- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
14+ éve nem vagyunk OTP-s ügyfelek. Bementünk, hogy megszüntetjük a lakossági folyószámlát. Cselesen aznapra már az új számlavezető bankunk számlájára ment a fizetésünk.
- Ok, bankkártyákat le kell adni, még egy hónapig ha érkezik terhelés, akkor a maradék pénzt kp ideadják zárásnál.
Eltelt három hét, erre hozott a postás két vacsi új OTP-s bankkártyát. Meg egy levelet tőlük, hogy mínuszban lett a számla. Wtf?! Bevittem a két levelet.
Közben ők megrendeltek nekem két kártyát a megszűnő számlához, mert a régiek lejárnak. Ez miatt asszem újra indult az egy hónap is, ameddig ők várhattak terhelést a számlára, miszerint fizettünk a két új kártyával valahol. Amik nem is voltak még aktiválva. Az új kártyák éves díja lökte mínuszba a pozitív egyenleget.
- Erre nekem nincs szükségem, a maguk sara, hogy ilyen megtörténhet, nyilvánvalóan nem ez volt a szándékom, hogy új kártyákat kérek egy megszűnő számlához.
- Akkor kiadják behajtásra.
- Tudják mit? Itt van kp-ban amit követelnek és még egy havi számlavezetési díj. Költsék gyógyszerre, de nem akarok hallani az OTP-ről ebben az életben!
Még küldtek egy záró számlát.
Eleve akkor kellett volna kilépni tőlük, amikor végeztem a főiskolán - kezdetben még egy kötelezően megnyitott Junior számlám volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest