Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Persze h töltöm különben nem 7.22 lenne a fogyija egy üresen 2.6 tonnát nyomó autónak a mi használatunk mellett. Vásárolni sem igazán éri meg átjárni. A kocsi tankja 75 liter. Mondjuk szükségem van 60 liter nyálra. 6000Ft megtakarítás ami jár alsó hangon 200km úttal (mert ugye közvetlenül a határ mellett jellemzően MOL kutak vannak ahol nem olcsóbb semmi) és 3 óra vezetéssel a nyál árát meg hozzá se adjam. Itthon meg van céges üzemanyagkártyám ha nagyon kell (csak nem szeretem mert ugye azt is meg kell termelni).
Számolgattam (kicsit talán bele is fordultam az excelbe emiatt) és hát akárhonnan nézem egy használt EV és egy használt ICE között azonos kategóriában nem sok eltérés van árban. Amit meg egy napelem elég gyorsan kimaxol és nullába tud fordítani.
MOD
Jah és nem hányás akart lenni, bocsánatot kérek ha félreérthető voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest