Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Milyen rádióban? Épp itthon vagyok, azon röhögtem, hogy az autó dab vevője 5 (azaz öt) darab rádióállomást talált (kossuth, petőfi, bartók, meg valami még két hallgathatatlan). Na jó, ez sötét zala, nem pestország, na de akkor is... Anyumnak hoztam egy bose internetrádiót, kb a világot nyitottam ki neki. Szórakozóhelyre meg nemigen járok, csak a zenéért meg pláne nem.
Amúgy értem, mire gondolsz, de sajnos még egy pink floyd, dire straits, vagy credence clearwater revival már úgy sem lesz, hogy csak véletlenszerűen ragadjak ki példákat. Épp a queen-film kapcsán kezdtem el egyébként én is elővenni a régebbi albumokat, azért durva, hogy mikkel mertek kísérletezni akkoriban, és az mennyivel menőbb, mint amit manapság mindenki hallgat tőlük.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Alienware 17r4 olvass
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest