- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego!
senior tag
Grrrr! Március 15.-én is

-
(Kolombusz)
veterán
Addig még sok idő van.

shaft72: bakker, tényleg. Nekem eljutott az agyamig, hogy márc. 15. van, de nem esett le, hogy ilyenkor megáll a világ. Márc. 15. van, tehát tüntetnek, tojást dobálnak, rongálnak. Márc. 15. van, tehát feltétlenül B kategóriás magyar filmeket adnak a TV-ben, sarokban a kokárdával. Március 15. van!!!

Emlékezzünk a nemzeti hőseinkre!
-
shaft72
tag
Büdös életbe.
El akartam menni vásárolni. Ajtóban kapcsoltam, hogy március 15-e van everything is closed down

Tökgáz. Fogyasztani akarok!!!
-
Hold
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem sokára ismétli az RTL
-
Diego!
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Honnan szeded?

Én is alig bírom ki hogy ne nézzek be a topikba....nem láttam.
-
(Kolombusz)
veterán
Szedem az F1 időmérőt, nem is nézek be a topikokba, míg végig nem néztem.
Szép reggelt!
-
Tim82
félisten
szép jó reggelt. tegnap kaptam két üveg kisüstit két darab cd-ért. szerintem jó csere volt.

-
Diego!
senior tag
Jó reggelt!

Ismét egy szép napra ébredtünk

nike_: Jobbulást!

-
nike_
addikt
Szevasztok. Nekem fáj egy picit a torkom, anyukám teljesen lepukkant. Köhög, fáj a torka, fáj a feje.
-
Racecam
nagyúr
Napsugras jó reggelt kívánok mindenkinek!!

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
3:21 van, mi a probléma?

-
ngabor2
nagyúr
kockulós jóreggelt minden topiklakónak. látom, tegnap betévedt kedvenc barátom is. netuggyátokmeg hogy nézett ki tegnap... előkerült egy nyereménysapka, rajta a cég nevével. mivel az iratmegsemmisítő elakadt a simléderétől, ezért letéptem róla. ekkor felcsillant a zsolti bácsi szeme, és elkérte. odaadtam...
most képzeljetek el egy nagydarab, kopasz, szakállas emberkét egy simléder nélküli sapkában, amin zölden rajta van egy izraeli székhelyű cég neve
egy biztos: nem merne kimenni vele az utcára emberek közé... -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nincs itthon rum. Azt hiszem...
Nomeg ma vezetnem is kell, szentgyörgyre ...Szal jogsit nem kockáztatok.
Remélem nem lesz lefulladás, ciki lenne.... -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ilyen korán ébren ?

Höh azt hittem, csak bash ilyen félnótás....
Bedurrant a torkom is, levegőt se nagyon kapok, taknyolok, mint a kisgyerek, én erre ébredtem
Úgyhogy most nyomatom a teákat, bár már érdeklődtek, kell e mesterséges lélegeztetés

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Magyar proxy?
Senkit nem csalogat a reggeli kávé illata? Lehet öntök egy kicsit a modembe, hátha jobban érződik az illata
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Reggelt!
Mi a baj a freewebbel? Nálam mindig működik

-
Thrawn
félisten
Sehol senki

-
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ne keseredj el, ahhoz még túl sok van hátra. Már az elején feladod?

ps: Savanyú a szőlő mi?
poffsoft: KATT
Jó volt, főleg Kubica tetszett
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az egyik (nevet nem mondok ) szabadlevél free e-mail szolgáltató fiókját azért nem használom jóideje, mert az én farkamnak már az égig kellene érnie, és a gyémántnál 1000x keményebbnek kellene lennie, annyi spam-ot toltak bele a fiókba e témából...
R2D2: szólni is kellene a wcg-nek, nem a rák az igazi rákfenéje a nyugati világnak, hanem a puha pöcs!
(betonkeverővel a puha pöcs ellen ???)

Jó volt az időmérő?
Rádió nem adta....
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Jó reggelt!
Azért nem alszik, mert ha aludt volna nem ébredt volna fel az időmérőre, ami igen izgalmasra sikeredett. -
venember83
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Te nem akarsz küzdeni a korai magömlés epidemiájájanak a megállításáért? Ejnye. Nemsokára a Gugli jóvoltából falloszhosszabbító hirdetés is lesz a PH!-n, jajdejó.
Thrawn: Neked, vagy mondhatnám nektek.
Mondjuk az furdalja az oldalam, hogy milyen hosszú lesz az első szektor az első öt versenyzőnek... -
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
mer készül a mai napra!
szia

Komolyan, pár másodpercig azt hittem, csak a szemem káprázik...
Vagy nem vagyok eléggé szélsőségesen neoliberális, mint az új jelölt...

-
venember83
nagyúr
Jó reggelt, miért nem alvadik a nép szombaton, hajnalok hajnalán?
-
-
poffsoft
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
neee!
Megint csak egy bináris célgép maradt velem talpon?
Nembaj, reggelre bit biten nem marad
...artú: Pedig a legnagyobb öröm, ha jegesen billeg a csöcsön a fél rekesz söröm.....
Meséljek a tegnapi berúgásról? De ha átugrasz, hentereg itt egy palack pezsgő, kizárólag életmenteni! 
-
vágányzár
tag
világ fájlyjdalmában,Isten gyötelmében..../VHK/
üdv néktek -
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
HI!
Klauzatr es kornyeke kongott az uressegtol szovla barhol akadt hejj volna
amugy meg az a harom hajnlektlan bisztos orult volna Neked amikor at aarsz torni a kiskacsa belsejebe:- )))udv
neduddki
p.s. amugy nagy felfedezet tettem ma:- ))) a tszcsebul a nem letezo szamokra nem azt muzsikalja, hogy ismertelen szam, hanem hogy fogllat:- (((
amugy volt egy ijjen sejtesem hogy Bugzilla benne vot a faluba be nem gyuvesen:- )))
-
vágányzár
tag
köszi a dalt, szép emlékeket idéz: csutakrészek tántorgós pogó egy fülledt sátorba, ölelés, rúgás sörelés.
Ne érsd félre, de ha egy adott puncit veszünk górcső alá, hát az is 1001 éjszaka terjedelmű élményt ád. Leendő organoleptikus (érzékszervi) élményid szerit-számát sem tudod míg elkípzelni.
-
válasz
neduddki
üzenetére
amúgy pedig már teljesen beleéltem magam, hogy húdejól tele fogom zabálni magam a kiskacsa vendéglőben tárkonyos ragulevessel és juhtúrós sztrapacskával, de hát ezt igen gyorsan meghiusítottad...

de legalább megnéztük a Sipi-lakot. Ami kurva messze van

Bugzilla pedig 9-kor már aludt, mert nem érezte jól magát... -
erre csak a nagy Vlagyimir cárt tudom idézni, aki most átült a miniszterlnöki pozícióba :
"nem lehet minden vodkát meginni, és minden nőt megdugni, de törekedni kell rá!"

szóval csak semmi kizárólagosság, nem akarlak kiábrándítani, de fogsz Te még másikat kóstolni... lehet, hogy 1 év múlva, lehet, hogy 10 év múlva, de fogsz.
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
keveset kóstoltam eddig, s remélhetőleg már nem is fog sokkal bővülni eme szűkös tájékozottságom, így nem tudnék általánosságban beszélni a vaginális kulinaritásról, illetve annak franciás élvezetéről - de magas labda lévén írni sem valószínű, mivel nem az akadályoz a beszédben, miről mink most épp tárgyalunk, inkább csak a tapasznyalatlanságom mértéke
citromot szeretem, de nem tudtam, hogy ezért, köszönöm, ó, hogy ezt is megtanítottad nékem
lészen itt néked egyébként egy dal, ha már témaságnál vagyunk, olvasd a szövegét, szúrd ki a szót és sort
@kukuc kujon: a lehetőség szárnyas ördöge mindig ott lebeg a fejünk felett (mindannyiónké felett), tudok is róla, de nem vagyok hajlandó méltatni még egy vállrándítással egybekötött magasról leszaromra sem - ezt hívják tudatos naivitásnak. ne próbálj okítani, felesleges, makacs vagyok, mint egy zárt vágány
-
na, ide is : valahova be kell írnom, hogy az előbb vittem haza Racecam-ot, és hát hazafelé úton hatalmas élményem volt, jövők budaörsön a főúton, és az út közepén áll egy részeg f.szkalap letolt gatyával (a bokájánál), és ugrál. a buszmegállóban állnak a haverjai, meg páran az úttesten, és röhögnek.
hát normááááális????

hihetetlen, b+, hihetetlen. és ha elütöm, akkor én vagyok a hibás?
-
7
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
majdan meglássuk, hogy mikor jutik arra alkarom, hogy mink megint találkozhassunk vala, de tán igazad lesz, adjam úgy az égből én, hogy tényleg ám.
ártatlan kis tünemény, s nagyon szerelmetes, én pedig örvendek neki vala, hogy viszont érzem, s így nem fennforgásos eset az egyoldalú imádatból szakadó kihasználás mivoltja, ez pedig lőn jó dolog, mert eddiglen a lyánykák, kikkel együtt leledzettem, elébb-utóbb megunás trágyává degradáltak engemet
-
sekli
addikt
joestet!
tud valaki valami jokis olcso lemezboltot budapesten ahol a Beatles-hez hasonlo ismeretlen egyuttesek lemezeit lehetne beszerezni...?
-
vágányzár
tag
a szamárhús lehet hogy jól esne!
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Én biztosra akarok menni, és csak szövegkiemelő filcet találtam ami nem jó megoldás. Hacsak nem szerzek be egy UV-s elemlámpát is
Ezt a NYÁK rajzolót nem ismerem
Affene, tényleg! 15-e lesz (azaz van). Na sebaj, hétfőig még várom a további tapasztalatokat/javaslatokat. Lehet nyitnom kéne egy topikot is

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Eredeti játékok OFF topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) játék van, ami a kisüsti eredeti tulajának kell, megoldható. 

) az legalább 20 ü pálinka!!!

Gyógyulást! Fogadd meg az intelligens fémhenger tanácsát.