Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, mennyire friss a dolog.
De, a korai stádiumban nagyon nagy tud lenni a vakság, ha pedig sikerül felépitenie magában egy ideált a nőről, akkor pedig még rosszabb a helyzet.Meg kell várni azt a pontot, talán nem is fogod tudni, hogy mikor jön el, amikor néhány ténynek sikerült ezt az ideált összedöntenie.
A barátaim sem gondolták, hogy ma este ezt nálam sikerül elérniük, sőt valószínűleg nem is ez volt a céljuk. Ha múlt héten mondják, valószínűleg nem sokat változtatott volna a felfogásomon. Most viszont talán pont egy kételkedési fázisban voltam, ahol én is szerettem volna legyőzni az ideált és ezek segitettek. Nem keresem az okokat. Örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest