- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz Paadoxon #5066 üzenetére
Szia!
Innen néz óralapokat a lemfohoz
a GMaps nem lehet, hogy online navi? mert akkor ha azt akarod hogy wifi nélkül is működjön térképszelvényt kell letölteni
nekem lf17 van, az csak jelez, sim kártya kell a telefonos funkciókhoz
(#5093) espi38
szerintem lemfonál a gyári watch helper alkalmazást érdemes használni azzal tökéletes
Attila
-
espi38
őstag
válasz energomatt #5097 üzenetére
Jogos az észrevétel,ugyanis ennyire mélyen én sem bújtam bele a témába-pedig az időmutatásán kívül a telefonfunkció is fontos lett volna.
Mindegy,valakinek ez nem olyan fontos és biztosan boldog tulajdonosa lesz az órának.))) -
espi38
őstag
válasz varázsgömb #5095 üzenetére
Szia!
Sikerült nekem is,és jönnek az értesítések viszont egy szívfájdalmam van az órával,hogy a bejövő hívást csak jelzi de nem tudom felvenni vele max elutasítani.
Pedig éppen azért rendeltem ezt az órát,hogy ne kelljen mindig elővenni a telefont ha hívás érkezik elég csak az órán felvenni.
Neked is igy viselkedik illetve még egy dolog van rajta magyar nyelv mert nálam csak félig meddig sőt inkább semennyire,ahol fontos lenne mindenhol angol a nyelv -
varázsgömb
aktív tag
Az 5-6 colos telefon kijelzőhöz szokott user bizony szív egy egy darabig, míg rájön az 1.39 colos óra kijelzőn való pötyögés technikájára. De hát erre gondolhattál volna... Nekem kb. 10 perc alatt sikerült belépni a fiókomba, a lapát újjaimmal annyiszor melléütöttem először.
Nekem Lem6 van, és kizárólag a saját, gyári appjával volt hajlandó kommunikálni. De azzal viszont atomstabil, minden értesítés megjön hiánytalanul. Van, hogy hamarabb jelez az óra, mint a teló.
[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
gjoco1
addikt
Szia!
A Magyarosításró nem tudok,viszont az tény,hogy nem egyszerű bepötyögni a dolgokat,főleg ha egy picit nagyobb az ujjad mint az átlag,de ha sikerül,akkor más sínen vagy és mehet az áruházból a telefonra ez:[link] az órára pedig ez:[link] BT-n konnektálsz és szépen jönnek az értesítések.
Ha már be tudsz jutni az áruházba,akkor előtte érdemes át állítani négyzet alakú kijelzőre.Akkor a bepötyögés egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lemfo LES1 óra,de sehogy se tudom magyarítani vagy a play áruházon belül letölteni rá,mivel olyan kicsi a kijelző,hogy semmit nem látni
Alapból a google fiókomba nem tudok belépni vele,olyan kicsi a billentyűzet rajta,ki hogyan oldotta meg ezt a dolgot?
Esetleg olyan app amivel normálisan működik az óra gondolok itt értesítés vagy bejövő hívás jelzésre,
válaszokat előre is ksözsönöm -
HKorn
veterán
15-20k huf körül melyik most a legajánlottabb okosóra, aminek van kijelzője, illetve az sem baj ha félig analóg és akksija legalább 1-2 hetet elmegy?
Run&Ride
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5089 üzenetére
Szia!
Töredelmesen bevallom, még nem kerestem rá, sok időm se volt foglalkozni vele, csak ránéztem volna munkában és ez lett belőle...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #5088 üzenetére
Bakker, ez tényleg láma kérdés...
Nagyon kár volt szétszedni. Az egyik oldalon -kívül-, óra szíjjat tartó két nyúlvány (nem tudom mi a szakszerű neve) között van a sim tálca. Körömmel tudod kihúzni.Ezek szerint nem kerestél rá az ajánlott képere, mert azon egyértelműen látszik a helye, meg hogy hogyan szigeteltem le a sim tálcát...
[ Szerkesztve ]
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5076 üzenetére
-
-Bagira-
tag
-
gjoco1
addikt
válasz alpe1503 #5083 üzenetére
Szia!
Hogy tanuljak és esetleg más is,elmondanád a beállítás menetét(Diggro DI06)?Mert ha valóban ki tudom kapcsolni a csukló mozgásra bekapcsolódó kijelzőt,akkor Nálam is megy vissza a Launcher. Ja és még azt nem tudtam kifigyelni,hogy az időjárásnál a régiót hogy állítjuk be,mert a lapon az időjárás teljesen más értéket mutatott,mint a "redőny"alatt.Ezt,ha jól láttam a videón,akkor az első lépéseknél kell.És Én biztos vagyok benne,hogy azt a részt nem csináltam meg és azért volt eltérés.
Ennyi bajom volt vele kb.És még a DPI állítgatás,ami egy picit besz@ratott.
Köszi!Szerk:Akku fogyasztás az rosszabb,mint a gyári Launcher?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Egy Galaxy Gear S3 megéri a felárat, egy kínai gyártóval szemben? Tud egyáltalán többet nyújtani valamilyen téren? -
alpe1503
csendes tag
Szia, nekem ez a launcher van fennt a 4.4.2-n (Microwear H1). Ki lehet kapcsolni a kézmozdulatra bekapcsolást, de nem a felület beállításainál, hanem az android beállítások menüpontjában. Semmi rendkívüli működést nem tapasztaltam vele kb 1 hónap alatt, jól teszi a dolgát. Tökéletesen működnek rajta a Round számlapok.
Párom 5.1-én (Diggro DI01) alapból megy ezen számlapok nagy része, az enyémen csak ennek a launchernek a közreműködésével. Van olyan számlap, ami a launcheren tökéletes, de az 5.1-en nem működik úgy ahogy kellene (pl. kék-sárga szemű párduc)[ Szerkesztve ]
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
dika
újonc
Sziasztok! Valaki tudna segíteni smart watchom van a Whatsapp üzik nem jelennek meg!Csak jelzi hogy ki írta
-
gjoco1
addikt
válasz -Bagira- #5078 üzenetére
Jaj,nagyon köszönöm,de nem szeretnélek terhelni,hiszen olyan sok szép van.........
Csak szimpla kérdés volt,mert mint tudod ehhez láma vagyok.Ha telefon témázásról volna szó,akkor azt Zooperrel tudnám.Abban fél profi vagyok,de egyáltalán a két eltérést nem nem tudom.Csak annyit,hogy hogy teljesen más a felépítése(kibontottam egyet).
De ha szívesen foglalatoskodsz vele,majd röppentek át egyet.
Ezzel lehet menne[link],de tegnap feltettem délelőtt és délután meg le is szedtem. Az okoska készítő azt elfelejtette,hogy nem mindenki szereti,ha minden csukló mozdulatra felvillanjon a kijelző.Ő ezt az opciót alapban beépítette.A beállításokban nem is lehet állítan,hiába nincs bejelölve,hogy kapcsolja be..Fix.Nálam nincs bekapcsolva,mert akkor a munkám miatt egyfolytában villogna a vekker.No,ha szívesen mókolsz,majd keresek egy szépet.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Egy láma kérdés.A Mi óránkra(Diggro DI06-KW 88-Lemfo xy)lehet valahogy .watch kiterjesztésű óralapokat telepíteni?
-
varázsgömb
aktív tag
-
-Bagira-
tag
Az összes Andoidos órán (mtk6580) megy szinte minden ami egy telefonon.
Legalábbis amit próbáltam az mind feltelepül és működött.
pl wazze, google maps stb..
A kezelő felületén múlik csak, hogy tudod-e használni is vagy sem.( a kicsi képernyő miatt)
Illetve a készenléti idő ami korlátoz. Hagyományos értelemben vett navigálás ami jelentős proci használattal és állandó kijelző aktivitással jár pikk pakk leszívja a pici aksit.
Szerintem navigálásra nem jó a benne lévő gps ,csak sport-tevékenység útvonal rögzítésesre.
Wazze:Google:
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
a képek egy korábbi hozzászólásban találhatóak?
Thx!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #5070 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kérdésem pontosítva
Amikor Bluetooth-on párosítod, ott a fogaskeréknél van egy "Internet Access" menüpont, amit nem bírok aktiválni, bepipálja, majd azonnal ki is szedi - ugyanez a telefon felöli oldalon...Persze, perverz dolog a GoogleMaps ezen, sokkal inkább a kíváncsiság vezérelt, mint a szükség De akkor elvileg nem csak nálam nem megy...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz Paadoxon #5066 üzenetére
Szia!
Azt javaslom, hogy mielőtt vízbe mártod, tekerd be egy-két soron teflon szalaggal a sim tálcát. Én elég keménynek érzem a tálca szigetelő peremét. Szerintem pár ki-be huzigálás után fog annyit kopni, hogy nem fog kellően szigetelni, és félő, hogy beázik. Tettem föl képeket is, hogy én hogy csináltam meg.
GoogleMaps- eszembe sem jutott órával navigálni. Legfőképpen a kijelző méret miatt, de meg mert van külön navim is, és a telefonomban is van. De a kedvedért felraktam és kipróbáltam. Ez nem nagyon akar működni.
LostLink hang- passz, nem tudom.
Óra skin a weoldalon- passz, nem tudom.
Hívások felvétele- nem, csak jelzi a hívásokat.
Az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni; készülék csatlakoztatásakor ezt hogy érted? Milyen készüléket csatlakoztatsz, és mivel?
-
zsolti_20
senior tag
Üdv mindenki ! Egy éve vásároltam egy kíni okos órát kb 20ezer ft-ért. Eljött az ideje a váltásnak, mivel megadta magát. Mivel munkahelyemre telefont nem lehet bevinni, így csak az okos óra használata engedélyezett.
Ezért az alábbi feltételekkel szeretnék egy újabb modellt vásárolni:
-legyen szögletes
-legyen 3G vagy még jobb lenne 4G
-vízállóság (ami inkább izzadás állóság lenne részemről)
-az akkumulátor üzemideje legyen több 4 óránál, legjobb lenne ha kibírna 8 vagy 12 órát. (tehát egy teljes munkaidőt)Hirtelen ennyi jut eszembe. Ezzel az olcsóbb kínai órával a problémám az volt hogy az aksi ideje rendkívül alacsony volt. Ha nem csináltam rajta semmit akkor is max 4-5 órát bírt egy töltéssel. Munka közben ha izzad az ember könnyen bejut a készülékbe a nedvesség, így naponta többször szükséges szétszedni és kitakarítani.
A 3G kapcsolat már majdnem elég volt szinte mindenhez, ezért ha az elvártak mellet nincs 4G az nem olyan nagy probléma.Árat egyenlőre nem szeretnék megszabni, inkább a feltételeknek feleljen meg, jelenleg ez van számomra előtérben.
-
Ļantos
aktív tag
Navigációra valaki?
-
Paadoxon
csendes tag
válasz varázsgömb #4972 üzenetére
Szia!
Macika66 révén használója lettem egy Lemfo LEM6 készüléknek. (Utólag is köszönet neki a korrekt ügyintézéstért)
Még a SIM-es/vizes oldalt nem volt lehetőségem tesztelni, de felmerült pár kérdésem a használat során, amire szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni tőled:
- WiFi-vel működőképesnek tűnik a GoogleMaps, de csak GPS használattal nem sikerült életre kelteni - ez ügyben van tapasztalatod?
- A "Lost Link" jelzőhangját lehet valami emberire cserélni?
- a hivatalos weboldalon látni jó pár óra-skint, mely nem szerepel sem az adott, sem a letölthető típusoknál - ezen lehet változtatni?
- a hívásokat Telefonnal összekötve valahogy fel tudom venni (a telefonon), vagy csak jelzi, hogy bejövő hívás van?
- Nem sikerül aktiválni a mobilnet használatot a készülék csatlakoztatásakor - ezt be lehet valahogy izzítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-Bagira-
tag
válasz varázsgömb #5063 üzenetére
Gyakorlatilag az összes android-os és wear os -es óra.
-
-Bagira-
tag
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a témában ezért kérnék segítséget. Létezik olyan okosóra persze emberi áron, ami mobil nélkül is képes aktivitás rögzítésére és esetleg bluetooth-on zene lejátszásra?
-
aram01
nagyúr
válasz varázsgömb #5054 üzenetére
A sport részen nem érdekel
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
varázsgömb
aktív tag
Az említettek közül nekem a Lemfo Lem6 van. Vízálló (teszteltem), az értesítéseket abszolút stabilan jelzi, és simán kibír egy napot. A nyugalmi pulzust aránylag pontosan mutatja, de a változásokat, pl.sportolás esetén már nem követi rendesen.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok redmi 5plushoz keresnék órát. Fő szempont a vízállóság, esetleg pulzusmérés, értesítések kijelzése. Aksi bírjon egy hosszú napot, meg ne legyen drága. Ennyi, van ilyen?
Köszönöm.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
keszo
őstag
Szia!
Settings-Display-App Adaptation, itt kellene lenni-e egy csúszkának amivel ezt a funkciót ki lehet kapcsolni.
valahogy ígyAttila
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Kérdés.Tudja valaki,hogy mit jelent az App Adaptation?Diggro Di06-om van és mondhatni,hogy hetente el játtsza azt,hogy fehér alapon megjelenik ez a felirat és 72 Appot(vizsgál át,vagy valami)szépen egyenként számlálja visszafelé.
Tehát elindul 72-ről a "valami"(ezt nem tudom,hogy mit csinál ilyenkor) és mikor vége,akkor kapcsol be az aktuális óralap.Ja,jelzem este ki szoktam kapcsolni a vekkert.
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Jónapot.
Melyik az az óra ami tud navigációt futtatni, esetleg offline térképet? Elsősorban arra kellene, ha megyek valahová, ne kelljen előkaparnom a telefont. Mivel vad helyeken montizok, így tartóban esélytelen, első földetéréskor sokkot kapna, és nem olcsó telefonról van szó. Sőt, vinni sem szoktam, addig legalább nyugalom van. GPS alapú térképes kilométeróra 100e felett van, annyit nem ér meg nekem. Néha kell amikor az erdőben bizonytalan vagyok az elágazónál. Valamint ha betervezek egy gpx útvonalat számítógépen és letérek, újra tudja rajzolni, ez lenne a lényeg.
Van ilyen egyáltalán? Persze van, Garmin és társai, szintén száz körül. Valami élhetőbb árban? Kerestem itt, de egyértelmű találatra nem akadtam. Amazfit Pace esetleg valakinél? Tudná ezt?
-
csaknoriss
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Beurer AS87 okosórát. Viszont nem igazán akarja számolni a lépéseimet, ennyi lenne igazából a célja számomra, hogy azt nyomon tudjam követni. a bekapcsolás napján még számolt éés mégg másnap, de azután semmi. A telefonnal is nehezen lép szinkronba (igazából ez sem lényeges), viszont az én megadott értékeimmel nem akar működni a napokban. KCAL fogyasztás sem pontos...
Lenne esetleg valami ötletetek erre, hogy mit lenne érdemes kipróbálnom? Súly + lépés mérete pontosan lettek megadva.
Közben lóbálnom kellene a kezemet?Köszönöm válaszaitokat.
Üdv.
-
Martin97
aktív tag
& #5040 Macika66:
Sziasztok!
Akkor gondoljuk újra az elvárásokat. Mint ahogy korábban írtam eddig nem foglalkoztam a témával és nem tudom hogy mire képesek ezek az eszközök.
Ami mindenképpen kellene az a Bluetooth-os headsetes telefonálás, a zenelejátszó, és gps, lépésszám és pulzusszám mérő (s health kompatibilitás előny). A többi elvárás ez esetben csak nagyon nagy előny lenne, főleg egy dokumentum nézegető. (Ezzel annyi volna az elvárás, hogy néhány ábrát/képletet esetleg pár sor szöveget leírjak.)
#5041 orbit76: Nem csak puskázásra szánnám ezt az eszközt. Ugyan ez is szempont.
#5042 air: Nem viccnek szántam. Ezek lettek volna az optimális igények részemről. Eddig még nem foglalkoztam a témával és ezért nem tudom, hogy egy ilyen eszköz mire is képes. Ezért is fordulok hozzátok.
Szóval ennek fényében milyen lehetőségeim vannak egy ilyen órával? Melyik készülékeket érdemes választanom?
-
air
nagyúr
Szerintem poénnak szánta.
Legalábbis remélem, mert ha nem, akkor komoly baj van.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Macika66
őstag
válasz Martin97 #5038 üzenetére
Egy mondatodra tudok válaszolni az összes kérdésedből:
...meg tudná mondani, hogy olyan 60-80cm távolságból hogyan látszódik az órán egy 12-es betűvel írt szöveges dokumentum?
SEHOGY.
Szerintem gombold újra a kabátot.
GPS? Vérnyomásmérő? Internet böngésző? PDF/DOCX/PPT-olvasó???
Az elvárásokat, amiket leírsz, azt egy alsókategóriás telefon sem tudja...
Vérnyomásmérő egyáltalán nincs okosórában. GPS úgy 30ezertől felfelé. Internet böngészőt még nem láttam okosórán.
Még szerencse, hogy egy 33 mm-es, 300x300 dpi-s felbontású okosórán nem akarsz Photoshoppolni...AF-es kamerás okosóra sincsen tudtommal a piacon, AF nélkül írást fotózni meg kb. gyűszűvel kimerni az óceánt értelmetlenségű...
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy okos órát. Jelenlegi telefonom egy galaxy core prime, de ezt hamarosan lecserélem egy 2017-es a3-ra vagy valamilyen hasonló készülékre.
Amire használnám:
- telefonálásre (az órához vagy a telefonhoz csatlakoztatott bluetooth-os indukciós/mikro headsettel)
- Fényképezéshez amivel csak annyi a cél, hogy olvasható minőségben le tudjak fényképezni egy A4-es oldalt és azt viberen vagy messengeren elküldeni az óráról. És a kapott fájlokat is meg tudjam nyitni az órával.
- Spotoláshoz (lépésszám számláló, vérnyomásmérő, gps, zenelejátszás)
- Értesítések megjelenítéséhez, azokra reagáláshoz vezetés/egyéb közben amikor a telefont csak körülményesen tudom használni. (Internet böngésző előny.)
- Fontos, hogy legyen benne vagy legyen letölthető file böngésző és program ami meg tudja nyitni a word, pdf és powerpoint dokumentumokat. Ehhez előny a minél nagyobb méretű és felbontású kijelző.
- Továbbá fontos a jó kinézet és a cserélhető szíj is előny vagy az alapból fém szíj.
- Akkuidő: Közepes használat mellett 2-3 nap volna az optimális. De egy napot mindenképp bírjon ki.Árbeli elképzeléseim nincsenek. Eddig nem foglalkoztam a témával a cél, hogy a fentebb leírt igényeknek megfelelő órát vásároljak (minél alacsonyabb áron). Ennek megfelelően kérnék ajánlásokat az alsóbbtól a felsőbb szegmensig.
Esetleg aki rendelkezik ilyen órával az tudna mutatni egy fényképet egy kézzel írott fél A4-es oldalnyi szövegről amit az órával készített? Illetve meg tudná mondani, hogy olyan 60-80cm távolságból hogyan látszódik az órán egy 12-es betűvel írt szöveges dokumentum?
Előre is köszönöm a segítséget!
Martin97! -
dragonfx
veterán
mi band 3at használ valaki?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
atike
nagyúr
válasz alexander12 #5034 üzenetére
Akkor még nem szállítottak, az tuti. Hogy azóta van-e változás azt passzolom.
-
atike
nagyúr
válasz alexander12 #5032 üzenetére
A postaköltségre figyelj... Vicc.
Anno én is néztem, sőt még leveleztem is a Skagen-el... Mert hát az ingyenes kiszállítás akció az nem vonatkozik mindenkire.... De anno leírtam amúgy itt.
Itt is van.
[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
[link]
Ezt ha megrendelem, nem járok rosszul? Mire kell figyelni a skageneknél? Nem árulnak hamisakat? 😀[ Szerkesztve ]
kíváncsi, OP8T
-
tahepa
senior tag
-
-Bagira-
tag
Ugyan ilyen órám van. Pár dolgot már kitapasztaltam vele.
Pl melyik skin a jól használható.Vagy azt hogy bt fülesen való zenehallgatáshoz ( pl edzés közben)
fel kell tenni a poweramp-ot. szépen fut és nagyszerűen kezelhető kis kijelzőn.
Oldalra húzva számot váltasz fel-le húzva albumot.Töltéshez nyomtattam 3D nyomtatóval töltő dokkolót:
-
Jarod1
veterán
aki kiváncsi zgpax s99c miniteszt
[link] -
DrBubo77
veterán
Tudtok olyan olcsóbb okosórát ajánlani, ami működik rendesen Samsung Galaxy telefonokkal is?
A jelenlegi karkötőm LG-vel ment, de a Samsung csak addig csatlakozik, amíg az adatokat szinkronizálom kézzel, utána megszakad.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Macika66
őstag
Az a helyzet, hogy ezeket láttam, mindkettő prototípus.
Ráadásul még a reklámvideóban sem mutatják TÉNYLEGES körülmények között a vérnyomásmérés folyamatát.
Így aztán én úgy vagyok ezzel (na meg nekünk még – nem olyan nagyon régen – azt tanították, hogy csak a szív magasságában lehet pontos vérnyomást mérni), hogy majd ha látom, akkor elhiszem.Egyelőre egy csuklós / mandzsettás vérnyomásmérő sem közelíti meg a felkaros pontosságát.
De ha látni fogom a működő, sorozatgyártott típust, valós felvételen, nem animáción, akkor be fogom látni.
Főleg, ha az illető másik felkarjára felraknak egy hagyományos vérnyomásmérőt és van lehetőségünk összehasonlítani pár mért értéket...[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz varázsgömb #5021 üzenetére
Akkor rosszul nézted.
Az Omron mandzsettás, és valóban méri a vérnyomást, nem tippeli.
Tehát már van vérnyomást mérő óra. Igaz $350 körül lesz az ára.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
varázsgömb
aktív tag
válasz varázsgömb #5020 üzenetére
Már azt hittem, hogy lemaradtam valamiről. De miután megnéztem amit belinkeltél, rájöttem hogy nem. Ugyanis ezek sem tudnak vérnyomást mérni. Csupán annyit csinálnak, hogy mérnek bizonyos fiziológiás folyamatokat, és egy algoritmus alapján számolnak ki egy megközelítő vérnyomás értéket.
Szóval önmagában vérnyomást mérő óra továbbra sem létezik. Esetleg ha rákötnek egy mandzsettát.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
air
nagyúr
válasz varázsgömb #5017 üzenetére
Mit nem találsz? Ott a link a hozzászólásomban!!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz varázsgömb #5015 üzenetére
Visszaolvastál?
-
air
nagyúr
válasz varázsgömb #5012 üzenetére
"vérnyomás mérős óra nem létezik"
Dehogynem! Csak nem az 50-100 dolláros kínai órák.
-
alpe1503
csendes tag
válasz alexander12 #5009 üzenetére
Szia!
Vízállósága jó. Akkumulátor gyári érték 10 óra, saját eddig tapasztalat max. 11 óra 20 perc, Átlagos használattal kb. 8-9 óra. A saját alkalnazása (FunFit) leginkább pulzus, lépésszám, és sport adatok letöltésére alkalmas, a Watch Droid feltelepítése után (telefon+óra program) válaszolási lehetőségek is lesznek az órán. Telefonálásra csak SIM kártyával alkalmas.
A rajta lévő gyári Launcherrel saját számlapot nem tudsz rá tölteni, csak a gyáriakat tudod használni.
Órára új launcher (letölthető, és saját számlap használatához) innen.
Számítógépre számlap készítő program itt.
Számlapok innen.
Én Gearbest-ről rendeltem.(Telefonról írtam, bocs ha nem stimmel valami tökéletesen )
[ Szerkesztve ]
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Okosórát vagy karkötőt keresek Édesapámnak, ami tud lépést számlálni, illetve pulzust és vérnyomást mérni.
Árban 50ezer Ft körülig mennék el.Előre is köszönöm a segítséget!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Nekem legelsősorban egy olyan órára lenne szükségem amely az alvásciklus alapján tud (rezegve) ébreszteni (magyarul akkortájt amikor a legkevésbé mély fázisban vagyunk). Alapvetően a Huawei Band 2 Pro-t és a Band 3-t néztem ki (ha már Honor 9-em van), de nem tudom mennyire pontosak. Ha egyáltalán ez lehetséges egy ekkora terméknél.
Szerintetek? A 2 Pro GPS-ét nem használnám ki, az egyéb sport funkciók nem annyira relevánsak számomra.
[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
Szeretnék egy okosórát. Fontos hogy vízálló legyen, kör alakú. Átjöjjenek a telóról az üzenetek, sms, híváskijelzés. Cserélhető számlapok legyenek. A microwear H1 órára esett a választásom. Ha egy teljes napot kibír az akksija, az nekem már jó.
Szerintetek jó választás?
És honnan tudnám a legolcsóbban beszerezni?kíváncsi, OP8T
-
senior tag
Talált süllyedt, recepteket szeretnék nézegetni vizsga közbe, ha unatkozok, mert már mindent leírtam fejből.
-
air
nagyúr
válasz varázsgömb #5004 üzenetére
Kíváncsi vagyok a válaszra.
A rosszat előre ne feltételezzük! Ezért korábban kaptam már eleget.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz XboxGamePass #5001 üzenetére
És mire szeretnéd használni egy 2"-os, kb. 200*200 pixeles kijelzőn ezt a hasznos funkciót?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni valamilyen okosórát 20-25ezer körül.
Nem szeretném, hogy 2000ft-os piacos kinézete legyen sem túl pixeles kijelzőt.
Iphoneval lenne használva néha androiddal is. Outlook, messenger, viber és naptár értesítések fontosak. Az már csak hab lenne a tortán, ha az órán keresztül lehetne gyors reakcióval válaszolni is is mondjuk viberen vagy messengeren. Úszni nem akarok vele, de zuhanyozni jó lenne ha lehetne.
Eddig az amazfit bip amit kinéztem.De érdekelne ti milyet ajánlanátok? Jah és inkább magyar boltból venném.
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
senior tag
Üdv!
Mi a legolcsóbb okosóra ami tud szöveges fájlokat olvasni? elég a txt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple watch series 8 GPS
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest