- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5897 üzenetére
Hááát ezt sajnos kifogtad. Ez egyértelműen hiba, nem pedig tulajdonság.
Egyébként én pont az ilyesmitől való félelmemben nem vásároltam még okosórát. Hajlok rá, hogy amíg nem lesz hivatalos magyar forgalmazó, megbízható garanciával, addig nem is veszek. Vagy pedig csak valami fillérest veszek, próbából. Például ezt.
[ Szerkesztve ]
-
sharkypeti
aktív tag
Huawei Band 2 - az a kérdés, hogy a GPS működik benne telefon nélkül is? Mondjuk tájfutáshoz. És működik vajon Asus zenfone telefonnal is?
OnePlus 12
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5894 üzenetére
Ok, rákeresek.
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5892 üzenetére
Az miért baj?
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5889 üzenetére
Miért, a tiéddel mi a baj?
-
kbyte1024
veterán
válasz tomriddle74 #5889 üzenetére
Nem mintha nagyon számítana de magyar nyelvű?Amugy nekem van egyvadi új kw18-am ami èl az egyik kabel el van szakadva es nem lehet tolteni,de annak visszafizettèk az árát.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
tomriddle74
tag
-
tomriddle74
tag
válasz #61392896 #5885 üzenetére
Megnéztem amit linkeltél.
Kisértetiesen hasonlít a Lemfora. Legalább is a droid ugyan úgy néz ki, meg a csavarozós hátlap is szinte ugyan olyan. Ugyan úgy le kell venni a hátlapot amikor simet raksz bele és a töltő csatik is ugyan úgy vannak. Szerintem vessd össze a kettőt! Kiváncsi vagyok mit találsz. -
kbyte1024
veterán
válasz tomriddle74 #5886 üzenetére
Ne b...d belém az ideget meglátjuk,ha működik minden akkor megmarad, bár mar most megvennèk ha eladnám
-
törölt tag
Nah, lefikszáltam az okosóra választásom fő peramétereit:
SIM-kártya hely, Amoled kijelző, 2GB RAM, 16GB ROM, magyar 3G hálózat-kezelés, cserélhető szíj, min 450mA akku, 150$ alatti ár.
Ennek jelenleg nem túl sok óra felel meg. Jelenleg csak ezt találtam. Esetleg tudtok még mutatni?
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5882 üzenetére
Szóval te nem raktál rá ilyesmiket?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz #61392896 #5881 üzenetére
Hogy mennyi cucc fér bele? 1 db. 16 gigás, 2 db 8 gigás, 4 db 4 gigás, stb.
Keresd ki a progikat amiket rá akarnál tenni, add össze a letöltási méretüket és gyorsan ki fog derülni, hogy mi fér rá.De egy okosóránál rendszerint nem a memória, hanem a kijelző a szűk keresztmetszet.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5879 üzenetére
Akkor bocs!
Azt megkérdezhetem, hogy a tiédbe mi fér bele? Végülis én nem akarnék túl sokat. Egy hangrögzítőt, egy callrecordert, egy Skype-ot és a Waze GPS navigációt. Ez beleférne az 1/16 memóriába?
[ Szerkesztve ]
-
zsloti
senior tag
"Sziasztok
Létezik az Alcatel go watch-hoz hasonló okosóra?
Az Alcatelt elkunyizta a gyerek...Most kellene valami strapa óra...
Köszönöm
Zs"Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5875 üzenetére
Ennek van védőpereme. Ezt hiányoltad, nem?
-
törölt tag
válasz varázsgömb #5872 üzenetére
Például ezen van.
-
varázsgömb
aktív tag
válasz #61392896 #5867 üzenetére
Szerintem azért nincs tapasztalat róla, mert kevesen mernek bevállalni egy kisebb telefont a csuklójukon. 😃
Én is nézegettem, mert az alkatom kb. megvan hozzá, de végül a védőperem nélküli kijelző miatt nem vettem meg. Anélkül nagyon sérülékenynek tartottam.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
ferrari1
őstag
Szeretnék egy olyan okos órát vagy csak karkötőt, ami IOS mellett használva megbízhatóan és stabilan mutatja az értesítéseket, főleg telefon, viber és a messenger értesítéseit. Nincs szükségem 100e+ forintos iWatch-ra! Köszönöm a tippeket
-
törölt tag
válasz kbyte1024 #5866 üzenetére
Most a legszimpatikusabb a Lemfo Lem4 Pro lenne, de .... sem a boltot nem ismerem, senki nincsen aki megosztaná a tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz #61392896 #5865 üzenetére
Nehez lesz mindenről hiteles es megbízható tesztet talalni. Ezen ne is agyalj rengeteg fajta van! Youtube-on nezegettem en is és amelyim szimpibbnek tűnik a többinél az vedd. Rengeteg klón,meg utanzat van,ami nem feltetlen szar.
-
törölt tag
Elégedetlen vagyok! Nincsen elég fellelhető teszt-információ a választáshoz. Csináljon már valaki egy gsmaréna oldalhoz hasonló oldalt okosóráknak!
Vagy vennék gy 4e forintosat alap-telefonáláshoz:
vagy egy 20-50e forintosat nagyobb igények kielégítésére. Például ezt:
Nektek mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz tomriddle74 #5859 üzenetére
Ok elolvastam,kivi leszek az enyem milyen lesz. Mondjuk en vadi újat rendeltem mert akciozva volt. Majd beszamolok ha meg jött.Amugy kepeken meg videokon tetszett a kinezete.
-
kbyte1024
veterán
-
oxox
addikt
Ave,
van valami nagyon olcsó Garmin óra v karkötő ami alkalmas foci közbeni vizsgálatra (pulzus, kalória, stb), ami azután feltölti az adatokat a fiókomra....A fenix-et sajnálnám Foci közben lezúzni (alapba foci nincs is rajta, nem tudom, hogy hozzáadható-e, vagy létezik-e egyáltalán).
thanks
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
gjoco1
addikt
válasz -Bagira- #5854 üzenetére
Szia Bagira.Annyit tudok róla mióta használom,igaz nem a prémiumot,olyan 3 hete frissíteni kellett a telefonon,mert újabb verzió jött ki és a régivel Nekem is leállt,de frissítés után,amire Nekem kell,teszi a dolgát.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
dragonfx
veterán
mi band 3 ról tapasztalatok?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zsolx
tag
Valaki tudna segíteni?
A No.1 F3 órának van rezgő értesítési módja, s ha igen hogyan kapcsoljam be mert nekem csak sípol?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz StarDeLuxe #5850 üzenetére
Köszi!
-
kbyte1024
veterán
Valakinek tapasztalat Lemfo les2-ről?
-
törölt tag
Haszálja valaki ezt?
-
tothjani81
senior tag
válasz varázsgömb #5845 üzenetére
Már mesoldottam köti tépen ha ha
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
törölt tag
Közben csak küzdök az analizálásokkal. Megnéztem a mostani telefonomon azokat az appokat, amiket jó lenne használni. A helyfoglalásuk, és a működési adatkezelésük egyértelművé teszi, hogy az 1 GB RAM nem elégséges. És a 8 GB ROM sem az. Szóval vagy veszek egy simkártyés alapórát párezer forintér, vagy egy 3G-és komolyabbat 2/16 memóriával.
Namost, ha ez utóbbi, akkor viszont kéne még a nagyobb akksi is. Így együtt meg jelenleg semmi sincsen a megfizethető árú piacon.
Nektek mi erről a véleményetek?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz tothjani81 #5844 üzenetére
"Scinsltam egy hr t a telón"
Gyivtrcseneld savhtcsain újra.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
tothjani81
senior tag
Scinsltam egy hr t a telón és a wear os nem találja az órámat. Watch 2 mit kéne tennem?
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
SaGa59
őstag
válasz #61392896 #5840 üzenetére
Szerintem jobban jársz az xda és proboard fórumok olvasgatásával, elég kicsi az esély, hogy ezek bármelyikéből is lesz valakinek, aki ezt a fórumot is látogatja és hajlandó is leírni a tapasztalatait.
Az említett fórumokon tesztelők, firmware készítők is írogatnak, tőlük tudsz a legtöbb infóhoz jutni.Nálam mindkét óra egy hátránnyal indul: nincs „védőkerete” az üvegnek. Egy óra esetében, a H5 tapasztalataim szerint, az nagyon fontos (kivéve, ha zafírüveg, vagy egy nagyon vékony, hagyományos óra), óhatatlanul beleakad ebbe-abba viselés közben a csuklódtól, karodtól minimum egy centire elálló felület. Ha van körülötte egy kiemelkedő keret, még ha az csak egy mm is, az már sokat felfog ezekből az ütésekből.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz #61392896 #5833 üzenetére
Igen. Egyértelműen az óra hibája a dolog és nem csak nekem jött elő. Az xda fórumon más is kereste rá a megoldást a H5 esetében, vagyis típushiba. Ettől még abban lehet jó, amit kinéztél, hiába hasonlítanak.
Ezek 4G telefonok, a LEM 4 Pro „csak” 3G, ami a „szakértők” szerint nem akkora baj, mert kevésbé terheli az aksit és telofonáláshoz úgyis 2G-t használ mindegyik…STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
tomriddle74
tag
Igen, ez a baj. Hogy nem tudjuk kideríteni mennyire stabil a BT meg a mobilkapcsolat. Ez a kettő a lényeg. Nekem egy DZ09 is van, de nem tudtam rávenni, hogy csatlakozzon a netre.
-
törölt tag
válasz domerator #5836 üzenetére
Az okostelefonomat, tabletemet is a GPS alkalmazás használatakor folyamatosan a szivargyujtóba dugott töltővel táplálom. Ezt megtehetem az okosórával is. Amúgy meg próbáld ki a Waze alkalmazást. Elég keveset fogyaszt. A mobilnetből meg aztán mégkevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomriddle74 #5834 üzenetére
Nekem azért még kéne más is. CallRec, vagyis, hogy automatikusan rögzítse a telefonbeszélgetéseimet. Mert sokszor vagyok kocsiban, vezetés közben, ahol nem tudom felírni az elhangzó adatokat. Például neveket, telfonszámokat, címeket, stb.
Aztán meg kéne Sky kapcsolat is. És ha már tud GPS-t, meg 3G kapcsolatot, akkor egy Waze. Persze ezt mostanában tabletről oldom meg. Azért más 10"-on navigálni, mint okosórán. De ha már tudja, akkor miért ne.A legfontisabb viszont a stabil telefonkapcsolat és a bt-fülessel való stabil működés. Enélkül semmit sem vennék meg az biztos. Sajnos ezt a legnehezebb kideríteni. Láthatod, például most is éppen erről beszélgetek az egyik kedves fórumtársal.
-
-
M3L4
csendes tag
Egyik ilyen óra sem fog teljes mértékben kiváltani egy telefont.
Aki ezt gondolja, az vagy nagyon nem érti a dolgokat, vagy igazából nincs is szüksége okostelefonra. -
törölt tag
válasz tomriddle74 #5829 üzenetére
Egyre jobban kristályosodik számomra, hogy Lemfo Lem4 Pro lesz a megfelelő. De még mindig várok véleményeket, nem kapkodom el a vásárlást.
-
tomriddle74
tag
Nekem is valami olyan kellene ami kivált egy telefont. Nagy dolgokat én sem akarok, csak teló, sms, viber, és hogy szinkronizáljon le a neten keresztül pár fiókot. Van egy lemfo les2-m, de az bukta volt a részemről. Jó lenne droid alapon.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz #61392896 #5824 üzenetére
Pont az volt a problémám, hogy a fülest dobja el, mert én is önálló telefonként használom, de nem szeretek az órába dumálni és azt sem, hogy körülöttem mindenki hallja, mit mond a másik.
A belseje szinte biztos, hogy minimális eltéréssel de azonos. Ezek mind egy kaptafára készülnek, azonos alaplappal, csak a körítés és a firmware tér el egy kicsit. Ismétlem, az, hogy az antennákat nem a szíjba integrálták, ad némi reményt, hogy talán van némi eltérés.
Annyi hívással a H5 is kibírt egy napot és annak kisebb az aksija. Papíron.
Láttam valahol LEM 4 Pro szíjat hirdetni mind a három gyári színben.
Az biztos, hogy nagy méretű, széltében kb akkora, mint a másik amit kinéztél (a szíjak távolsága), hosszában viszont kb kétszer akkora.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
törölt tag
Egyébként én csak párféle appot telepítenék rá. Egy CallRecord-ert, egy Waze GPS progit és egy Skype-ot.
Vajon ezeknek mekkora a helyfoglalásuk. Belefér az 1 GB-ba, ami max rendelkezésre áll? Vagy ehhez már a 2GB-os verziót kell megvenni? -
törölt tag
Köszönöm a szakszerű válaszod és a videókat!
Egyet magyarázz meg, honnan lehet azt tudni, hogy "ugyanaz" a belsőrész? Hiszen más a panel formája, a kamera elhelyezkedése, stb. Hogy a központi proc azonos, az szerintem nem jelent semmit sem.
A bt-kapcsolatnál nekem más az elvárásom, mivel én nem akarok okostelefont használni mellé. Én a Bluetooth-ot, csak bt-füleshez szeretném használni. Vélhetően azt is dobálja?
Ami még érdekelne, hogy a mondjuk 3-4 perces telefonokból napi 4-6 darab mellett vajon kibír-e egy teljes nappalt? Mert éjszaka úgyis töltőre raknám, ahogy a mostani okostelefonomat is.
Szóval ezek jogos kérdések a részemről. Tudnál ezekre is válaszokkal szolgálni?
-
SaGa59
őstag
válasz #61392896 #5821 üzenetére
Lehet:
GSM(2G): B3/B5/B8(900/1800/1900)
WCDMA(3G): B1/B2/B5
4G: B3/B7/B20Jónak tűnik, de ugyanaz a bele, mint a Microwear H5-nek, az meg erősen nem ajánlott nálam a bluetooth headset használat bizonytalansága miatt.
Mondjuk annyi különbség van, hogy ennek cserélhető a szíja, nem úgy mint annak, és a kamera is értelmes helyen van, így akár még jó is lehet…
A vérnyomásmérés funkció jelzése viszont kifejezetten fáj…Három video a LEMFO LEM 4 Pro-hoz, ha még érdekel:
https://www.youtube.com/watch?v=vuR6j9tr3Zg
https://www.youtube.com/watch?v=5qAPydSF4e4
https://www.youtube.com/watch?v=S05oPgiFiww&t=499sSTALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Létezik az Alcatel go watch-hoz hasonló okosóra?
Az Alcatelt elkunyizta a gyerek...Most kellene valami strapa óra...
Köszönöm
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
törölt tag
Szerintetek ezzel lehet önállóan, a SIM-kártyával telefonálni? Mert nem egyértelmű a leírás.
-
domerator
veterán
válasz zeon.hu #5818 üzenetére
Nem, a watch nem simes... illetve a mostaniból létezik e-simes, de az itthon még nem működik, nekem sim nélküli 2-es van.
Sajna ez az anti-lost funkció kimaradt a watchból... szerintem azért, mert amúgy is többször megszakad a kapcsolat a watch és a teló között, csak éppen simán és gyorsan visszakapcsolódik... viszont ilyen funkció megléte esetén pont ezért sok lenne a téves riasztás.
Volt egy app, ami tudta ezt a fícsört, használtam is egy darabig, aztán a sok téves riasztás miatt leszedtem. Amikor meg rájöttem, hogy ez nekem nagyon fontos lenne, akkorra ez az anti-lost ki lett véve az appból... szerintem az apple szüntette meg a hozzáférést, vagy megtiltotta az app fejlesztőnek.Az ócsó fitness karperecemben szerintem van valami késleltetés, vagy egyszerűen csak 10-15 másodpercenként ellenőrzi a BT kapcsolatot, de eddig soha nem csinált téves riasztást, viszont ha eltávolodom a telefontól, akkor csak ez a 10-15 másodperc után riaszt.
Amúgy hol találtál anti-lost appokat ios-re (watch-ra), mert én nem. (van egy-kettő, de az mind csak tolvaj ellen van, ha én elhagyom a telót, akkor semmit se csinál, valamint állandóan használja a gps-t)
Mindegy, marad a karperec a jobbomon, amííg az apple méltóztatik eme hiánypótlásra. (igaz kicsit fesztiválosan nézek ki, balomon a watch jobbomon a karperec)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
frankstork
aktív tag
válasz StarDeLuxe #5811 üzenetére
Köszi neked és domerator fórumtársnak! Akkor felejtős
Esetleg valami ajánlott vétel 40ezer alatt? Pulzusmérővel.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz domerator #5814 üzenetére
Nem ismerem az apple-t, de nem sim-es?
Mert akkor automatizálóval (gondolom IOS-re is van, mint droidra az E-robot, Tasker, stb) megoldható, hogy a telefon a bt kapcsolat szakadása esetén felhívja az órát. Ha magára az órára elérhető ilyesmi, akkor még egyszerűbb a dolog.Amúgy tényleg wtf, hogy maradhat ki belőle ez az alap funkció...
(gyors gugli keresésre dobott anti lost alkalmazásokat)#?*@&!
-
törölt tag
Gondoltam ezt közzéteszem, mert nagyon hasznos lehet a választáést elősegítendő.
-
törölt tag
válasz domerator #5814 üzenetére
Most ezt nemértem. Mit jelent nálad a "keskeny" kifejezés? Mert ezen az órán 3 centi széles a szíj. Nem is tudom kapnék-e rá, ha egyszer elhasználódna?
Az anti-lost engem nem érint. Én nem az okostelefonom mellett, hanem helyett akarnám használni. Lényegében nem kell az okosóra és a tablet mellett még egy okostelefon is.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz #61392896 #5813 üzenetére
Erre az órára én is felkaptam a fejem.. leírva nem lehet rossz, a szögletes kijelző főnyeremény, 1200mAh akku (!) , csak jó nagy lehet és a keskeny szíj nem tetszik (bár lehet pont azért van keskeny szíja, hogy az óratestet kicsit feljebb tudd tolni, hogy ne nyomja a kézfejet)
(ja, és van benne anti-lost, ami az apple watchomból hiányzik, mint egy falat kenyér... vagy 30x hagytam már a telót a kocsiban és most kénytelen vagyok egy tízdolláros plusz fitnessband-et viselni hogy jelezzen ha megint feledékeny lennék)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem most ez tetszik nagyon. Talán egy dolog van ami visszatart, hogy nem tudom mennyt lógna rá a kézfejemre. Lehet emiatt kényelmetlen lenne a viselete. Ha tudtok valami negatívumot még ezen kívül is, légyszi mondjátok el.
-
keszo
őstag
-
StarDeLuxe
tag
válasz frankstork #5808 üzenetére
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
domerator
veterán
válasz domerator #5809 üzenetére
Szerk: utánanéztem, kurvanagy átverés...
XDA fórum, benne képek, linkek, videó
Nehogy beleugorjon bárki is... ha küldenek is valamit, az valami 10 dolláros műanyag óra
-
domerator
veterán
válasz frankstork #5808 üzenetére
Szerintem ez a Samsung Gear S3 másolata... azt is megkockáztatom hogy sima LCD kijelzővel.
40 dolcsiért gyanúsan olcsó...
-
frankstork
aktív tag
Szevasztok! Erről tudni valamit? Megtetszett, de a hátlapról pl. nincs fotó, az meg hogy oda van írva hogy pulzusmérő, semmit sem biztosít.
-
zeon.hu
nagyúr
Ha Amazonról veszed, garanciát is adnak rá. Páran éltek vele a fórumról, nem volt vele gond.
Egyébként itt a Pebble topik.
Regelsz a rebble.io oldalon és működik minden.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
SzM1103
csendes tag
Sziasztok!
Lg g watch r - t használok jelenleg. Sajnos egyre több pixel hiba jelenik meg rajta. Nagyon tetszik a stratos 5 napos működése, és a vízállóság. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, nagy a különbség? Megéri váltani? Az Lg -t hívások kezelésére használom Bluetooth fülessel, illetve sms üzenetek és egyéb értesítéseket olvasok rajta. Lehet egyedi óralapokat készíteni a stratoshoz?
Köszi a válaszokat!
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szerintetek érdemes még Pebble Steel-t venni?
Tudván, hogy maga a céág sem létezik már ( felvásárolta a Fitbit) szinte 0 supportal lehet ezt az órát még használni?
Nyilván a szervíz itthon ígyis nyűgös volt...
Xiaomi 14T
-
addikt
válasz mediumgecso #5803 üzenetére
Azt sajnos én sem tudom :/
-
mediumgecso
őstag
-
addikt
válasz mediumgecso #5800 üzenetére
Szia!
Nekem az van.
Ami tetszik:
Oled kijelző
Cserélhető szíj
Gyors működés
Telefonos értesítéseket látom, és pl messengerre válaszolni is tudok akárAmi nem tetszik:
Műanyag ház, bár ettől könnyű is, alig érzed hogy rajtad van.
Gyorsan merül, 1-1,5 naponta tölteni kell -
kilincs89
tag
Sziasztok!
Vettem egy NO.1 S9 típusú okosórát. Van ezen valami screen lock vagy ilyesmi? Néha olyat csinál, hogy bekapcsolom a kijelzőt, viszont hiába tapicskolom, nem érzékel. Ha újra indítom akkor helyre áll. Valakinek valami ötlet?
Köszi
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest