- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Tud valaki valamilyen táblázatot linkelni ahol felsorolja az mtk cpu-kat
Az a1es oráknál elég sok cpu-val van szerelve, de van ahol azt olvasom hogy mtk 6261 és azt írja hogy 533mhz de van ahol 360mhz-et ír
Vagy a 6260A ott 533mhzIntel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
NextError
tag
Sziasztok!
Egy olyan okosórát szeretnék ami alkalmas szöveges fájlmondjuk txt megnyitására, vagy vagy mondjuk normálisan meg lehet rajta nézni az emaileket és nem csak azt jelzi ami a telefon értesítési sávjában van.
Szívritmus mérés vagy tüdőszűrés nem érdekel, időt mutassa lehet kör alakú vagy akár téglalap olyan 30 ezer alatti ár jó lenne.
Köszönöm a segítségeteket előre is! -
this is life
Ármester
Milyen funkciok lennenek lenyegesek ? Ha csak notificatio megjelenites , hr meres , es mozgas erzekeles, meres a cel akkor van elerhetobb arku eszkoz is, de ahogy emelkedik a funkciok szama ugy az ar is , a legesszerubb megoldas a xiaomi amazfit ha tobb funkciora is igenyed van ,pl gps,zenelejatszas...etc
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
lela
aktív tag
Milyen okos órát érdemes venni ami tényleg sokáig bírja egy töltéssel, és lehetőleg nem bugos? Gondolom az 50 ezres kategóriában még mindig nincs normális óra, azalatt pedig tényleg ne várjon sokat az ember...
-
air
nagyúr
válasz this is life #2493 üzenetére
Ah, ugyan. De azért köszi.
ST: Tudom. Holnap meg is próbálom.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz this is life #2490 üzenetére
Ááá, dehogy kickstarterem van. Tavaly májusban vettem.
Még nem próbáltam backup-olni, de valahogyan biztosan lehet.
Szerk.
Ezeket találtam:
[link1]
[link2][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha kinait veszel milyen garanciara es szervizre szamithatsz ? Ez ak koltoi kerdes... ezen elv menten , egyedul a xiaomi termekei vallalhatoak a kis rizsevoktol .
Olvastam az emag-os ertekelest, nem mindenben van igaza ...Air
A mar letoltott es hasznalt appok valahogy elmenthetoek (pebble) ? ha kilonek a szervereket az ev ev vegen es valamiert fr-t nyom az ember, van e lehetoseg az appok be spejzolasara a kesobbi gondok elkerulese erdekeben ? Neked a classicbol a kickstarter edition van ?DarthFader
Koszi az infot , ezt nem tudtam , akkor plusz 1 pont a mi band2-nek .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Black_Raven
veterán
válasz this is life #2486 üzenetére
A Xiaomi Miband 2 ki írja a hívó nevét, és az üzenet küldő nevét is, sőt még az üzenet szövegét is ha akarod. A Mi Bandage nevű alkalmazás kell hozzá. Vagy ha a telefon nyelve angol, akkor elég a MiFit is.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Venn
tag
Pebble témához
[link]
"A gyártót felvásárolta a Fibit áprilisban. A gyártást megszűntette. Támogatás, gyári garancia megszűnt, fejlesztés nem lesz már rá, alkatrészt nem gyártanak, szerviz nincs. Év végén leállnak a szerverek, így a telefonos alkalmazásba nem lehet majd belépni, azaz az értesítéseket nem kapja meg, a programokat nem lehet feltölteni, a firmware-t nem lehet naprakészre hozni. Most kb. 20.000-et ér egy rajongónak, év vége felé ez a 0 felé lendül..."idézet az emagról ennek mennyi a valóság alapja? Gondolom Fibit helyett pebbel-t akart irni mert egy pebble 2 HR értékelésében olvastam
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Xiaomi band 2 tudja ezeket , igaz a hivo nevet nem irja ki , de legalabb rezeg.
Esetleg pebble classic [link]
Amit air linkelt neki nincs fekete classic es nem biztos hogy lesz ujbol ..[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Erre egy Mi Band is megteszi. És még olcsóbb is.
Ezért az árért megbízható, óra formájú nem nagyon van.
Vagy ha nem gond a gari hiánya, akkor van zsír új Pebble Classic. Igaz az sem a "klasszikus" óra formájú, de nem fitnesz karkötő. (Nem én árulom.)[ Szerkesztve ]
-
merka
csendes tag
válasz this is life #2481 üzenetére
helló
össze lehessen kapcsolni a mobillal ha lehet jelezze ha hívnak ha lehet rezgéssel és ha lehet ne keljen minden nap tölteni ha mást is tud az már csak jó nem tudom van e ilyen 10-15 ezer forintért -
merka
csendes tag
helló
tudna nekem valaki ajánlani okosórát 10-15 000 forint körül
a választ elöre is köszönöm -
Tiger.
nagyúr
válasz this is life #2475 üzenetére
Van belőle jó sok, élükön ez a dz09.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
this is life
Ármester
Nem az alca mellet ervel hanem az amazfit mellett ☺ ami melle en is letennem a voksom .. amit neztel orat, hat annyi penzert egy probat meger, de csodat ne varj, jo ha 1 nap uzemido , tul aktivan ne hasznald es gond nem lehet. Amugy az iwatch klonjanak a klonja ,esetleg egy atszitazott oem termek .. [link] van belole par db ..
-
Tiger.
nagyúr
válasz nyisziati #2472 üzenetére
Az alcatel watch selejt széria, egy idő után nem lehet tölteni, mivel megtörik a szíj.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Ezt ismeri valaki?
Kellene egy olyan óra amibe bele megy a sim. De azért jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Itt ír egy fórumtárs, akinek Alcatel Watch-a volt előzőleg, hogy miért választotta az Amazfit-et. Elég meggyőző.
-
this is life
Ármester
Szerintem hasznalhato android weart vagy esetleg zartabb os-t futtato hasznalhato orat nehezen tudsz majd beszerezni ertelmes aron . Esetleg pebble time steel , masik moto 360 ?
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
válasz this is life #2469 üzenetére
Xiaomi nem jön be
egyébként hasonlót szeretnék a moto 360-hoz mint tudásba mint minőségre.
Meizu nagyon bejött nekem külsőre csak miután mondtátok és utána néztem tényleg csak aktivitás mérő[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
this is life
Ármester
-
bacsig
csendes tag
Ezt nézted már?
[skagen hagen] -
Cry0
őstag
sziasztok!
milyen okos órát érdemes venni külföldről ?
megbízható oldalra gondolok mint pl spemmal. ahol normális garanciával adják.
Sajnos Meghalt a moto 360-am aksija igy muszáj leszek valami mást keresni helyette.
Meizu MIX-et néztem de sajnos mindenhol 50 ezer felett van
maximum 40 ezerig tervezem.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
veterán
Valakinek van tapasztalata a Lemfo Lem5 okosórával kapcsolatban?
Vagy esetleg milyen okosórát ajánlotok 40e Ft környékén?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
air
nagyúr
válasz this is life #2463 üzenetére
Honnan?
-
this is life
Ármester
Nekem meg ugy nez ki sikerul beujitani egy pebble 2 se-re , ennel nincs screen tearing hiba ,illetve gg fedi es nem plexi ..
-
őstag
Üdv !
Tanácsot szeretnék kérni . Rendeltem egy Zeblaze Thort amit nem küldtek még meg mivel kifogyott 100 dollár volt . Arra gondoltam vissza mondatom és rendelek egy Finow x5 air 109 dollár véleményekre lennék kíváncsi . Köszönöm"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Mi a különbség a "szögletes" és kerek amazfit között, tudja valaki? Utóbbi majd 2x annyi, viszont nekem az nem kifejezetten tetszik. Lehet előbbire angol nyelvet varázsolni, ha rákeresek akkor kb mindenki csak a kerek verzióról írnak...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
air
nagyúr
Én nem értem, hogy mi zárná ki innen az Apple Watch-csal kapcsolatos kérdéseket.
Miért is kellett elküldeni?
Már csak azért sem mert a Kínai Androidos Okosóráknak van saját topikja
Tehát azokat a vackokat lehetne innen száműzni, de persze ezt sem akarjuk.
Szóval az Apple Watch-nak legalább annyi létjogosúltsága van itt, mint a kínai óráknak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Okosóra topic, hol máshol tegyem fel?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gacsoi
senior tag
Cáfolnék bizonyos dolgokat !!
Én 50-ért vettem három hónaposan. Ennyiért elég gyakran lehet találni jófogáson. de láttam már 45-ért is.
Wear 2.0 óta nagyon sok mindent meg lehet oldani IOS-en is. Személyes tapasztalatom nincs, de ha bele olvasol a fórumjába, ott talán bővebb infót is kapsz.
[link] -
veterán
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy Apple Watch 1-ről megéri-e váltani 2-re? Valóban jönni fog 3. széria most ősszel? Teljes vízállóság nem lényeg számomra, de hardver miatt megéri és a beépített GPS miatt váltani rá?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Sendrov
csendes tag
válasz TcK-BOY* #2411 üzenetére
Szia!
Sajnos csak most olvastam a hozzászólásod No.1 S9 ügyben.
Nekem pont ilyen órám van, használom is, ennek ellenére mégis csak lebeszélnélek a No.1-ről.A kínai honlapon azért ír "mindenki" jót róla, mert, ha valaki a maximális 5 helyett 4,5 alatti pontot ad rá, akkor azt egész egyszerűen nem rakják ki az oldalra!
Én a GearBest-en rendeletem és a véleményíráshoz szükségem volt a rendelési azonosító kódra. Szépen meg is írtam az értékelést angolul, fotókat is mellékeltem stb. az oldal be is fogadta, meg is köszönték, de a honlapra sohasem került ki az értékelés, mert csak 2 pontot adtam rá. És ez bizony lerontotta volna a termék átlagát!
Szóval ennyit arról, hogy mindenki jót ír róla!!!
Ha megnézed a GearBestet, vagy az AliExpresst, a sok ezer kínai vacak mindegyike 4 és 5 közötti pontot kap az értékeléskor! Így nem is csoda.Az óra maga rettenetesen kiforratlan, a használhatatlanság határát súrolja. Neked munkahelyre kell, hogy észrevétlenül tudj üzenetet fogadni. Erre még jó is lenne, mert tényleg a létező összes alkalmazás értesítését meg tudja jeleníteni. Sőt, az üzenetek, első pár sorát még el is tudod olvasni az órán. De! Ennek az a feltétele, hogy folyamatos legyen a BT kapcsolat. Ez necces, mert a kapcsolat néha pár centiről is megszakad, máskor meg 10m távolságban is megmarad. Ja, ha mégis megszakad, akkor nagyon ritka csak, hogy magától helyreáll, a Telefonnal kell babrálni kicsit. A másik hátráltató tényező az az, hogy folyamatos BT kapcsolat mellett az órából 5 órától hosszabb üzemidőt nagyon nehéz kicsikarni. Azaz, ha 8 órában dolgozol, akkor a munkaidő felére már igencsak lemerül az aksija. Jó hír, azonban, hogy a harmatgyenge aksi, fél óra alatt csordultig tölthető!
Az új firmware-rel 1 kivételével lecserélték az igen gagyi gyári számlapokat. Ezek már informatívabbak és úgy-ahogy már-már ki is néznek valahogy.
A frissítés 2 új funkciót is hozott. (Tévedés ne essék a frissítés nem volt automatikus, sőt kifejezetten rémregénybe illő volt, de most nem részletezném.)
Új funkció pl. a vérnyomás mérés! Ami persze egy nagy vicc! A kijelzőn szépen pörögnek felfelé a számok, mint egy felkaros digitális vérnyomásmérőn, közben pedig vadul villog az óra alján a zöld ledes pulzusmérő, majd szépen kiírja a vérnyomást. A gond csak az, hogy eddig mindenkinek, akin kipróbáltam (kortól és egészségi állapottól függetlenül) 133/82 vagy 134/83 volt a vérnyomása! Mindig! Más érték nincs!
A pulzusmérés ezzel ellentétben egyébkén viszonylag pontos.A másik új funkció az outdoor funkció. Ez az órán képes lenne megmutatni a légnyomás, tenger szint feletti magasság és az UV sugárzás értékeit, amelyeket a telefonról kellene átvennie. A gond ezzel az, hogy az órához való Fundowear telefonos app nem tud ilyesmit. Próbáltam mindenféle online outdoor alkalmazást a telefonomon, de egyikkel sem kommunikál az óra. Szóval ez az új outdoor funkció az órán szintén kuka jelenleg.
A No.1. S9 funkcióinak zöme csak azért van, hogy jól mutasson a termék oldalán, és vásárlókat csábítson.
Ezen alkalmazások ráadásul valóban megtalálhatók az órán, de a gyakorlatban teljesen használhatatlanok!!!No1. S9 beállítás ügyben szívesen segítek, ha sajnos tényleg megrendelted.
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
-
Clemi
veterán
Ha gondolod, nézd meg alaposan ezt az órát. Vettem egy ilyet, de ez nagyon androidhoz való, az IOS-hez tényleg csak nagyon korlátozottan használható, így kb 5 percig használtam és visszatettem a dobozába. El akarom majd adni, csak még nem volt időm a hirdetéssel foglalkozni. Keress privátban nyugodtan.
-
G.Zs.
senior tag
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
tata93
tag
Sziasztok!
Okosórát szeretnék vásárolni max 50k értékben. A következő igényeim vannak:
- Klasszikus óra kinézetű okosóra kerek óralappal. Tehát a laikus szem sima karórának lássa.
- A kijelző kijelezze messenger üzeneteket, hívásokat, sms-eket, gmail-t.
- Egy Iphone SE-hez használnám.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
air
nagyúr
Ááá, felejtsd el!
Kb. SL mercit 2M-ért kategória.
140 ezres telefonhoz ne 15-ért akarj órát venni ilyen paraméterekkel!
Min. 30-40-nél kezdődik az szint, amit elgondoltál. De inkább még egy kicsit feljebb. Ajánljunk így is?[ Szerkesztve ]
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
Nem annyira vagyok otthon a témában ezért kérem a segítségeteket!
Okosórát szeretnék venni a következő dolgok lennének fontosak:
-10-15e ft-os ár
-kerek óralap
-normális mobilos alkalmazás
-értesítések kijelzése
-lépés számlálás, futás rögzítése
-bőr vagy valami más minőségi szíjSamsung S7-hez lesz, hátha ez is szempont.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
Air és a többi elégedett Pebble használó hatására erős késztetést érzek hogy kipróbáljam ezt a márkát. Bár amikor tavaly ősszel bejelentették, hogy megszűnik, kicsit temettem de belátom hogy elhamarkodott volt részemről. [moderálva]
[ Módosította: Qru ]
-
this is life
Ármester
válasz laccy88 #2429 üzenetére
Amelyik vernyomast mer az kamu ... ahoz mandzsetta kell felfujhato , na azt nem tudjak ezen orak , csak mokusvakitas ezen funkcio hazudasa a leirasban . Pontos amugy a felkaros vernyomas mero , a csuklon mero mar kevesbe ...
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Azok az okosórák, melyek képesek vérnyomást mérni, mennyire hitelesek? Használhatók?
-
gacsoi
senior tag
válasz this is life #2427 üzenetére
És azért picit komolyabban néz ki, mint pl. a Fitbit Charge 2
Annak az ára pedíg 45 körűl mozog. Nem lessz ez rossz -
gacsoi
senior tag
[link]
Remélem kap valami korrekt árazást! -
Frawly
veterán
Okosórát, okoskarkötőt szeretnék venni. Kizárólag mp3-hallgatásra kell, BT-os in ear fülbe rejthető fülhallgatót meghajtani, olyan kb. 3-6 órán át. A többi funkciója nem érdekel, az lehet minél egyszerűbb, nem vagyok kíváncsi sem a pulzusszámomra, sem híváskijelzésre, sem semmi másra. Nyilván azért az nem árt, ha az időt mutatja
Lehetőleg minél olcsóbban akarom megúszni, első körben ezt az F50-et néztem. Munkahelyre lenne, ahová telefont, lejátszót, fülest nem lehet bevinni, de órát azt igen.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Egyik kollégám kipróbálná az SMA Q2 (Time) órát, de ő nem szokott neten vásárolni. Persze lazán rávágtam, hogy majd én megrendelem neki.
De jött a meglepődés, Gearbesten discontinued.
Máris kifutott?
Tudtok megbízható forrást?
Ali, estleg ebay?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
domerator
veterán
válasz TcK-BOY* #2418 üzenetére
Azért mertem ezt megemlíteni, mert talán minél egyszerűbb a szoftver, annál stabilabb lehet a kapcsolat a telóval. Sajnos még Samsung Gear 3 tesztben is megemlítik, hogy sokszor bontott a bt kapcsolat és csak újraindítás vagy minimum újracsatlakoztatás segített. Mondanám hogy húsvét óta használatban levő apple watchom egyszer sem (!) bontotta a kapcsolatot a telóval, de neked ez nem pálya. A droidos vagy egyéb bonyolultabb szoftveres órákon sokkal több a lehetőség (watchface) csak a hibalehetőség is. Szerintem túrd fel a netet tesztek után, okosabb leszel mint az itteni tanácsokkal.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
TcK-BOY*
tag
Saját tapasztalat vagy csak "szar" mert kínai noname? ...
@domerator:
gondolkodom azon is csak azon nem lehet watch face-t cserélni mint a többin. :/
Nekem az appja sem lényeg, csak a hívás és sms, illetve messenger kijelzés kell, az sem érdekelne ha a többi része nem jó vagy nem pontos, nekem csak ezekre lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
• Tisztelettel: TcK-BOY* •
-
-
Tiger.
nagyúr
-
TcK-BOY*
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ bár nem igazán ezt gondoltam
Itt senki nem ajánlja a No.1-et. Holott a rendelős oldalon(AliExpress. Gearbest. Stb.) a visszajelzéseknél akik rendeltek már mind jót írnak. Így szerintem majd megrizikózom.
Aztán majd írok ide tapasztalatot. Szép napot.[ Szerkesztve ]
-
TcK-BOY*
tag
Szia, nem itthoni hanem ez aliexpress árban mérve 30-40Euro...
ennyiért nem tud senki ajánlani egy olyat ami kiírja a hívó nevét, meg az üzenetet(SMS, messenger) eltudom olvasni?
Akkor inkább rizikózok, és berendelem, mert hogy többet nem adok egy órára az is biztos.
A telefon is csak 120 volt, akkor nem majd egy óráért ennyit, vagy tényleg nem tudtok valami ajánlani?köszi
-
-
TcK-BOY*
tag
Sziasztok,
remélem jó topicba írok, nincs erre másikszeretnék venni egy okosórát, de nem tudom milyet, mert nem vagyok ebben annyira otthon.
A fő szempontom az lenne, hogy mivel a munkahelyen nem lehet csak úgy elővenni a telefont, így jó lenne egy olyan készülék, ami kijelzi a hívó fél nevét amikor hívnak. illetve olyan hogyha írnak messengeren, akkor esetleg az üzenetet, vagy legalább egy részét kiírja? (nem hátrány ha Gmail levelet is jelez).
létezhet ilyen óra 30-40Euró között?
nem itthon szerezném be hanem webshopról.Eddig a No.1 S9, és a No.1 G6 órákat néztem, de azok elvileg messenger üzenetet nem jeleznek ki.
hálás köszönet a segítségért
-
Tiger.
nagyúr
Sztem az összes mtk proceszoros óra egy nagy vicc, volt egy párhoz szerencsém. De ez akár a telefonokra is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz kaszibat #2399 üzenetére
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy amikor keresgéltem sokan ajánlották a pebble-t mint megbízható márkát. Erre most kiderül, hogy a cég megszűnt. Minden viszonylagos. Sajnos már a negyedik típust próbálom de eddig mindegyikkel volt valami gond. Mindeközben már az árkategóriát tekintve is jóval feljebb mentem mint azt eredetileg terveztem. Jelenleg ott tartok, hogy használom azt amit legutoljára vettem és megbékélek a hibáival.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?