- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szoval nekem ugy tunik, hogy a szamomra kivanatosnak tuno tarsadalmak alapvetoen demokraciak, es a diktaturak kevesbe kivanatosak.
Hat en valogatosabb vagyok, igy hirtelen nem tudom, melyik tarsadalmat mondanam kivanatosnak, de valoban jobban tetszik, ha szavazhatok Gyurcsanyra is akar, es attol nem lesz semmi hatranyos megkulonboztetes ellenem.
Szerintem ez veszelyes es nem jo irany, szerinted jo?
Nyilvan nem jo, ez a trivialis, nem az, hogy akkor megteszi egy fenti peldanal maradva Gyurcsanyra leadott szavazat. Nekem nem teszi meg.
Vagy milyen olyan cel van, amit a mostani irannyal nagyobb sikerrel/esellyel tudunk elerni, mintha a fekek/ellensulyok a helyukon maradnanak?
Hat kb. barmilyen celt, amit a tarsadalom jelentos resze nem vagy nem ugy akar elerni. Pl. koltsunk sok penzt focira - na ezt nagyobb sikerrel erik el nem? Az a baj, hogy attol, hogy ezt ilyen szepen elerik, ettol meg ez nekem nem celom. Szoval altalanossag helyett lehet, hogy konkret celokrol erdemes beszelgetni. Pl. diktaturaban vagy demokraciaban lehet jobb oktatast/egeszsegugyet elerni. Az a bajom, hogy ez leginkabb a gazdasagi sikeressegtol fugg, az meg szerintem diktaturaban konnyebb - bar ertem, hogy te ezt vitatod. Mindenesetre sokkal inkabb fugg attol, hogy szetlopjak-e, mint attol, hogy a fekek/ellensulyok a helyukon vannak-e. Persze mondhatnad, hogy de hat demokraciaban nem lehet szetlopni - akkor mire veljem, hogy Trump veje arulja a fegyvert az araboknal, es meg azota sincs leultetve az egesz banda? De mondhatnam Bushekat stb. Mert csak arra tudok gondolni, hogy a peldaul szolgalo amerikai demokraciaban ugyanugy szetlopnak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- AutoCAD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Napelem
- OLED TV topic
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 500 (PT515-52) BONTÁS RTX 2080 Super, i7 10750H 300Hz alkatrészek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs