Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudja valaki hogy lehetne a mai napon, holnaptól kezdődő 10 napos autópálya matricát venni? BP-re kell eljussak onnan repülnék, majd pont 8.-án jönnék haza, onnan Balatonra, stb és 10.én vissza, tehát mindenképp 1-től szeretném ha kezdődne, de semmilyen online rendszerben nem tudom ezt beütni.
Romániából indulok, voltam itt egy MOL kútnál, ott sem sikerült megoldják, igaz ott kezdtem, és akkor még nem gondoltam hogy talán azért mert holnaptól kezdődő dátumot kértem.
-
Mentő kérdés, Berettyóújfalunál a 2. MOL kút tényleg nyitva lehet, éjfél körül, google maps azt mutatja, úgy már talán meg tudnám venni.
-
extra kérdés, amin már rég gondolkodom: Mifrancért van ebben a kis faluban két MOL kút 200 méterre egymástól, amiből az egyik nonstop?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs