Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát persze.
Nemrég meg rám lett fogva hogy ilyen házmesteres feljelentgető vagyok mert a faszbukon jelentettem a vírusos és megtévesztő bejegyzéseket. Kivétel nélkül mindet ami szembejött. És mert a boltokban szóvá teszem a problémákat, meg még vásárlók könyvét is írok. Akkor az vagyok, feljelentgető.
Szóval mindenki azt csinál amit akar. De a legjobb, hogy azt hisz amit akar. Ha elhiszi a blekkfrájdéjt, fasza. Ha jogorvoslatot keres a sérelmére, az is. Ha realistán látja a dolgok valódi hosszú távú hatásait, az is.
De a csaló tevékenységet azt pont azzal nem támogatom, hogy soha nem vásárolok a közismerten csaló tevékenység közismert időpontjában, vagy az akkor legaktívabb kereskedőktől. Tuti hogy én vagyok a gonosz csalókattámogatómanó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest