Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmúlt pár évben nekem is rengetegszer megfordult a fejemben, hogy menni kellene valamerre, viszont az engem is elriaszt, hogy az egészségügy és oktatás költségei (ideértve a bölcsődét/óvodát is) rengeteg országban nagyon magasak.
Ami még komplikálja/limitálja a dolgot, hogy csak angolul beszélek, és hosszabb távon azért illene az embernek elsajátítania a célország nyelvét is.
Ezen kívül mondjuk jó lenne Európában maradni, hogy a közelebbi család sem a világ másik felén legyen.
A maradás ellen viszont az szól, hogy egyre lentebb csúszik az egész ország, mind gazdaságilag, mind társadalmilag - ugyan egy viszonylag jó jövedelemmel ennek egy részét ki tudom zárni az életemből, de akkor is marad rengeteg zavaró dolog.
Illetve így hirtelen nem is tudom, hogy lenne érdemes csinálni, elkezdeni megpályázni kinti pozíciókat, és ha az egyik összejön, akkor próba jelleggel kimenni pár hónapra, addig itthon hagyni a gyereket és az anyját, majd vinni őket is? Vagy rögtön fejest ugrani az egészbe, és menni mindenkinek? Aki gyerek(ek)kel ment ki valahova, az hogy csinálta? Illetve akik kint vannak, azok tervezik, hogy bármikor hazaköltözzenek (számomra még ez a nagy kérdés, hogy csak egy pár éves időszakra menni, amíg talán itthon normalizálódik a helyzet, vagy esetleg örökre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Star Trek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest