üzenetére
Az ilyen óráknál a telefon bluetooth beállításokban nincs lehetőség kikapcsolni ezt?
Pebble órán nem tudom megnézni, de a Talkband B1 és 2-nél tudtam tiltani/engedélyezni a gsm hívásokat és a média audiót is.
(Beállítások - bluetooth - adott eszköz mellett fogaskerék vagy egyébre kattintva)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Lemfo akciók egy Ali store-ban.
(Nem néztem, mennyire valósak az akciók)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz domerator #5814 üzenetére
Nem ismerem az apple-t, de nem sim-es?
Mert akkor automatizálóval (gondolom IOS-re is van, mint droidra az E-robot, Tasker, stb) megoldható, hogy a telefon a bt kapcsolat szakadása esetén felhívja az órát. Ha magára az órára elérhető ilyesmi, akkor még egyszerűbb a dolog.Amúgy tényleg wtf, hogy maradhat ki belőle ez az alap funkció...
(gyors gugli keresésre dobott anti lost alkalmazásokat)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Ha Amazonról veszed, garanciát is adnak rá. Páran éltek vele a fórumról, nem volt vele gond.
Egyébként itt a Pebble topik.
Regelsz a rebble.io oldalon és működik minden.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz varázsgömb #5637 üzenetére
A baj az, hogy nem találtak fel semmit, csak van egy ötlet, ami nics kidolgozva.
A szabadalom pedig a létező és/vagy kidolgozott találmányt védi.
Hogy ámerikában viszont bármit le lehet védeni, az inkább szomorú, mint nonszensz
Ezen az alapon te benyújtasz egy szabadalmi kérelmet a csodalámpára és mellékelsz egy képet az Aladdinból...#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz varázsgömb #5522 üzenetére
Pillanatragasztó az ujjadra és ott marad
Sajnos linket nem mellékeltek.
Már csak poénból is vennék - ha jóárasítva van -, mert a Pebble-öm mellé nem kell.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz tothjani81 #5334 üzenetére
Huawei wear, ezt tedd fel, kezeli a Watch 2-t is.
A wear os maradjon!
Számlap cseréhez Watchmaker a telefonra, ezen keresztül tudod feltenni.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz tothjani81 #5329 üzenetére
Alkalmazásban (Huawei wear) kapcsold be az értesítéseket, majd válaszd ki, miknek engedélyezed.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz energomatt #4927 üzenetére
Képben vagyok, van mentésem több korábbi verzióról is és nem csak nálam jelentkezik ez a probléma.
Az utolsó mondattal egyetértek#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz fbarbara0113 #4562 üzenetére
Van ugyan topik ilyenre, de erősen kétlem, hogy ott találnád meg a célközönségedet.
Szerintem egy modival kéne ez ügyben értekezned.
(Mindjárt rákérdezek valahol)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Ha írtad volna, hogy mire kell elsődlegesen, talán könnyebb lett volna válaszolni.
A specifikációt olvasva azért jót nevettem:
"Akár 4 nap élettartam"
Bízom benne, hogy ez üzemidő akar lenni, különben baj vanTapasztalat jöhet ide, van itt másnak is gyermeke (bár amire az enyémeknek kellene szülői szempontból, azt megoldottam telefonon).
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz hrobi76 #3852 üzenetére
És nincs "védett alkalmazások"?
Nézz utána a telefonod topikjában.Egy ötlet még, bár mostanában nem hallottam ilyet, de régen sokszor volt:
Kapcsold ki a wifit és úgy teszteld.
Mivel mindkettő 2.4 ghz-en megy, esetleg összeakad (nekem annak idején a Talkband B1 csinált ilyet).#?*@&!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz gyemipapa #3207 üzenetére
Kicsomagolásról csináltál videót?
Banggood topik összefoglaló, itt le van írva linkekkel, mit tudsz tenni.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest