Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

vagy 5 éve "fogyókúrázom" úgy, hogy a napnak csak 8 órájában veszek magamhoz ételt, 16 órát pedig "koplalok". Elég jól beálltam erre, mondjuk fogyni nyilván nem fogytam egy kilót se, viszont nem is híztam, tehát működik :B .
    A reggeli amúgy is a négykarikás büfé valamelyik szendvicsét / péksütijét jelentette, így nem utolsó sorban spórolni is lehet (3-400 forint egy sonkás zsömle)
    Éhes most sem vagyok úgy 11-ig, 11:30-kor meg már ebéd van, csak olyan fura érzés van egyre többször a gyomromban, mint ha savas lenne, gondolom a gyógyszerek miatt. Pedig direkt szedek gyomorvédő "gyomorsav csökkentő" gyógyszert is...

jó hát én nem akarok beleszólni, mindenesetre ez szerény véleményem szerint minden, csak nem egészséges. nem kell ahhoz zabálni, vagy sokat költeni, hogy legyen valami a gyomrodban, a vércukorszinted helyén legyen, és minden szerved elláthassa a funkcióját normálisan... mindenesetre nem vagyok dietetikus, de a józan paraszti eszem ezt diktálja. pl egy banán meg rá két pohár víz máris biztos sokat javítana fél órával gyógyszer bevétele előtt - gondolom a gyógyszerre se az van írva, hogy éhgyomorra vedd be :N

Új hozzászólás Aktív témák