Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk az egyeduli tv egy Phillips volt ami kB 10 evig birta.
Szerintem birt volna tobbet is, de gyerekek parszor odavertek neki.Vettunk egy olcso Lg-t aminek a legiobb funkcioja, hogy a telefont at tudja loni gond nelkul, igy a fenykepeket-videokat lehet nezni rajta. Amazonon akarok valamit rendelni, mutatni a csaladnak, csak mirror es nem kell a telefon elott ucsorogni.
(A tv kerult 350 dollarba azt hiszem 50”es vagy 42 es hihetlen, de egy autoba meg minig flash az Android auto vagy apple CarPlay
)Szo van rola, hogy veszunk egy masodik tv-t es nagyon gondolkodom a Samsung Frame TV-n.
Etterembe lattam eloszor, azt hittem igazi festmeny eszmeletlen kepminosege van.
Igaz, hogy egy 42”es kB 1000 dollar, de erre nem sajnalnam. Muzeumokbol hozza a kepeket par dollaret havonta, meg azt is szivesen fizetnem.iPhone 11 van. Tegnap majdnem elsirtam magam. A vaku manual modban van es be van kapcsolva, es nem hajlando hasznalni, a telefon okosabb mint en. Este 11 ora, vak sotet es nem hasznaljuk a vakut csinaljuk inkabb a night mode-ot.
Elo kell szedni google-t...nem tudom eldonteni, hogy ez bug vagy feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)