- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Kinézetre ez tetszik a legjobban:
Ez ugyan csak 450mAh akksival szerelt, de legalább full-acél és 2/16GB RAM.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez tényleg 720mAh, vagy ez is battery-packos csalással annyi?
-
törölt tag
Lemfo Lem X tényleg 900ma-es akku? Most ezis valami battery pack-kal értendő, vagy bent van az órában?
"Since the platform system property is 450mah for the battery, the actual capacity of our product is 900mah."
Szóval észrevették, hogy a kicsike akku a sarkalatos pontja ezeknek a kütyüknek. Így elkezdtek vele 'hadoválni', hátha beugrik valaki a töltőbe rakott plusz pici battery-packnak. Szánalmas. Számomra az ilyesmi rossz szájízt kelt.
[ Szerkesztve ]
-
tomriddle74
tag
válasz StarDeLuxe #5981 üzenetére
A lemfo les2 sem ér ki. Nekem semmi bajom a kerettel. Sőt utálnám ha semmilyen kerete nem lenne. Sérülékenyebb lenne a maga a kijelző is. Telefonoknál is utálom ha nincs keret. Ezért van Sony telefonom.
-
SaGa59
őstag
válasz #61392896 #5990 üzenetére
Ez a töltője. Úgy lehet tölteni, hogy ráülteted a powerbankra és abba dugod az usb-t. Mivel a powerbank 700-as, kétszer fel tudod róla tölteni úgy az órát, hogy nem kell közben sehol egy usb. És nem is nagy, átmérőben akkora mint az óra, csak kb háromszor olyan vastag. Vagyis akár még egy kabátzsebben is kényelmesen elfér.
Annyira ez a „töltője”, hogy ha rootolni akarod az órát, azt a powerbankra ültetve tudod megcsinálni, mert közben az usb-n át kommunikál a PC−vel.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
törölt tag
Nem, csak hát most te viszed magaddal és az utcán hopp, leveszed a karodról és rákapcsolod? Mert ennyi erővel a töltőjét is viheted, hiszen konnektor valóban csak az utcán nincsen. Otthon, munkahelyen, autóban, stb van. Én is feleslegesen vettem meg az enyémet, hiszen nem használom. Ehhez is feleslegesen adnak, hiszen ...
-
törölt tag
válasz StarDeLuxe #5981 üzenetére
Nem is tudom, nem lehet, hogy a pereme magasabb mint az üveg? Mert ha igen, akkor védi a sérülésektől.
-
StarDeLuxe
tag
válasz tomriddle74 #5979 üzenetére
Ha kiérne az óra széléig a kijelző remek lehetne, de van körbe kb. fél centis fekete kör. A kijelző ugyanakkora mint pl. egy Lem5 - ben, csak a tok nagyobb a kijelző nem. Ez így elég béna szerintem.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5979 üzenetére
Az én elemzésem szerint kicsike az akksija.
-
tomriddle74
tag
Én ezzel a Lemfo Lem7-tel szemezek
-
Jabby
őstag
válasz #61392896 #5976 üzenetére
Mi tart vissza, hogy megvegyed?
21 eFt, ha nem tetszik akkor bukó nélkül el tudod adni.
Amíg nem próbálod ki az okos órák képességeit, addig csak álmodozol az elvárásaidról.
Próba után fogod megismerni, hogy Android 6.0 alatt milyen user élményt produkál pl. a Viber :-)
Vagy ha nincs megfelelően optimalizálva tárcsázója, milyen keserves kínok között épít fel egy BT-os teló hívást :-) -
törölt tag
Szívesen kipróbálnék egy ilyet!
650ma-es akksi, magyar 3G, 4G, nekem tetsző alak. Csak vajon mi férhet bele a picike memóriájába???
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
a BIP-el mik a tapasztalatok? a saját topikjában kap hideget meleget....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
válasz Pepeninho #5971 üzenetére
nincs mit,de ahogy a kolléga is írta a támogatás se mindegy.Meg ugye a helyén kezeljük a tudását is. kostolj bele és ha bejön akkor nézegethetsz drágább cuccokat is. mindig az igényeket mérd fel,hogy neked mire kéne és akkor nem lesz gond.
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #5969 üzenetére
Bocs, hogy belebeszéltem, de ez ugyebár egy fórum, itt lehet.
Máskülönben meg elmondom neked, hogy van türelmem várni, de a 3-4 évben nem hiszek. Szerintem Karácsony előtt megjelennek azok az okosórák, amik már bőven tudni fogják az ígényeimet. Hiszen már most is vannak, csak nem tudom megfizetni őket. Karácsonyra lesznek nekem is megfelelő kínai okosórák 150$ alatt. Az már nekem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
-
kbyte1024
veterán
válasz #61392896 #5962 üzenetére
ha ennyi mindent szeretnél akkor még várj pár évet! mert kb ezekhez 3giga ram kell nem 2. mert ennyi alkalmázás egyidejű futtatásához héát....kell a ram. 6-7 cucc futásához kell a multitasking de azt még nem találták fel okosórákban!
-
törölt tag
válasz kbyte1024 #5959 üzenetére
Nem, négyet nem, de hármat igen. Nekem kell egy CallRecorder, kell, egy Whatsapp, és egy Skype. És mi van ha még ezek mellé bekapcsolok egy hangrögzítőt, vagy egy kamera alkalmazást? És akkor a Gmail? És akkor még az Android saját dolgai?
Aztán mi van, ha a GPS-t ki szeretném használni mondjuk egy Waze alkalmazással?
Szerintem kevés az 1 GB RAM, ha nem az okostelefon mellett, hanem önmagéban szeretném használni.
De hiszek neked, csak győzzél meg, hogy elég.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Pepeninho #5950 üzenetére
Szia!
Az én véleményem az, hogy inkább spórolj, gyűjts még hozzá és inkább minőségibb órát vegyél.
Akár használtan is ki lehet jókat fogni, akár egy Samsung Gear S2 is volt már 25 ezerért itt aprón.A másik amiről itt nem nagyon esik szó és szerintem van olyan fontos mint az óra az a szoftver része.
Tudja jól kezelni az órát, értesítéseket, szinkronizációkat, pulzusmérést, stb...Ajánlom a Xiaomit, és a Samsungot egyaránt, az utóbbinak magyar a kezelőfelülete is.
Én használtam mindkettőt, jelenleg egy Gear Sportot vettem használtan garival. -
gjoco1
addikt
-
törölt tag
Amibe valószínűleg nem csalódnál, az a Lemfo Lem4 Pro. Bár ellene szólhat a nagy mérete. Így viszont van benne 1200ma-es akksi.
-
kbyte1024
veterán
Hát azért ez ez így meleg rengeteg van. Meg hát üziket,maileket kezelni egy órán?....tiszta mazo Nézz ilyen Y1-et és hasonlókat. Azok piti pénzek és magyarnyelv is van benne.Picit nagyobb és picit drágább a KW 18 és társai.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Megvennem elso okosoramat es ebben kernem a segitsegegeket. A kerek dizajn tetszik. Szeretnem ha vizallo lenne es lehegne hivast illetve uzenetet kezelni rajta. A Xiaomi Amazfit Stratos nagyom tetszik, de elsore nem ruhaznek be a dologra 60ezerrel, szoval mas alternativa kene. Esetleg a koci sarga emberkek gyartanak valami noname orat ami inkabb az aran latszik meg es nem a tudasan es anyaghasznalatan? Tudom a Xiaomit is kici sarga emberkek csinaljak. Sot a telot is amin irok. Sot a nadragomat is amiben irok. 😁
Varnam a segitsegetek. Koszi szepen.Ps4, Xiaomi 11T
-
domerator
veterán
Mindkettot ujrainditottad? Esetleg torolni a telon az f1-et es ujraparositani?
Nekem egy 10 dollaros f1 van vagy 3 hete es flottul mukodik, sot ha elveszti a jelet mert tavol kerul akkor ha visszakerul a telefon bt hatokorebe magatol ujracsatlakozik.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
válasz tothjani81 #5947 üzenetére
Köszi!
-
tothjani81
senior tag
válasz #61392896 #5942 üzenetére
Nekem volt ilyenem. Nagyin minőségi érzete van és szép az óra. Saját tapasztalatom ami a gyenge pontja az az aksi sim nélkül használtam és ha forgalmas napom volt du 5-6 körül már átment takarékoaba mert 10 % alatt volt vokt hogy estére kikapcsolt. Nekem Mate 9 el használva néha a kapcsolatot is elveszítette.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Rendeltem egy Lenovo watch x órát az alin, most valami akció is van, meg az üzlet egy 5 dolláros kupont is adott, úgyhogy 40 dollár volt összesen ( a gearbesten most majd 17000 ft, akciósan).
Remélem rendben meg is kapom majd, akkor beszámolok róla , milyen is. -
blt.62
őstag
Az mitől van hogy az F1-es karkötő nem akar csatlakozni az iPHONE-val? Csak homokórázik a bluetooth jel. Az lehet hogy az iPHONE "SE" tipus a karkötő meg 8.0-tól felfelé működik csak?
MegtorloXp
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5939 üzenetére
Most egyébként ez a favoritom.
És igen, igazad van. Kár volt ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5939 üzenetére
Egyikkel sem, de fogom! Nézd meg a leírását, illetve a Youtube videókat róla.
-
törölt tag
Egyrészt nem kötelező beletenni a simkártyát. Tud bluetoothon is kapcsolódni. Másrészt ha mégis vennél bele simkártyát, akkor a telefonodról átirányíthatod a hívásokat rá. Harmadrészt, a simkártyával tudsz mobilinternetet is használni. Így aztán nemcsak telefonon, de Skype, Whatsapp, Hangout, Viber, stb elérésen is beszélhetsz. Akár valós idejű videómódban is.
-
gógyi
aktív tag
Sziasztok!
Olyat keresek amivel lehet hívást fogadni, hogy munka közben ne kelljen mindig a zsebembe turkálni a telóért.
10-20 ezerért van? Külföldről is érdekelne. -
kbyte1024
veterán
válasz tomriddle74 #5933 üzenetére
Aaáaa még nem,majd szeptember kozepe felé fog.De volna kerdesem priviben ha nem gond.
-
Ateszpapa
addikt
válasz tothjani81 #5930 üzenetére
Az a lényeg, ha meg vagy vele elégedve.
-
tothjani81
senior tag
válasz Ateszpapa #5929 üzenetére
Hát ugye rászántam a pénzt de nem mertem samut venni. Telefonba a huawi számomra nagyon bevállt bár csak a mate szériát próbáltam asszony nyomkod egy p10 light ot nagyon szereti. Telefon terén nekem a samu nagyon nem, ezért nem mertem órából se azt.Na meg elég nagyok is. Nem vagyok fan tvm samu de még a porszívónk is
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
válasz tothjani81 #5926 üzenetére
Egyikbe sincs magyar nyelv, de annyira egyszerű a menü, hogy semmi értelme a magyar nyelvnek.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Weart futtátó órák egyikében sincs magyar menü vagy csak Huawei Watch 2 betegség. Kérdés ebből fakad Watch 2 re lehet magyar nyelvet varázsolni?
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy okosórát, de a legfontosabb számomra a pulzus, és szívfrekvencia kontrollja (nem vagyok túl erős szívügyileg).
Tudnátok ajánlani valami ~30K-ig, ami kifejezetten ilyen felhasználásra lett tervezve?
Amit néztem eddig, az a U-Max U Band P1.
Köszi előre is!
-
Jabby
őstag
válasz Vassy76 #5921 üzenetére
Pl. Amazfit Bip, kb. Band 2 mérete, 38-40 mm, ha nem akarsz upgradelni Band 3-ra.
-
Vassy76
újonc
Sziasztok,
kezdő fórumozó vagyok. Ennyi hozzászólást képtelenség visszaolvasni, ezért inkább kérdezek.Milyen okosórát/karkötőt tudtok ajánlani vékony (16 cm) csuklóra? A legtöbb, amit néztem, 4,5-5-5,4 cm nagyságú, de ezek már hülyén néznének ki a karomon. A 4,5 cm lenne a nagyonmax, amit keresek. Tudásban egy normális alvásfigyelő, többsoros sms kijelzés, illetve hosszú üzemidő, amit szeretnék. Jelenleg egy Xiaomi MiBand 2-esem van.
Köszi az ajánlásokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
mi band 2 és 3 között mi a különbség?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
papaya
senior tag
Sziasztok. Keresek okoskarkötőt, max 25e-ig, Huawei P10-hez.
Amiben jó legyen az az alvásfigyelő, az ébresztés (alvásciklus alapján), pulzusmérés.Van ennyiért megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Dachatlon órái izzadság és tengervíz-állóak. Tergerben fürdeni én ezt a modellt javasolnám neked.
-
Garsza
veterán
válasz tomriddle74 #5913 üzenetére
Igen én sem akarom. Csak ha volna hozzá valami tok ami nem engedi hogy vízzel érintkezzen.
-
Garsza
veterán
Helló! Pár napja, egy Gear S3 Clasic tulaja lettem.
Lehet ehhez az órához, olyan tokot kapni amiben tengervízben is a kezemen maradhat? És nem lesz baja?
Tudom hogy vízálló, de egy Samsung üzletben azt tanácsolták hogy sós víz hatásainak inkább netegyem ki.
Mikrofonhoz hangszóróhoz befolyik a víz. És annak nem tesz jót. -
kbyte1024
veterán
Vegyel egy kw18-at az nem draga es siman jo kezdesnek. Vagy hasonlót.
-
gjoco1
addikt
válasz #61392896 #5903 üzenetére
Már régen olvasgatom a hezitálásod,de most tényleg..........Veszel egy közép árkategóriás vekkert és biztos,hogy el leszel vele egy ideig.Amikor Én megvettem a Diggro DI06-om azt sem tudtam hol kell bekapcsolni stb.....és a mai napig meg vagyok vele elégedve,pedig tartottam tőle. Teszi a dolgát,sőt odáig eljutottam,hogy már a CSM -et is akap szinten megtanultam,és Magyarosítgatom a Nekem tetsző óralapokat.Pedig csak 25 papír volt."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5902 üzenetére
Nemérted? Hát én sem.
-
varázsgömb
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
Neeeeee😃ezt neeeee hát wazze....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest