Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez nálam is mindig szempont volt, hogy felettem ne dübörögjenek.
Csak sajnos ez nem ilyen egyszerű.Felettem sem lakik senki, viszont simán hallom az alattam lakók dübörgését, ugyanis a vasbeton födém és vázszerkezet simán viszi.
Én magam sem hittem el, de ez van.
Amikor az alattam lakóknál itt vannak az unokák (négyen), és szaladgálnak, akkor mintha össze akarna dőlni a ház. De amikor az apjuk egyedül van itt, azt is felismerem, mert olyan ember, aki úgy odabassza a sarkát, és attól is döng, hogy csak megy.
De jobbat mondok, azt is megfigyeltem, hogy amikor két emelettel lejjebb jönnek haza, és lendületesen mászkálnak, én azt is hallom ám, dübörgésként, pedig két emelet van köztünk...Persze, elméletben megvan az határozva, hogy ún. úsztatott betont kell tenni a födémre, hogy az elnyelje a lépés-hangokat, de ezt eleve nehéz jól csinálni, (ha érntkeznek az egyes rétegek, akkor egyből nem működik.) és hát szerintem 90%-ban nem is sikerül.
A fő gond az amúgy, hogy régen a lakások többségében valami puha burkolat volt. Linóleum, Padlószőnyeg, stb. GYerekkoromban panelban laktuk, sőt apám utána még majdnem 10 évig, sosem emlékeztem, hogy hallottam volna a felettünk lakókat.
Ellenben most, az elmúlt 10-20 évben már minden lakásba járólapot, laminált padlót tesznek, ammi kemény, és hát igen, sokkal jobban tud döngeni és kopogni. És az emberek nem vesznek már szónyeget, vagy nem akkorát.
Tehát döng és kopog, ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epson nyomtatók
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest