- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
válasz sebgutkopf #3680 üzenetére
Nálam a Garmin Vivoactive jól működik ebből a szempontból, de itt nincsenek magas házak Gyorsan fog pozíciót, általában 2-3 másodperc alatt, mire a házból kiérek már mutatja, hogy mehetünk.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Ez Android Wear-es, valószínűleg menni fog rajta. Meg legaláb már 320x320 a kijelző, talán olvasni is lehet. Ez az app erre való, de nem tudom kipróbálni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartmadsoft.wear.pdfreader&hl=en
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Szerintem ha alkalmas is (max kép megjelenítésre szerintem) a 240x240-es felbontás nem ideális ilyen célra...
DE úgy tűnik Android Wear a megoldás: https://www.youtube.com/watch?v=NUigFBQYJ6Y
Ez egy Moto 360, de gondolom akkor máson is működik[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
válasz szotyika77 #3565 üzenetére
Az árban megfizethetőt kicsit részletezhetnéd, mert nagyon sok múlik rajta... Nekem, így elsőre az Amazefit Pace ugrik be, de majd a többiek megszakértik a kérdést.
-
consono
nagyúr
Nem szeretném De tény, hogy egyik mögött sincs már ott a gyártói támogatás... Azért egy Time Roundot még lehet, hogy beszerzek...
-
consono
nagyúr
Én is valami Garmint javasolnék, vivoactive-ot használtam viszonylag sokáig Lumia 830-cal (utána meg androiddal, most meg iPhone-on), működött egészen jól. Kollégám 950-én meg még annyi nyűg sincs, mint nálam volt, gondolom a plussz memória is segít. Persze csak W10 mobile-lal ment, 8.1-el nem... Pebble-re is van valami sideloadolható app, amivel működik rendesen, de azt nem tudtam kipróbálni, csak hallottam róla. A
<troll>
Pebble pont illene a WP mellé, mindegyik kihal</troll>
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Macika66 #3100 üzenetére
Én ezt használom már egy éve:
https://play.google.com/store/apps/details?id=co.il.fiveplus.smsforwarder&hl=en
Nem sok, havi pár SMS megy arra a számra, amit továbbküldök vele.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Pebble, vagy ZW2. Ha az akksi a fontosabb, akkor Pebble, ha a csillivilli, akkor a ZW2 (az is jó). De teljesen más mindhárom óra, amit felvetettél, mindegyiknek van előnye is meg hártánya is...
-
consono
nagyúr
válasz mediumgecso #2901 üzenetére
Az egy jó óra, de nézd meg valakinél mielőtt megrendeled. A transzreflektív kijelző beltéren nem mutat sokat magából (értsd: sötét, ha nincs rajta a háttérvilágítás), cserébe kint minél nagyobb a napfény annál jobban látható. Meg kellemes hozadék, hogy nagyon keveset fogyaszt, rendesen kitolja az üzemidőt.
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #2673 üzenetére
Majd kiderül életben milyen lesz, gondolom ha tényleg kapható lesz tele lesz tesztekkel a youtube. Egy sort biztosan ki fog írni, az látszik a képeken.
-
consono
nagyúr
válasz Macika66 #2652 üzenetére
Persze, ez sem mindenkinek való, de ennek rendes óra formája van, meg mutatói Nekem ez elég sok mindent megér. Már örülök, hogy nem húztam meg a ravaszt a Withings Steel HR-nél, pedig többször is kosárba tettem. Ott még kisebb a kiejelző mondjuk... Én csak azt sajnálom, hogy nem egy CR2032 került bele, amit cserélni lehetne évente, vagy fél évente, hanem tölteni kell.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
No, ez finom lett, azt hiszem megvan a következő órám:
Persze majd csak jövőre, vagy leghamarabb karácsonyra...
-
consono
nagyúr
válasz domerator #2386 üzenetére
Nálam a Vivoactíve bír 15-20-at a gyakorlatban is,, ha nem használom a GPS-t és nagyon minimál a számlap. Onnan már csak a kétszerese a 40, akár meg is lehet, ha ügyesen optimalizáltak. Mondjuk kicsi esélyt adok rá
-
-
consono
nagyúr
válasz Black Phone #2210 üzenetére
Mire szeretnéd használni? Úgy könnyebb lenne tanácsot adni.
Clemi, használtban esetleg? Úgy az első generációsból már lehet találni értelmesebb áron...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Szerintem a profilodnál megadott magasságból és a lépésszámból számolja ki a távolságot. Ugyan ott a lépéstávot testre is tudod szabni, sétára és futásra is. Valószínűleg ha jól beállítod közelíteni fogja a telefon értékét az óra is.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Skyline15 #2039 üzenetére
A garmin, ha indítasz egy aktivitást, pl. futás mutatja az eltelt időt, megtett távot, lépéseket, meg egy csomó mindent, amit akarsz. Van egy halom datafield. Én csak gyaloglásra/futásra használtam eddig (meg medenvés úszásra, de az más téma), meg az enyém nem HR, de ezeket tudja. Azt nem tudom, hogy fix mérési pontokat meg lehet e adni, mert épp nincs nálam, de abban nem vagyok biztos, hogy egy ilyen elosztott, nem ismétlődő távolságot tudna... Persze lehet, hogy evezésnél tud ilyent. Nézd meg itt, hogy milyen evezős dolgok vannak:
https://apps.garmin.com/en-US/search?q=rowing&device=&deviceLimit=&appType=&sort=&start=0&count=30[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
A Tomtom-nak is van zenét is tudó futóórája, szerintem ezt is érdemes lenne meglesni. Lehet, hogy ezt élőben is megtalálod boltban...
-
consono
nagyúr
A Garmin nem játszik zenét, sajnos, legalább is ami értelmesebb áron van... Amazefit? Az női kézen is jól mutat és szerintem mindent tud, amit írtál, még a pulzusmérést is. Persze annyira ez sem olcsó:
http://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/xiaomi-huami-amazfit-pace-gps-fitnesz-okosora-narancs-reszletekBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz kaszibat #1947 üzenetére
Lehet valahogyan varázsolni rá always on displayt? Illetve tudja ezt gyárilag? Jó lenne legalább fekete fehérben ha folyamatosan mutatná az időt... Illetve milyen az aksi?
-
consono
nagyúr
válasz csanyiadam #1941 üzenetére
Huawei W1 vagy Samsung Gear 2-3 classic, szerintem. Ezeket tudják és minőségi a külsejük is.
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #1826 üzenetére
Baj nincs, csak nem aktív TFT, hanem transzreflektív. Napfényben szép, bent kevésbé, de ott is látható. Cserébe allways on, nem feketedik ki, ha nincs használva. Persze háttérvilágítást lehet kapcsolni, szóval sötétben is használható.
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #1823 üzenetére
Ha a kijelző nem zavar, meg elsősorban a fitnesz funkciók érdekelnek, akkor jó választás. Én egy Vivoactive-ot nyúzok több mint egy éve és elégedett vagyok. A kijelző nem mindenkinek jön be, de mindig látható, cserébe ultra jó az uzemidő. Értesítések megjönnek, vannak jó számlapok, de nézd meg az elérhető appokat, hogy az elég e neked.
-
consono
nagyúr
válasz marcchi #1681 üzenetére
Pedig pont az a legjobb része az, hogy látod az üzeneteidet Nem kell ehhez targoncásnak lenni: egy megbeszélés közepén sem kell előhúznod a mobilodat, elég egy diszkrét pillantás az órádra, hogy tudd, kell e foglalkoznod a dologgal, vagy ráér.
-
consono
nagyúr
Az ár relatív, én a Vivoactive-ot egy éve elfogadható áron tudtam megvenni (ha jól emlékszem 60 eFt volt). Teljesen bevállt, durván 2 hét az uzemidő, ha nem használom a GPS-t, vízálló, könnyű. Mióta droidon vagyok az értesítésekkel sincs gond. A kijelző bent nem túl acélos a világítás nélkül (azzal meg fakó), de kint tökéletes. Az enyémmel még nem lehet pulzust mérni, de már a HR verzió ára is elkezdett csökkenni. Az lépésszámlálás meg az alvásfigyelés viszont jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz darthsmoke #1459 üzenetére
Csak a MiFit nem elég neki? Remélem megoldódik a merülés, mert az óra szimpatikus!
-
consono
nagyúr
válasz Des1gnR #1381 üzenetére
Nagyon nehéz kérdést tettél fel, a WP nem igazán az okosórák barátja. Ezek a kínaiak, amik "headset"-ként működnek, azok hellyel közzel működnek, legalább hívószám kijelzésre. A pebblehez van külön letölthető app, a fórumában biztos meg tudják adni a linket. A MS band persze működik tökéletesen, de elég drága és inkább smartband, mint smartwatch. Én egy Garmin Vivoactivet vettem végül, ez működik fitness trackerként, meg az üzeneteket is mutatja, de ez is drágább, meg WP-n elég bizonytalan az app, nem mindig jönnek meg az értesítések. Pár hónapja droidon használom, itt jóval stabilabbá megy minden.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz istvan170 #1357 üzenetére
Garminnal kapcsolatban van tapasztalatom, mert lassan egy éve egy vivoactive-ot használok. Watchface-től függően 10-15 nap üzemidő, értesítések jönnek, de válaszolni nem lehet rájuk. A hívásokat el lehet utasítani, vagy felvenni az óráról, a zene vezérlést droidon tudja, illetve WP-n is vezérelte a spotify-t, iOS-os eszközöm nincs. Időjárásálló, vagyis ennél több: úszni is lehet benne. Kb. ennyi. Alkalmazásokat itt tudsz megnézni : https://apps.garmin.com/hu-HU/
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz istvan170 #1355 üzenetére
Ha az üzemidő a legfontosabb, akkor a Vector a te órád, de árban bajban leszel, illetve egy részét nem tudja az igényeidnek. Azért kukkantsd meg:
http://vectorwatch.com
Az emagon szokták akciózni.
-
consono
nagyúr
Azt, hogy mikor lesz hasznos valami, amit az iskolában tanítanak, most még nem tudhatod. Nem beszélve arról, hogy minden, amit megtanulsz csak többé tesz...
Persze mindig könnyebb az erő sötét oldalán járni, szóval egy linket is adok:
https://www.amazon.com/24Kupi-Cheating-Watch-Black/dp/B00CG3GYWW
-
consono
nagyúr
válasz darkmann #1310 üzenetére
Félreértettél A telefonra telepíthető alkalmazásokról beszéltem. A többi tiszta, pár review-t már megnéztem az elmúlt hetekben róla.
-
-
consono
nagyúr
válasz istvan170 #1299 üzenetére
Üzemidőben van alternatíva, én lassan egy éve használok egy Garmin Vivoactive-ot, ezzel megvan a két hét is akár, ha odafigyel az ember. Alkalmazások terén viszont nem annyira jó a helyzet, kevés is van, meg a 99%-uk a sportra van kihegyezve. Ellenben megjönnek rendesen az értesítések.
-
consono
nagyúr
Nem kell moderálni az igazságot, bármit is írtál Szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy nem egy liga a Pebble, az Android Wear meg a kínai connected watch. Igazából alternatíva csak az alsó árkategóriában nincs, feljebb már találni...
-
consono
nagyúr
válasz nyisziati #1264 üzenetére
Nagyobb negatívum, hogy csak kínaiul beszél, nincs benne angol, legalább is az eredetiben... Itt van pl. egy review:
https://www.youtube.com/watch?v=66MXmaoZCmk
Ha ez tényleg már az USA verzió, akkor viszont jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest