Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Gyerekek hétfőtől hasznos része leszek a társadalmunknak és melózhatok életem végéig.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor én várok pár percet...
Remélem 15-20 perc múlva senki sem fog fürdeni...Thrawn: Le akarod cserélni ezt a jó kis R2D2-s avatart?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
Megyek, lefürdök.
-
Integra
titán
én egyidejűleg használom a kettőt
xp desktopokon, vista enterprise meg noteszon
röviden: xp kiforrt és fasza, semmi baj vele, vista jóindulattal nevezhető most már úgy ahogy rendben vannak. amúgy meg szar ahogy van. teljesen felesleges. jó ötletek vannak benne, de a nagy részét ami júzert érint beültethették volna az xp-be ha akarták volna. nem csodálkozom a win7 előrehozásán és marketing kommunikációjánamúgy meg ne a titulussal foglalkozz hanem kérd újra az avatarod.
-
legiaap
félisten
Jó Reggelt!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Magyar licenszem van.
Megvettem volna már a megjelenés napján angolul (így meg kellett várnom a magyar megjelenés napját), de mivel azt a gépet, amihez vettem, itt hagyom Anyámnak, aki nem tud angolul, ezért inkább a magyart választottam.Artu: én nem foglalkozok a rangokkal, néha ránézek az adatlapomra, elszörnyülködök, hogy mennyi faszságot írtam már le, aztán mikor látom, hogy már csak 100-200 hsz van a rangváltásig, akkor belehúzok. Olyankor vagyok szinte minden témában aktiv.

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jelen.

Thrawnnak is.
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hubazz, mingyá lemondok, kurvanyámat, levagyok maradva, holnap felrakom a pistát

elkéne kezdened angolt használni, magyar karakterkészlet "csodákat" művel a rendszerekkel. mindegy hogy xp vagy pista.
nincs szebb mikor az ember gépen hosszú magyar ékezetes file neveket és foldereket talál.... agyrém -
tbs
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Úristen...
Az első hsz a témában ironikus volt, de nem eléggé, úgy látom...
Amúgy ott burkoltan dícsértem a homokozókat, ami minden életképes rendszer alapja. Nehogy má' szembepusziljam szíreszóra..! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocsánat.
"...Nem jobb, sőt szarabb. Egyedül a biztonsági funkciók tartják benne a lelket..."
Szar az egész. Biztonságilag viszont okoska. Irónia a rejtett tartalom. Oké, kevés volt a mosolygolyó.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én magyar Vistát használok és csak windows updateről szedek frissítést.
Én is
Az Office magától jött le, a Vista némi rásegítéssel, de garantáltan a végleges verzió
Anno próbálgattam a Vista beta1-2-t, de nem volt vele túl jó tapasztalatom, az RC1 viszont már egész korrekt volt.Integra: XP-t már csak a maradi lúzerek használnak. Be kell menősödni na, és Vistát köll nyúzni. XP-vel rád se néznek a csajok az utcán

-
Lortech
addikt
Jó..? Igénytelen vagy.Ha kikapcsolod a Vista összes homokozóját, akkor önmagában álldogálva is képes csonttá fagyizni... Nem jobb, sőt szarabb. Egyedül a biztonsági funkciók tartják benne a lelket.
Lortech: Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg...
Tényleg nem esett le akkor a lényeg. (szerk: A kérdés már csak az, hogy kinek.
)A második bekezdésben milyen irónia van áruld má' el nekem. Tényleg hülye vagyok akkor..
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki mi volt annak a magyar gyártmányú autóba szerelhető mp3 fejegységnek a neve, ami HDD-s volt?
D betűs neve volt tán. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A win 2000 pedig igencsak megbízható rendszer volt
a 98-at meg az ME-t megette reggelire 
-
(Kolombusz)
veterán
Én magyar Vistát használok és csak windows updateről szedek frissítést.
RC-k, beta tesztek ilyen szinten nem érdekelnek. Egy firefox, vagy msn betat még elhasználok, de os-be nem nyúlok bele, ha gond nélkül megy.A Viennat viszont tuti, hogy elkezdem majd béta állapotban is használni.
Integra: igen, ez van. XP-t már csak a begyepesedett papókák használnak.

-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
azt minek az?
xp snassz már?
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Office 2007 SP1 dec 15-én már a gépemen volt, a Vista SP1 meg feb 2-án

Lortech: Nem kérdezősködök, tényleg szar

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nnna, akkor mégis csak ikonok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem maradtál le sokmindenről. Nekem mondjuk a Server 2003 jól működik, no problém vele, elégedettséget könyvelek el vele szemben, bár nem használjuk ki, lehet pont ezért.
Ja és a Media Center elég korrektre sikeredett szerintem. -
(Kolombusz)
veterán
Espéegy van, csak nem Vistához, hanem az Office 2007-hez.
Meg valami Media Center frissítés.Ehh, pedig már kezdtem megörülni. Nem mintha a mostani állapotában nem lenne elég gyors, betonstabil és minden igényemet kielégítő, de egy-egy ilyen nagy updatet mindig vár az ember.

-
tbs
addikt
Nemnem...
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.Höhö, passz. Állítása szerint kikapcsolt minden homokozót és védelmi mechanizmust a Vista Ultimate alapinstallban. Notebook bekapcs, Vista Ultimate telepít, ~20 perc magyarázás-piszkálás, netről lehúz, betesz sarokba. Ebédre hibakép. Nem sasoltam, de elvileg nem nyúlt hozzá senki. Közben ment a konzoldemó...
Jó tudású figura volt, vmi német ms tech prof. Annyi okosságot mondott, hogy csak a nagyon visszatérő címszavakra vagyok képes visszemlékezni... Sandboxes, char-only, bsd like, stb...

Lortech:
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg... 
-
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jajj és a ME? Annyira imádtam.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én asszem a 6-os DOS+Volkov Commanderrel voltam maximálisan elégedett utóljára
asszem a 6-os volt az ahol már volt boot menü
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Várható válasz: [link]
: Két percig okés volt, aztán meguntam. -
tbs
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ne reménykedj. El fogják baltázni...
A legtutibb, hogy VÉGRE értelmes jogosultsági rendszer (unix szerű) került alá, nem az elbacott ms marhaság...(Kolomb): akkor hajrá. Próbáld ki! Vigyázz! Egyirányú utca..!
Vista perfekt hardveren, csak ms driverrel. Alapinstallból csonkolva, netkábel kihúzva, ~3-4 óra alatt elhal. 
-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó..? Igénytelen vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha kikapcsolod a Vista összes homokozóját, akkor önmagában álldogálva is képes csonttá fagyizni... Nem jobb, sőt szarabb. Egyedül a biztonsági funkciók tartják benne a lelket.

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ikon update szerintem. Újraalfázták őket. Kinézem az MSből... A múltkor egy Vista Pro a szemem láttára csinált linux like char-only konzolt egy visztás notebookból vmi titkos ms túllal, amit nem adhatott oda... A végeredmény mérete ~200M volt, mentek rajta a megosztások, be lehetett rá telnetelni. És bevallotta, hogy egy csomó mindent nem lehet megcsinálni a konzolján...
Az irány tetszik, a következő win már akár jó is lehet...

-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ki fog derülni a nevéből

-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, most jönne a Vista SP1?
218 mega frissítést húz le a windows updateről.Egyébként szép reggelt mindenkinek!
-
Verus
senior tag
-
bnss
veterán
Jó reggelt! Hasamra sütött a nap, muszáj volt felkelni.

-
Thrawn
félisten
-
Pacák
senior tag
Az ultimate megoldás szkennelésre a hálózatba kötött multifunkciós A3 -as csodanyomtató. Eredeti berak, profil beállít, készülék felismeri a feldolgozandó méretet és automatice bemásolja egy hálózati meghajtóra a .jpg formátumú eredményt. Gyakorlatilag egy színes fénymásolás sebességével dolgozol. User örül.
-
Verus
senior tag
Hát ezt nem hiszem el. Tegnap a faxok most meg a szkenner.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Eredj az arckép szerkesztőbe és fésülködj meg, kócos vagy
-
Kazimír
őstag
Jó reggelt rántotthúsország!
-
nemcso
őstag
Jó reggelt !
...még a morgós vénembereknek is !

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Neked is jó reggelt!

-
Racecam
nagyúr
'Reggelt!
-
Verus
senior tag
Jó reggeltet!
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!

-
Jóreggelt Huszárok!!!

-
Sipi16
őstag
Nah jó reggelt!
Egszer aludhatnék hatig erre felkelt anyum...
-
venember83
nagyúr
Milyen éccakát? Reggelt, esetleg. Lusta népek, nem offoltatok...

-
Csyppa
senior tag

-
RoyalFlush
őstag
Jó éjt!

Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Civilization V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem 15-20 perc múlva senki sem fog fürdeni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a 98-at meg az ME-t megette reggelire
: Nem tetszett? Vagy mivan?

Nem hiányoznak..?