- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Katolikusnak kereszteltek. Kellett járnom hittanra, voltam elsőáldozó is. Ami utána következett volna, arra már egy emberként mondtuk mindhárman, hogy eddig volt és nem tovább.

Az eleje is rögösen indult, amikor az atya közölte, hogy máris úgy indult mindenki, hogy bűnös.
És akkor most gyónás — és gyónjuk meg bűneinket!
Közben már legszívesebben megint az érdligeti csalitban lettem volna, hogy megint nyílvesszőket készítsek, és célba lőjünk az egyik elhagyott ösvény mellett.
Azóta a két töltés között feltöltötték azt a területet a MOM Park helyéről kitermelt földdel és minden vacakkal.
De a múlt héten öcsém megtalálta a tegezemet, benne hat nyílvesszőmmel — igaz a csúcsuk már elkorhadt, de a végüket és a tollak helyett oda ragasztott Technokol Rapid szálakba forgatott rajzlap papírt nem tudta kikezdeni semmi. Pont ezért csináltam a nyilakat a szabad levegőn, mert utáltam a szagát.
Azóta állítólag van már olyan típusa, ami annyira nem büdös.
Várjá' má'! Lehet, hogy titokban indiánok vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest