Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci
    addikt

ennek a mennyiségnek nem hiszem, hogy gondot kellene okozzon, ugyanakkor a gyóygszerek mellé szinte biztos nem jó ötlet, nomeg a hidratáció mindenképp fontos. ugyanakkor ez a front most tuti mindenkinek betesz, én nem vagyok fejfájós, de most én is nyűgös vagyok.

mondjuk én 3 napig ittam, és nem 2 sört :D

a reggelizés a lehető legfontosabb étkezés egy nap, azt próbáld meg magadra erőltetni. anélkül a szervek elég nehezen tudnak normálisan működni, legyen bármelyik szervedről szó...

vagy 5 éve "fogyókúrázom" úgy, hogy a napnak csak 8 órájában veszek magamhoz ételt, 16 órát pedig "koplalok". Elég jól beálltam erre, mondjuk fogyni nyilván nem fogytam egy kilót se, viszont nem is híztam, tehát működik :B .
    A reggeli amúgy is a négykarikás büfé valamelyik szendvicsét / péksütijét jelentette, így nem utolsó sorban spórolni is lehet (3-400 forint egy sonkás zsömle)
    Éhes most sem vagyok úgy 11-ig, 11:30-kor meg már ebéd van, csak olyan fura érzés van egyre többször a gyomromban, mint ha savas lenne, gondolom a gyógyszerek miatt. Pedig direkt szedek gyomorvédő "gyomorsav csökkentő" gyógyszert is...

Új hozzászólás Aktív témák