Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát sokallani én is sokallom a 250-et 4 éjszakára, de mondjuk csak jókat tudok mondani a hévizi Danubius Aqua hotelről. Jó a táp, jó a szoba és jó helyben az élményfürdő is. A Balcsi meg 5 perc. na jó, Gyenesdiás 12.
De tényleg mondhatnátok helyeket a világban ahova 250-ből 4 éjszakára érdemes elmenni. Most már kíváncsi vagyok. Mert egy kolléga nyomán korábban Horvátországot nézegettem, de olyan nyomortelepek vannak ennyiért (kevesebbért, de a kaját nekem kell ugye intézni), hogy csak lestem. Nem is vonz az a vidék, csak van ez a "egyszer látni kellene a tengert" dolog. Persze láttam én már eleget máshol, csak az egyik sem privát út volt, pláne nem nyaralás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 16 GB (2x8) DDR5 4800MHz CL40
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest