- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
A gyereknek azzal tennél a legjobbat, ha mielőbb dobbantanál. Egy tinédzser kevés dologért tud hálát kimutatni, de ezt mi már mind a kettőtől megkaptuk, hogy el nem tudják képzelni, milyen lett volna az életük, ha otthon maradunk. Pedig alapvetően voltak nehézségeik, kicsit későn léptünk mi is, de még pont jókor.
Hosszabb távon mindenképpen jobban jár azzal, ha minél több mindent lát, tapasztal, megél, és minél több dolgot kell önmagának elérnie. Nyilván támogatni fogom mindkét gyereket, meg lehetőségeimhez képest mindent megadok nekik, de pont azért, hogy minél előbb önállósulni tudjon, és egyáltalán ne legyen rám szüksége a boldoguláshoz. Nem fogok lakást, vagy házat hagyni rá, de megkap mindent ahhoz, hogy előteremtse magának, amire szüksége van.
Messzire mutat, de a társadalmunk legnagyobb bűne az egyre nagyobb vagyonok továbbörökítése, mind gazdaságilag, mind össztársadalmi értelemben. Tudom, hogy ez tiszta kommunistául hangzik, és amúgy nincs ötletem, hogy ez hogyan lenne megvalósítható világégés nélkül, amit viszont nem szeretnék, szóval ne rajtam kérjétek számon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Banggood
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Foxpost
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- No Rest for the Wicked
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest