Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz fokukac #80745 üzenetére

Isten ments, hogy felmarják, és újraaszfaltozzák. Pont ez a módszerük, azért néz ki így, ahogy. Egy rendes útépítés kb egy méter mélyen kezdődik. Mondjuk általában olcsóbban is kijön, mint ha ezek felmarják, és leöntik aszfalttal.

Sötét Zalában tavaly büszkén mutogatták, hogy kitaláltak egy új technológiát, amitől húdefasza, meg húdegazdaságos lesz minden, és különben is, ez a világelső technológia, hogy leöntik az utat kátránnyal, szórnak rá zúzott kavicsot (olyan kb 3-5 centis méretűeket), és ahogy az autók belenyomják majd a saját súlyukkal, attól ez örökké fog majd tartani, és tükörsima lesz. Épeszű ember ugye már itt előad egy 10/10/10-es facepalmot. Na, nekem sikerült véletlenül biciklivel rákeverednem egy ilyen útra, épphogy úgy nem voltam vele, hogy inkább leszállok, és tolom, de autóval sem mertem rajta 40-nél gyorsabban menni (nem volt sebességkorlátozás, mezei országút, szóval elvileg 90). Ja, és gondolhatod, idén hogy nézett megint ki. Bár legalább most már a kövek nem pattognak fel, ahogy mész, legfeljebb csak a szélén, ha le kell húzódnod…

p

Új hozzászólás Aktív témák