Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Én nem nézegetek semmit, mert rohadtul nem értek hozzá. Húst is a nagyáruházban szoktam venni, általaban előre csomagoltat. Vagy a török boltban halalt, ha olyan alkalomra kell főzni. Mondjuk az friss, meg helyben ‘szeletelt’, vagy hogy mondják. Zöldség, gyümölcs, meg friss jön rendelésre is. Vagy előre csomagoltan, vagy kis papírtatyóban.
Amúgy mi is autóval vásárolunk be, hetente egyszer, de inkább megszokásból, igazából a rendelés is jó lenne. Szomszédok egyre többen csinálják, egyre gyakrabban jár erre a ‘helyetted bevásárlós’ autó.
Ezzel együtt az autóról csak úgy tudnék lemondani, hogy az alternatívája a naponta 2x kb 10km biciklizés, olyan időpontban, amikor egyrészt biztosan nincs tömegközlekedés, másrészt meg olyan helyre, ahova tömegközlekedéssel eljutni csak óriási kerülővel, és extrém időtartam alatt lehet csúcsidőszakban is. Konkrétan gyalog előbb ott lennék. Mindez amugy megoldható is lenne, nyaranta szoktam is csinálni, de télen esőben, fagyban, viharos szélben puhapöcs vagyok ahhoz, hogy ezt a távot letudjam autó nélkül, hajnali fél négykor, a sűrű, sötét erdőn keresztül. De ez eleg egyedi eset. Ja, meg a magyar utak is max autóbérléssel lennének megoldhatók, ahova mi járunk Mo-ra, oda tömegközlekedve majdnem annyi idő eljutni BP-ről, mint innét BP-re, direkt lehetőseg pedig nincs. 3-5 emberrel, meg kutyával, meg jóval dragább is. Nyaralásoknál ugyanez. Mindez amúgy ismét megoldható, csak kényelmesebb saját autóval, meg egyelőre megtehetjük, illetve hajlandóak vagyunk rááldozni az anyagiakat. De alternatíva van. Érzelmileg szerencsére nem kötődöm túlzottan az autóhoz, kvázi bérlem (most jár le a lízing, valszeg ‘megveszem’, de banki hitelre, tehát gyakorlatilag ugyanúgy ‘bérlem’ tovább ugyanazt, csak a kora miatt olcsóbban), ha elér bizonyos kort/futásteljesítményt, akkor csere újra. De csak azert, hogy boltba járjak, biztosan nem tartanám meg. Viszont a városi lét nem nekünk való, dolgozni viszont sajnos ott ‘kell’.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest