Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Az még nem a világvége, ha elkezdesz teljes kiőrlésű toast kenyeret enni a fehér kenyér helyett. Két szelet reggelire, egy-egy-egy tízóraira, uzsonnára, vacsorára. Sok fehérje, némi zsiradék. Minden étkezés mellé zöldséget vagy gyümölcsöt kell fogyasztani. Megtanulod élvezni a napi két kávét egy-két édesítővel és egy kávétejszínnel/csillagtejjel/mandula tejjel/zabtejjel. A zöld teát ízesítés nélkül túlélni már kezd húzós lenni, de a dr. Chen teakeverék az igazán pusztító cucc így fogyasztva.
Van működő zablisztes palacsinta receptem, ami nem szakad szét, tudok rá tenni mákot, diót, kicsi diabetikus lekvárral keverve, kísérletezem valami túrós töltelékkel, ami nem cukros. A tömény kakaó és a fahéj is jöhetne a tésztára, de ötletem sincs, hogy mivel tompítsak rajtuk, mert régen a cukorral keverve szórtam a tésztára, de most ennek is reszeltek.
Az sem segít, hogy a család tagadásban van — amikor az öcsémnél voltam egy szombati napon, utólag bevallotta, hogy szemrebbenés nélkül tett két púpos evőkanál cukrot a hagymás babos agglegény kajánkra is, "mert kihozza az ízeket". Aznap este meg a párom otthon akart mindenáron valami KFC golden szósszal tuningolt csirkemellet belém diktálni, amit ő csinált — ő is utólag vallotta be, hogy mézet is tett rá. Szerencsére abból csak egy falatot ettem, de így is megsértődött. Már leszarom, hogy ezért is bocsánatot kéne kérnem, mert diétázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest