Új hozzászólás Aktív témák

• FehérHolló

veterán

Új melóhelyen elmúlt 3 hónap (Montinak sok szeretettel és flaskával):

- csapatépítőn egy srác - akivel soha nem találkoztam - odajön hozzám és megfenyeget, hogy értékelhetetlen a munkám és ki fognak rúgni -- megkérdezem tőle, hogy melyik út megyen Budára és hogy ő kiafasz-e -- feljelentett a HR-en mert tiszteletlenül viselkedtem vele, majd azóta őt marasztalják el rágalmazásért -- főnök közben megerősíti, hogy ha nem lesz már szükség rám, akkor már nem fog létezni a cég

- szintúgy csapatépítőn egyik hozzám hasonló munkakörben dolgozó új srác csatlakozott egy party-társasjáték csoporthoz, de későn mert már rég elkezdődött a játék, utána meg 1-2 hétre rá fenyegetéseket kap, hogy ez mennyire bunkóság volt (későn csatlakozni és beszélgetni játék közben), és számítson rá hogy meg fogják verni emiatt

- a héten szóltak, hogy nem kellene inget hordanom, mert a cégnél ez nem szokás, és a sokkal lazább viselet és viselkedés menő, ha esetleg be szeretnék illeszkedni a társaságba

- tegnap jelezték, hogy nem kellene annyira rápörögnöm a havi céljaimra (ami alapján a bónuszt és a fizuemelést számolják), mert a többiek szinte kivétel nélkül szartak a sajátjukra és rájuk vetek rossz fényt azzal, hogy a saját céljaim nagy részben teljesítem

Nagyra nőtt magyar startup, majdnem 1B dolcsi tőkével, magyar állami támogatással.
    Az egyetlen baj velem és pár sorstársammal, hogy arra vettek fel újonnan minket, hogy kutatásból átvezessük a céget kutatás-fejlesztésbe.

Új hozzászólás Aktív témák