Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A kukibasztató ablakok kötelező állandó ismétlődő kurvaidegesítő felbukkanásának megvan a pontos törvénybe iktatott ütemezése? És le lehet valahogy tiltani a büdös búbánatos picsába? A zoperának van ilyen párbeszédablak tiltó funkciója, természetesen be van kapcsolva, természetesen nem működik.
Azokon az oldalakon ahol először járok értem, vállalom a beállítgatást, egyszer. De ahol minden másnap felbukkan, és a legtöbb oldal ilyen, ott van egyszerű megoldás? Mobilon.
Egyszer beállítottam, higgye már el minden oldal hogy azt minden másnap is éppen pont ugyanúgy gondolom. Ahogy a székely mondta a feleségének: egyszer már mondtam hogy szeretlek, ha változás áll be majd szólok.Ui: ráadásul a buzi kötelezőbekapcsolvalenni beállítás kukiknak nem pont az ilyen beállításokat kellene megjegyezni, mint pl. a kukibeállítások? Vagy akkor mifasz hasznuk van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest