- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát sokallani én is sokallom a 250-et 4 éjszakára, de mondjuk csak jókat tudok mondani a hévizi Danubius Aqua hotelről. Jó a táp, jó a szoba és jó helyben az élményfürdő is. A Balcsi meg 5 perc. na jó, Gyenesdiás 12.
De tényleg mondhatnátok helyeket a világban ahova 250-ből 4 éjszakára érdemes elmenni. Most már kíváncsi vagyok. Mert egy kolléga nyomán korábban Horvátországot nézegettem, de olyan nyomortelepek vannak ennyiért (kevesebbért, de a kaját nekem kell ugye intézni), hogy csak lestem. Nem is vonz az a vidék, csak van ez a "egyszer látni kellene a tengert" dolog. Persze láttam én már eleget máshol, csak az egyik sem privát út volt, pláne nem nyaralás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest