Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hm. én nagyon sok külfüldivel találkozok, minden hétvégén. És akárhová kellett utazni, mindig hálás voltam érte. Akkor ezek szerint annyi, h nagyon más benyomásaink vannak...
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mert?
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Románia ugye?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Basszuskulcs bezárták a britnistopikot mire hozzászóltam volna....

Ennek mi a szövege?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Igen.

mod: 3 hét nyaralás 1 helyen (évente más, illetve az elmúlt két évben ugyanott voltam), nem szállodában, hanem családoknál. Velük ennyi idő alatt elég sokat beszélget az ember.
A hosszú hétvégéken, vagy más alkalmakkor is van, hogy Faterral kimegyek pl. Ausztriába pár napra.
A végén már alig hiszem, hogy hazaérjek. Nincsenek nyelvi problémáim, de egyszerűen nem bírom elviselni, hogy nem magyarok vesznek körül.
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
s meg szabad kérdeznem, hogy hol vagy min. 1 hónapot/év? (javítva)
mod: jó vicc

-
Verus
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Mikubácsi! (lehet ennyire nem vagyunk nagy haverok, de azért bepróbálom)
Tudom, hogy nem illendő a Mikubácsit levelekkel bombázni, idegesíteni azzal, hogy nézd már megint ő ír. Tudod, nekem nagyon nagy szükségem van erre a domain-re és tárhelyre, mert már a weblapon dolgozunk jó ideje és tesztelni kellene az egészmindenséget. Legalább az a vaj szíved, annyira olvadjon meg azon, hogy milyen aranyosan kérem ezt Tőled, hogy legalább 2-3 olyan verőembert küldhetnél akik ráijeszthetnének az üggyel foglalkozó úriemberre. Hátha attól kicsit felgyorsulnának az események.Köszipusziölelés:
Verácska -
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a helyedben ezt erősen átgondolnám, újra és újra
minimum csak azt vedd figyelembe, mekkora ajándék az, h a világot nem csak az internetről látod közelebbről
(áhhh, hasztalan pampogok úgyis) -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Basszus mindenkinek ennyi pénze /támogatása van?

No jó nekem is felajánlotta már valaki, hogy kimehetek, de nem szertek kitartott lenni.
-
Racecam
nagyúr
Kedves Veronika! (Vercsi)
Hidd el, én is sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is válaszoljak. Ha egyáltalán. Mert a Mikulás nem szokott válaszolni. Csak teljesít. Most mégis úgy érzem, meg kell írnom ezt levelet, annál is inkább, mert a Télapótól levelet kapni, gondolom, nagy öröm.
Nagyon sajnálom, de a domain-t és tárhelyet ettől a cégtől csak a Jóisten tudná Neked elhozni. Vele pedig, mostanában nem vagyok túlságosan jóban. (Ez a történet elég messzire vezetne, úgyhogy ebbe most engedelmeddel nem mennék bele.)
Egyébként bármikor tudok teljesíteni, de ajándékot csak egy évben egyszer szoktam hozni, az a nap pedig még elég messze van.Ettől függetlenül, ölelésedet jóérzéssel elfogadom és hasonlóan viszonoznám. Minden további Rajtad múlik.
Üdvözlettel és további reményekkel:
Mikulás -
Bubu79
addikt
Szépjónapot

Verus: "Ne vedd túl komolyan az életet! Úgyse kerülsz ki belőle élve" - az idézet egy OT-t rendszeresen látogató figura MSN bölcsessége

-
burgatshow
veterán
RSS próba
-
Verus
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Mikulásbácsi!
Sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is kérjek Tőled. Nem szerettem volna nagy ajándékot kérni, nehogy a cipekedésben megfájduljon a hátad és a rénszarvasokat sem akartam terhelni. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy kérlek hozd el nekem azt a domain címet és tárhelyet, amit már 1 hónapja megrendeltem egy cégtől és azóta se teljesítették, remélem Te megoldod. Előlre is köszönöm!
Ölel:
Veronika -
nike_
addikt
Tényleg amúgy Den miért nem jelentkezett már be egy jó ideje? Haragszik a PH-ra?
-
Bash
őstag
-
Thrawn
félisten
-
nike_
addikt
-
Bash
őstag
Oh, hát engem meg több tárgyból is rendszeresen, később kisebb-nagyobb pénzjutalmakat is kaptam, miniszteri elismerést, sőt egy alapítvány beválasztott az ország 1500 legtehetségesebb fiataljai közé is, ahol aztán akadémiás alakokkal lehetett időnként brainstorming-olni...
De azok az idők már régen elmúltak, megöregedtem... fiatalon az ember még sokmindenre képes.
-
nike_
addikt
Szevasztok!
Beteg vagyok, bár mentem suliba, most értem haza.
De nagyon boldog is vagyok egyben, mert megnyertem egy országoa angol versenyt!

Bár 3-an vagyunk holtversenyben, de ez nem számít.

1 hibám lett a 60-ból, azon is gondolkoztam, hogy jó-e vagy nem de végül a rosszat jelöltem.

-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez nem esett jól.....

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó nagyot mindenkinek! abból amire szüksége van

Yettenet: ez a felírat nagyon fuckhíjas....

-
7
addikt
-
7
addikt
A fórumot fiatalok is látogatják, ez eléggé ízléstelen volt.
[ Módosította: Bash ]
-
Verus
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Most elállt a havas eső... Jó Neked.

-
1010
őstag
szép reggelt
-
Racecam
nagyúr
Néz.
-
bnss
veterán
Jó reggelt, az előbb havas eső esett itt.

-
RexpecT
addikt
WazZuP?Jó reggelt a népnek!
-
frame>24
addikt
yetike: hát ez az..!
?
de a férfiak rajonganak érte, az láccik -
7
addikt
Jó reggelt, Szombathelyen süt a napocska!

-
Verus
senior tag
Jó reggelt!

-
Diego!
senior tag
Jó Reggelt! Sziasztok!

Kazimír: Elég rossz idő van.

(Kolombusz):

-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
Hold
őstag
Sziasztok
Amilyen szép éjszakám volt,annál pocsékabb reggelem
-
tildy
nagyúr
Senki nem kívánt még jóreggelt?
Topicgyilkosok
Mára hózáporokat is mondanak.
-
RexpecT
addikt
Jó éjt!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nalm eddig a max 7db kyo1750es volt ugy az Carinaban hogy 4en ultunk mellete es gyik sem volt a msaik tetejen:- ))) /meg az emberek sem/
udv
neduddki
p.s: hejes megfejtok kozott doglott festekezoket soolk ki:- )))
mod: ja es nem is kombi a kis draga, de totoyatotyikban vot rola szo
ha estleg meg ehozzuk azosszes maradekot akkor emg beillesztem magam a psa vamllik tehautojaba oszt megogyuk azzal:- )))
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)