Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Na várjál, kezdem élvezni a dolgot - meg felidézni, miért hagytam abba ezt a számítógépesdit, és álltam át egybegépekre...
Lányom gépében van egy nvme SSD a rendszernek, meg egy 2TB HDD minden szir-szarnak. Tekintve, hogy a játékok nem férnek el a rendszermeghajtón, és lassúak HDD-ről, vettem neki még egy SSD-t (szintén nvme m2). Minden fasza, addig, amíg le nem húzom a HDD-t, mert akkor nem hajlandó bootolni a gép. Nagyon úgy néz ki, hogy a windows telepítéskor benne maradt a HDD, és a rohadék oda tette a boot recordot, miközben a rendszer ugye az eredeti SSD-n van. Megérett ez a világ a pusztulásra, na... Szóval a két opció, hogy vagy újratelepítem a csipába, vagy benne hagyom a nem használt HDD-t. Pluszegyedik opció, hogy megpróbálom áthelyezni a boot recordot. Fórumokon már találtam olyat, aki ismert valakit, aki hallott már olyanról, akinek a haverjának állítólag sikerült.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest