- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Érdekes ez a bérezés kérdés. Végzettségemmel állami cégnél (e.ü.) a jelenlegi statisztika szerinti átlagkereset alatti fizetést utalnak a számlámra. Múlt héten jelentkeztem egy céghez, aminek konkurenciájánál dolgoztam egy évet, és ők a jelenlegi fizetésem dupláját adnák. Viszont, ingázás (napi 80-100km), bőven túlórázni kellene, otthonról is kell IT munkát végeznem, idegennyelv aktív használata, és nagyobb a felelősség (vezető beosztás). Persze még kattogok az ajánlaton, mert egy külföldi eredetű cégnél úgymond bármikor elengedhetjük egymás kezét, jelenlegi cégemnél meg a felhígult banda miatt senkit sem bocsátanak el. Jah, hogy itt a bértábla miatt az épp frissen kezdett, büfészakos (Okj, Bsc) iskoláit folytató nagyarcú taknyok is többet visznek haza mint én...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Posta, csomagküldés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs