Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez nálam is mindig szempont volt, hogy felettem ne dübörögjenek.
Csak sajnos ez nem ilyen egyszerű.Felettem sem lakik senki, viszont simán hallom az alattam lakók dübörgését, ugyanis a vasbeton födém és vázszerkezet simán viszi.
Én magam sem hittem el, de ez van.
Amikor az alattam lakóknál itt vannak az unokák (négyen), és szaladgálnak, akkor mintha össze akarna dőlni a ház. De amikor az apjuk egyedül van itt, azt is felismerem, mert olyan ember, aki úgy odabassza a sarkát, és attól is döng, hogy csak megy.
De jobbat mondok, azt is megfigyeltem, hogy amikor két emelettel lejjebb jönnek haza, és lendületesen mászkálnak, én azt is hallom ám, dübörgésként, pedig két emelet van köztünk...Persze, elméletben megvan az határozva, hogy ún. úsztatott betont kell tenni a födémre, hogy az elnyelje a lépés-hangokat, de ezt eleve nehéz jól csinálni, (ha érntkeznek az egyes rétegek, akkor egyből nem működik.) és hát szerintem 90%-ban nem is sikerül.
A fő gond az amúgy, hogy régen a lakások többségében valami puha burkolat volt. Linóleum, Padlószőnyeg, stb. GYerekkoromban panelban laktuk, sőt apám utána még majdnem 10 évig, sosem emlékeztem, hogy hallottam volna a felettünk lakókat.
Ellenben most, az elmúlt 10-20 évben már minden lakásba járólapot, laminált padlót tesznek, ammi kemény, és hát igen, sokkal jobban tud döngeni és kopogni. És az emberek nem vesznek már szónyeget, vagy nem akkorát.
Tehát döng és kopog, ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest