Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
náélunk elfért a 4 méter átmérőjű medence, vettem tavaly. én szinte minden nap beleugrottam a hőségben meló után, nejem már kevésbé, inkább csak hétvégén. nekünk8 perc bicajútra van a legközelebbi uszoda/strand, mégis vettünk.
összepakolni nyár végén meg takarítani macera volt, meg persze a fél kertet elfoglalja
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.szóval mindenkinek más

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó gamer pc!
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 és 980 PRO SSD-k! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE!
- Dell G5 5590 Gamer Laptop i7 / RTX 2060 / 32GB RAM / 144Hz / Újszerű akku
- Eladó BIOSTAR B360 BTC PRO 2.0 félkonfig
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.