Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Érdekes ez a bérezés kérdés. Végzettségemmel állami cégnél (e.ü.) a jelenlegi statisztika szerinti átlagkereset alatti fizetést utalnak a számlámra. Múlt héten jelentkeztem egy céghez, aminek konkurenciájánál dolgoztam egy évet, és ők a jelenlegi fizetésem dupláját adnák. Viszont, ingázás (napi 80-100km), bőven túlórázni kellene, otthonról is kell IT munkát végeznem, idegennyelv aktív használata, és nagyobb a felelősség (vezető beosztás). Persze még kattogok az ajánlaton, mert egy külföldi eredetű cégnél úgymond bármikor elengedhetjük egymás kezét, jelenlegi cégemnél meg a felhígult banda miatt senkit sem bocsátanak el. Jah, hogy itt a bértábla miatt az épp frissen kezdett, büfészakos (Okj, Bsc) iskoláit folytató nagyarcú taknyok is többet visznek haza mint én...
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest