- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
válasz energomatt #4495 üzenetére
Köszönöm! Megtette volna az is, ha már az első hsz-edben belinkeled.
-
addikt
válasz #61392896 #4488 üzenetére
Kültéri megvilágítás, napsütés mellett tökéletesen látható kijelző. Mit kell ezen példát mondanom? Az e-paper (ami fekete fehér) és a transzreflektív LCD az elérhető két technológia, ami tökéletesen látható, sőt még jobban látható, ha ráesik a fény.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
senki11
aktív tag
válasz energomatt #4489 üzenetére
És melyik lenne az a megfelelő topik?
-
senki11
aktív tag
Üdv! Szeretnék tanácsot kérni, hogy a Miband 2 jelenleg jó vételnek számít-e 19-20 dollárért, vagy van ilyen árkategóriában jobb? A rengeteg kiegészítő és a kis méret miatt gondolkodom rajta. Óráim vannak, és nem is okosórában gondolkodom, hanem inkább egy kicsi méretű, viszonylag olcsó fitness trackerben. Eddig nem nagyon foglalkoztam a témával, ezért kérnék tanácsot, ötleteket. Köszi előre is!
-
DarkKarol
tag
válasz sharkypeti #4483 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, azért nem választottam Lemf Lem 5 vagy 6ot, mert nincs szükségem sim kártyára az órába és, mert amiket az egyik kollega írt a fórumba róla igazán elbizonytalanított (pl kiesik a sim kártya tartó).
És mindent összevetve nem az órával van a probléma, mert mindent tökéletesen tud, hanem én nem használom ki, így a Lemf Lem 5-6ot se használnám ki. -
energomatt
senior tag
válasz sharkypeti #4483 üzenetére
Ezt ő is tudja. Utólag mindenki okosabb. (Csak az óra nem.) A lényeg az utolső halványbetűs részben látható. A fitness rajongóknak.
-
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani a nem rég (március 5. Hétfő) vett Samsung Gear S3 Classic véleményemet/tapasztalataimat.
Ezen a napon egyszer csak… Meguntam a keresgélést, találgatást, kutakodást stb.
És őszintén szólva itt a fórumon se találtam róla nagyon infót….. Szóval hirtelen felindulásból fogtam, reggel megrendeltem edigitalból az órát (akkor épp akciós volt kb 10 ezer forinttal volt kevesebb) és du munka után el is mentem érte. Újonnan, két év garanciával. Úgy voltam, hogy ha nem tetszik nekem még mindig eladhatom ilyen 90 ezer körül.
Választásom főbb szempontjai: vízállóság (ami elég érdekes, mert hiába IP68 nem vállalnak garanciát fürdés vagy úszás után, víztől történő meghibásodásra…), akku idő, gps, tekerhető keret körbe, és az hogy a Samsung Note 4-emhez kerestem órát.
Kibontottam. Első benyomásom az volt, hogy „húú, de nagy!”. De így némi idő elteltével, szerintem nem vészes a mérete. Inkább a vastagsága ami zavaró néha, könnyen beütöm bárhova, beakad, de jól bírja még egy karc sincs rajtaNa szóval az este kb azzal ment el, hogy azt nyomkodtam. Aztán persze a páromnak is nyomkodnia kellett….. Este feltettem töltőre, hogy 100%-on legyen másnap. Az aksijával teljesen megvoltam elégedve, mert Csütörtök estére került 15% körülre. De azóta már inkább az van, hogy 3,5 napot bír ki. Úgy, hogy este mindig rajtam van. Kb csak fürdésnél veszem le. Este persze mindig nézi az alvást és 10 percenként méri a pulzust (nappal nagyon nem) ami eléggé meríti. Kb este merül a legtöbbet szerintem. Körülbelül 2 óra meg egy kicsi mire feltölt.
Másnap egész nap kb az órát nyomkorásztam. Két rezgési fokozat van, erős és gyenge vagy valami hasonló. Na az erősön volt egy darabig, de mikor megfogtam egy majdnem tele pohár vizet és akkor rezgett és majdnem kiöntöttem a vizet a pohárból akkor úgy döntöttem, hogy nekem elég, ha szolidabban jelzi, hogy értesítés van.Egész nap remekül számolta a lépéseket, méregette a pulzusom, mutatta az időjárást, jelzett ha értesítésem van és ki is írta róla amit tudnom kell. Minden tökéletes volt. Sportoláshoz még nem próbáltam meg komolyabb vízzel, majd ha meg jön a műanyag szíj akkor írok arról is ha érdekel valakit.
Jött az éjszaka. Jöttek az értesítések. Bekapcsoltam a „Ne zavarjanak” üzemmódot, ami írja is, hogy csak ébresztésnél fog jelezni az óra. Na igen ám, de a Note 4nél van olyan lehetőség az ébresztésnél, hogy beállíthatsz „Intelligens jelzést”. Ami annyit takar, hogy ha 7:00re állítasz egy ébresztőt, ahhoz állíthatsz intelligens jelzést ami az eredeti időponthoz képest 1-5-10 vagy akárhány perccel előbb elkezd szólni, szépen nagyon halkan és egyre hangosodik a zene. Na ezek az „elő ébresztések” nem szólnak az órán… Csak a rendes ami 7:00kor szól….Nézegettem hozzá alkalmazásokat. Reklámozzák, hogy tudsz róla fotót lőni a telefonoddal. Csak egy gombnyomás. Ahha…. Ha megveszed az alkalmazást jó pénzért Ja meg persze rengeteg számlap van rá. Ez így igaz is! De a nagyon jók vagy a legjobbak persze fizetősök. Ahogy elnéztem rá az alkalmazásokat…. Nagyjából van 5-6 féle, pl navigáció, és erre épülve van rengeteg választás de ugyan azt tudja. Ilyen a „flashlight” is, rengeteg erre épülő alkalmazás van. De pl amit én hiányolok, hogy az órámról lenémíthassam a telefont IS. Azt lehet, hogy ha jön értesítés, pl messenger, hogy írtak akkor van olyan lehetőség, hogy némítod és ott előhozza, hogy mennyi időre. Fél óra, 1 óra, 8 óra, határozatlan. És ekkor ha jól tudom a telefonon is némítja az értesítéseket nem csak az órán nem mutatja. Többi értesítésnél nem tudom, hogy van –e ilyen. De külön telefonnémítós beállítást hiányolok.
Ja még annyit ehhez a messengeres értesítéshez, hogy van gyorsbomnak „Tetszik” és azt küldi vissza. De lehet válaszolni is amihez van egy pár előre megírt válaszlehetőség. Pl írt egyik kollegám, hogy „XY bent van már?” és erre tök jó válasz lehetőségek érkeztek, MAGYARUL: például: „Igen.”, „Igen, köszi.”, „Igen, légy szíves”, „Nem” stb.A képernyő ki/be kapcsolás egész jól megy. Be van kapcsolva, hogy ha úgy mozdulok bekapcsoljon. Csak sajnos gyakran hátrább csúszik a kezemen az óra és akkor is persze a kezem kívűlebb eső felére dől így sokszor mikor sietősen nézném az időt nem érzékeli jól a mozdulatot, mert rossz helyen van. Viszont bármikor máskor kalimpálok valamiért vagy csak úgy mozdulok ami szerinte azért van, hogy bekapcsoljon, akkor bekapcsol….. Persze gombnyomásra is ébred, de arra lusta vagyok. Az always-on-display meg jól merítheti az aksit, én nem próbáltam.
(P:J)(/P) Nos, a bluetooth…. Hát… Mikor távol megyek a telefontól jelzi mikor már nincs kapcsolat és olyankor egyből wifire megy. Amit nem teljesen értek mire jó. Egyrészt a wifi is meríti. Másrészt nekem még sose jött átt wifin keresztül semmien értesítésem, pedig ha jól tudom ott is megtalálja a telefonom és szinkronizál. Jó, gondolom az időjárás app ilyenkor wifiről szedi le az adatokat.
Ha közel kerülök a telefonhoz egyből csatlakozik is. Jól működik. Annyi, hogy van hogy ülök, a telefon mellettem és rezeg az óra. Nincs bluetooth kapcsolat. Aztán kb 1 percen belül újra visszakapcsolódik, de sajnos előfordul, hogy így dobálja. Szerintem a telefon oldalról van a probléma sajnos. Leginkább mikor sok minden meg van rajta nyitva, mikor kicsit jobban laggol stb. Volt, hogy jelzett az alkalmazás, hogy frissítés elérhető rá és kiírta, hogy „kapcsolat stabilizálása” (az órával) erre egyből megszakadt x’D
De szerencsére nem gyakran dobálja a bluetootht.Lehet rajta telefonálni, úgy tudom, hogy nem lehet bele tenni SIM kártyát, de bluetooth-on keresztül a telefonhívást lehet intézni. Telefonáltam már vele, hogy felvettem akkor kihangosította meg én beszéltem, minden tök remek volt, normál (nekem az is inkább halk hang) hallotta a másik mit mondok… Szóval teljesen jó. Vannak gyors gombok amivel átvehetem telefonra a hívást, vagy fordítva is lehet. Szóval ez jól működik.
Amit még hiányolok az órából, hogy ha lehúzom az ujjam rajta, mint mikor telefonnál az értesítéseket akarod látni meg a beállításokat, akkor gyors opciók, beállítások elérhetőek, pl ne zavarjanak, energiatakarékos mód satöbbi satöbbi, de nekem hiányzik az, hogy a wifit, bluetootht, gpst meg ilyeneket ki/be tudjam kapcsolni. Hogy én szabályozhassam, hogy ezek mikor legyen be kapcsolva vagy ne.
Szóval ennyi igazából. Remélem egyszer talán valaki hasznosnak találja.
Személyes véleményem az, hogy… Felesleges volt okos órát vennem. Bőven elég lett volna egy analóg is. És azért, mert nem használom ki. Első pár nap még tök fun, hogy számolja a lépést, a magasságot, a légnyomást, az alvást monitorozza stb stb…. De aztán elmúlik a varázs. Ráadásul érezhetően jobban merül a telefonom (de ez persze nem a gear hibája).
Az egyetlen igazán fontos az értesítés megjelenítés, hogy fontos-e annyira, hogy elővegyem a telefonom. -
addikt
-
törölt tag
válasz energomatt #4478 üzenetére
Igaz!
Éppen ezért csináltam egy topikot itt. Sajnos a kutyán nem érdekli.
-
energomatt
senior tag
válasz #61392896 #4477 üzenetére
Csakígyegyben?
De annyit azért csak értesz, hogy mi a különbség az egy-két naponta töltés, és a mondjuk havi egy töltés között?
Élesen külön kellene választani az okosóra topikot két részre. Okosóra mobil helyett és okosóra mobil mellett topikra. Így nem beszélnének el a felhasználók folyamatosan egymás mellett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz energomatt #4471 üzenetére
Nemértelek.
Ha a telefonomat naponta töltöm, majd a telefonom helyett okosórát használok és azt is naponta töltöm, akkor mi a különbség?
-
törölt tag
válasz Memmaao #4474 üzenetére
Sony is gyártott ilyen kijelzős órát évekkel ezelőtt...
Nekem pl nagyon tetszik, hogy nem látszik a képe alapból, csak gesztus vezérlésre ébred vagy gombnyomásra.
Saját vélemény, hogy sokkal szebb képe és színei vannak az amoled kijelzőknek.
Verőfényes nyári napsütésben láthatóságra tényleg a reflex nyer de minden más esetben az oled.
A töltés para nem izgat, a legtöbb telefon amihez hozzákapcsolódik, nem bír egy napnál többet ha használod. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Ez megéri azt a húszast? Nem ismerem a márkát. -
addikt
válasz energomatt #4471 üzenetére
A reggeli kávé-k@ki alatt feltölt. Nálam a 2 óra töltés nem opció. A másik maradó órám egy fossil q hybrid. Az csak rezeg és 12 értesítést tud jelezni, amit nekem kell memorizálni, de egy elemmel elmegy fél évig. Nincs kompromisszum mentes megoldás.
-
energomatt
senior tag
válasz Memmaao #4469 üzenetére
A töltéssel nem az a probléma, hogy ennél esetleg hosszabb ideig tart, hanem az, hogy rendszeresen figyelni kell, gondolni kell rá, vagyis egy állandó újabb probléma, ami korábban nem volt. A két-három-négy napos működési ciklus az ilyen értelemben számomra egy kizáró ok egy óránál.
beach head
Én látom, hogy miröl és kitől érkezik értesítés. A részletekhez már kell a mobil. De az meg azért azért van.[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
válasz energomatt #4464 üzenetére
ha mar ertesit akkor hadd lassam mar mirol szeretne ertesiteni, mert ennyibol egy mi band 1 is eleg lenne... de sajnos az a baj,hogy nem terveznek olyat ami nem akar tobb lenni ennel 10.000ft alatt . Eleg lenne egy egy ora vagy karkoto amiben lenne ora, naptar, ebreszto, es hivas elutasitas funkcio. Meg persze az ertesitesekhez mindenfele nyelv karakterkeszlete. Ha nem is ferne ra a tarhelyre akkor jojjo angol nyelvvel es letoltheto tobbi nyelvi karakterkeszlettel, mindenkinratolti a sajatjat aztan kesz... de ilyen nincs... ( illetve xiaomi/amazfit vonalon magyar fejlesztesu appal el lehet erniballitolag h ekezetes helyett ekezet nelkiluli angol abc-vel jelenjen meg az uzenet)
es a pebble sem olcso... akkor inkabb egy amazfit cor + az emlitett appos megoldas.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #40564480 #4468 üzenetére
Nálam a Pebble Time Round köröket ver szerethetőségben az összes többi kipróbált órára ( gear 2, gear S2, Huawei watch, Gear S3 Frontier). Vékony, mint egy Skagen, gyors, mint egyik másik sem, kb még meg sem kaptam az sms-t, az óra már jelzi. Két napot kibír 15 perc !! töltéssel.
És még hányni sem jutott eszembe tőle:
Amazon.de-n 79 euro volt 2 év garanciával, ami annyit tesz, ha tönkremegy, az amazon visszautalja az árát.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz energomatt #4464 üzenetére
Normálisan használható (ékezetes, később is teljes hosszban visszaolvasható értesítések, telepíthető alkalmazások stb.) elfogadható üzemidejű, megfizethető árú okosóra még mindig a Pebble.
(#4462) beach head
"Tehat leginkabb az ertesitesek/ bejovo hivasok miatt. Ilyen szempontbol nincs normalis alternativa."Természetesen ez így ebben a formában nem igaz.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
energomatt
senior tag
válasz beach head #4462 üzenetére
Az értesítés a lényeg. Az, hogy hány karakter érkezik és vannak-e ékezetek, nem lényegesek az értesítés tényének szempontjából. A részletek úgyis a mobilon vannak. Ha viszont az ékezet fontosabb mint maga az értesítés, akkor tényleg nem kell venni semmit, legfeljebb csak a magasabb árfekvésben.
-
gjoco1
addikt
válasz beach head #4462 üzenetére
Most,hogy így mondod van benne igazság.
Azért gondolkodom "okosabb"órán,mert amit most használok NO S9(egyébként szeretem)azzal is az a gondom,amit írtál.Gyengécske az akku,ha BT-n lóg és normálisan nem lehet beszélni.......Ezért már az utóbbi időben már csak,mint óra használom.
A vejkónak Samu S3 Frontinere van,de Ő nagyon dicséri és maximálisan kihasznál rajta mindent.De,hát igen,arany ár.Nézegettem közel 100 papír."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
beach head
senior tag
Tul van hajszolva ez az okosora dolog. Reszemrol csak azert kellene egy ora/karkoto mert melohelyen nem igazan szabad telefonozni. Tehat leginkabb az ertesitesek/ bejovo hivasok miatt. Ilyen szempontbol nincs normalis alternativa. A kinai karkotok nem tudjak az ekezetes betuket megjeleniteni, az okosorak- foleg amiken telefonos droidok futnak- gyengek akkuidoben, es feleslegesen sokat tudnak. A zart rendszeru kinai okosorak se erosek akkuban es bosszanto pl hogy ha felveszel egy hivast akkor nem a telefondon hanem az oradon hallod az illetot. A samsung, sony , huawei stb meg dragak...
-
-
gjoco1
addikt
válasz #61392896 #4458 üzenetére
Dehogy viccelek.Azért mondtam,mert Én már sok helyen nézegettem+videókat is és nagyon megnyerő számomra.Én legalábbis úgy vagyok dolgokkal,ha megtetszik rámozdulok. Momentán nincs erre a célra ennyi pénzem,de ha volna biztos,hogy megvenném.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
kisapa
senior tag
válasz energomatt #4450 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb problémám az órákkal, hogy éppen azt nem tudják stabilan amire használni szeretném. Amelyiket esetleg megbízhatóbbnak mondják az meg vagy túl drága vagy nem tetszik külsőre.
-
törölt tag
válasz energomatt #4450 üzenetére
Jól összefoglaltad. Én önállóan szeretném használni. Nekem az okosóra és a tabletem közé már nem kell majd okostelefon. De a tabot sem fejleszem már. Ha nem elég benne valami, bekapcsolom az asztali gépemet. Hát így.
-
Jarod1
veterán
sziasztok itthon nem lehet kapni a Makibes I4 AIR okosórát?
-
energomatt
senior tag
válasz #61392896 #4449 üzenetére
Szerintem két fő eset lehetséges:
Ha valaki nem akar telefont használni bizonyos esetekben, és az órával akarja megoldani a telefonálást is, akkor csak abban különbözik, hogy más a kivitele és minden funkció kevésbé kényelmes és kevésbé jól használható, mint egy mobilon.
Alapeset, hogy a mobil kiegészítőjeként szolgál, ekkor alapvetően mint karóra és üzenet/hívásjelző kellene, hogy jól funkcionáljon.
A gyakorlat az, hogy miközben az alapvető funkciók nagyon sok esetben nem működnek tökéletesen (nem jelez mindent, túl hamar lemerül), vagy csak részben működnek, eközben üzletpoloitikai megfontolásokból fitness funkciókkal tömik tele, amelyek szintén nem adnak hiteles és tökéletes információkat, de a vevők igen nagy számban buknak ezekre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz energomatt #4447 üzenetére
Hüm. Tényleg? Miben különbözik akkor egy okosóra egy okostelefontól még a méretein és viselésén kívűl szerinted?
-
gjoco1
addikt
válasz #61392896 #4437 üzenetére
Na igen,jól mondja kisapa,ízlések és pofonok.......Nekem ezek túl bufurcok.Sokkal elegánsabb a Makibes I4.
Én is még Januárban nézegettem a Lem5-öt,de a másik órás Topikban elég sok panaszt olvastam róla.Itt még akciós:
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, kinézetre nekem is jobban tetszik a kerek. Viszont nem annyira praktikus mint a szögletes.
Sajnos a haza 3G, 4G frekvenciákat még nem igazán akarják tudni. És valahogyan a RAM-mal is igen spórolgatnak.
Azt gondolom, hogy a vízállóság lesz az utolsó szempont amit nem biztos, hogy megvárok. Például ez is már közelít!
-
gjoco1
addikt
Már meg is rendelted?
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
Olyan okosórát szeretnék, ami:
-vízmentes, bírja a tusolást, uszodai úszást
-hosszú akku idejű
-nyitott, tehát telepíthetőek rá appok
-legalább 4/16 GB memóriával rendelkezik.
-SIM-kártyás
-legalább 4.0-ás Bt-vel rendelkezik
-Bt fülessel is működik
-telepírhető rá CallRecorder app, és bt-füles használatakor is felvesz
-GPS-el rendelkezik
-mobilnettel rendelkezik, B20
-WiFi kapcsolattal rendelkezik
-megy rajta a Waze
-nem kerül többe 100$-nál
-és még szép isRemélem nem kell sokáig várnom rá!
-
energomatt
senior tag
Ezt a BT kérdést, most alaposan kitárgyaltuk.
-
Jorgos01
tag
Sziasztok! Egy S7 Edge-hez keresek atombiztos bluetooth kapcsolattal rendelkező okosórát, ami mindezt több mint 10 méteren túl is biztosítja.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz varázsgömb #4411 üzenetére
Most ott tartok, hogy a skype és a telefon hívásnál jelez, de az emailnél, sms-nél nem.
-
Macika66
őstag
válasz varázsgömb #4409 üzenetére
Hónapok óta.
Rutinos ember mindig megnézi, milyen címről jön egy levél.A legegyszerűbb teszt, ha rámész a bejelentkezés alatt az elfelejtett jelszóra (nem akarsz semmit beírni, csak próbából).
Az a link nem működik az átveréses levélben. -
törölt tag
Olyan órát keresnék ami az iPhoneok értesítései közül _bármelyiket_ jelzi, nem csak néhány, előre megadott - pl. Facebook, whatsapp, wechat, qqchat - alkalmazás értesítéseit. Nem kell bele gps/SIM/kenyérpirító, csak az értesítéseket jelezze.
-
VeryByte
őstag
válasz tuareg85 #4407 üzenetére
Nekem eléggé 160-at dobott (S-re). :-( Mondjuk ez még mindig jó ár, a gyártótól 20%-os engedménnyel volt kb. ennyi.
@thomasa
Más kategória, kicsit másra való.
Én Huawei Watch 1-et használok, nagyon szeretem. De gondolkodom egy Ticwatch S-en. Ticwatch E nem annyira izgat, azt a stílust lefedi a Huawei, de a kicsit sportosabbra jó az S. Egyik ismerősöm vett egyet, teljesen vállalható. Sportolásos részeit nem ismerem, annyit nem volt nálam.[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
vinczetibor
aktív tag
válasz varázsgömb #4411 üzenetére
Össze vannak kapcsolódva, mert az app mutatja, hogy mennyit léptem. Tudom kerestetni a telefont a karkötővel, de nem jelez, ha hívást vagy üzenetet kapok.
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
válasz vinczetibor #4410 üzenetére
Tuti össze vannak párosítva? Nekem ritkán csinál olyat a reggeli induláskor, hogy a telefonon azt jelzi, hogy kapcsolódva van az órával, de közben meg nem jelez semmit az óra. Amikor megnézem az órát a Connect-nél, az meg azt jelzi, hogy nincs kapcsolódva a telóval. Ilyenkor csinálok egy teló/óra újra indítást, és helyre áll a rend. Azután már egész nap stabil a kapcsolat.
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo hw03w okoskarkötő, de a Lenovo Healthy-ban hiába állítom be az okos értesítést, nem jelez a karkötő semmit. Sem bejövő hívást, sms-t, emailt stb.
Valami ötlet, esetleg fórum, ahol rákérdezhetnék? HTC U Ultrát használok Oreo-val. -
varázsgömb
aktív tag
Vigyázzatok! PayPal-al kapcsolatos adathalászat folyik! Állítják, hogy sikeresen vettem valamit 1.000 $-ért. A levél angol nyelvű, csak a telefonomban az automata fordította magyarra.
Ha az Open Disputa gombra nyomsz, akkor az írják, hogy gyanús a tranzakció, a védelmed érdekében adatokat kell egyeztetni, és nagy PayPal logó van az oldalon, hogy kellően hitelesnek tűnjön.Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
törölt tag
Azt meg tudjátok mondani hogy a "combosabb" hardverrel rendelkező kínai okosórákra miért teljes Android-ot telepítenek és miért nem Andorid wear-t?
Wear után már fizetni kellene? Ez mikor érdekelte a kínaiakat?
Egyáltalán jobban kezeli a wear az erőforrásokat ( főleg az akksit és a procit) mint a full Andorid? -
tag
Ticwatch akcio az amazon.de-n:
Ticwatch E kb. 115 EUR (sajnos csak feher, a feketet mar rendelnem is)
Ticwatch S kb 142 EUR (feher + sarga) -
i.attila
tag
Sziasztok,
Bármily meglepő, okosórát vennék. Valami sportosan elegánsat szeretnék, kerek számlappal. Zenét tudjon bluetooth fülesre tenni, lehetőleg saját memóriából. Bírjon stabilan min 1 napot, de a 2 jobb lenne. Iphone-al használnám együtt. Gear S3 frontier kb. jó lenne, de nagyon bumfordinak tűnik a vékony csuklómon, valami vékonyabb kellene. Pulzusszámot mérjen, és kerékpározáshoz használnám, meg persze munkahelyen óraként
Nos? -
martina79
tag
válasz thomasa #4404 üzenetére
Köszi , őt én is néztem . Viszont vhol olvastam , hogy nem lehet rajta elolvasni az üzeneteket , csak az elejét , vmint képen elég nagynak tűnik . A Bip-et néztem még , de az minden ékezetes szót kérdőjellel ír , nincs tárhelye , viszont cserébe rekord sokáig bírja az aksi . Persze ne akarjak mindent “kicsi” pénzért , nyilván .
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Ezt esetleg érdemes megvenni? Mennyire működik stabilan iphone-al?
-
martina79
tag
Segítséget szeretnék kérni okosóra ügyben :
-Értesítések korrekt kijelzése , névvel , szöveggel kérdőjeles krixkraxok nélkül
-Minél hosszabb üzemidő
-GPS
-Stabil működés
-Max 50 ezer Ft
Mi band 2 , Huawei band 0 után szeretnék vmi “ órásabbat”
Köszönöm , ha tudsz ilyet és megírod 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest