Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem kell első munkahelyről nyugdíjba menni nyilván, de így 7-8 munkahely után most már "elülnék a seggemen" 4-5 évnél tovább is.
Ez a képezd magad című duma nekem mindig demagógiának tűnt. Nem azért tanul az ember gépészmérnöknek évekig és gyűjt tapasztalatokat 20-40 éven át, hogy aztán egy nagy hátraarccal szívsebész legyen. Nem lehet mindenki ájtís se.
Nyelvtudással nem lesz gond, és ha most olyan szarul fog menni a cégnek, mint ahogy gondolom, akkor is 1 hónapon belül van másik állás, csak engem ez nem tesz boldoggá.
Ha úgy vesszük, pár szakmaváltáson (vendéglátás, oktatás, járműipar) már túl vagyok, és valahogy mindig azért kellett váltani, mert elfogyott a pénz a szegmensben.
Én a jelenlegi helyemen szeretnék még egy 10 évig ellenni, aztán utána már bármi jöhet, felnőnek a gyerekek is. De ez a folyamatos bizonytalanság, meg a benchmarking célból megejtett állásinterjúk is az agyamra mennek.
Tízből 9 hely még ott tart, hogy 8 óra 45 perc a munkaidő, mert ugye le kell dolgozni az ebédszünetet, meg azzal "csábít", hogy lehet túlórázni.
Kösz, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest