- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Különleges élményre invitál az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy mondod, kérlek..?

@Boci: az ilyen benti, az igen. De ha a split klímán bekapcsolod a párátlanító módot, akkor meglepően hidegebbnek érzed már pár perc után, pedig nem is hűt, elvileg.
nekem egy netatmo weather station-om van, és általában 50 és 65 % közötti relatív párát mutat, úgy, hogy éjjel szellőztetek, kora reggel becsukom.
Egyszer ment 70% fölé, múlt szombaton, amikor elaludtam, és nem csuktam be az ablakot (hidegfrontot meg lehűlést ígértek, de nem nagyon jött). Meg akkor tud még ilyet, amikor a b. nejem 3 adag ruhát mos, pedig nem kéne.
amúgy kb. múlt csütörtökig be se volt üzemelve a klíma...ma éjjel is szellőztettem, majd becsuktam, eljöttem dolgozni, nem megy a klíma, és most épp' 25,7 fok van bent, és 60% a páratartalom, és ez így jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Revolut
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest