Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, mennyire friss a dolog.
De, a korai stádiumban nagyon nagy tud lenni a vakság, ha pedig sikerül felépitenie magában egy ideált a nőről, akkor pedig még rosszabb a helyzet.Meg kell várni azt a pontot, talán nem is fogod tudni, hogy mikor jön el, amikor néhány ténynek sikerült ezt az ideált összedöntenie.
A barátaim sem gondolták, hogy ma este ezt nálam sikerül elérniük, sőt valószínűleg nem is ez volt a céljuk. Ha múlt héten mondják, valószínűleg nem sokat változtatott volna a felfogásomon. Most viszont talán pont egy kételkedési fázisban voltam, ahol én is szerettem volna legyőzni az ideált és ezek segitettek. Nem keresem az okokat. Örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest