Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol
üzenetére
A félreértések elkerülése végett, én is be tudtam kötni magamnak, csak pár elemet venni kellett hozzá. A csap meg, úgy maradt, ráraktam a mosógépet, tartja a nyomást. Majd hívok szerelőt, aki kicseréli, azért az egy másik kategória, mint pár műanyag elemet kicserélni.
Amúgy lement az első mosás, bámulatos, hogy milyen halk

jó, amikor centrifugál (illetve felkészül a centrifugálásra), akkor olyan hangja van mint egy űrhajónak, de még akkor is jóval halkabb.Ui. amúgy persze, vannak videók, de azért mind iszonyat igénytelen. Az megvan, hogy az angoloknál ez a lefolyó-bekötés annyi, hogy beleb*szszák (akasztják) a csövet egy lyukba (na jó, csőbe) a mosogató mellett, vagy a budiba, és kész? volt olyan, ami azt mitatta, hogy az ereszcsatornába kösd be ("ha az erkélyeden van a mosógép") Van ilyen? Mindig tanulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest