Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy
    félisten

Aha, akkor csak a soundbar, és a TV helye van felcserélve. Ez nekem azért bukik, mert csak egy alap soundbarom van, amin nincs HDMI csatlakozó, csak optika, USB, AUX, meg BT. Viszont a távirányítójával tudom kezelni a TV-t azon a szinten, hogy bekapcsolható, illetve forrást tudok választani rajta. Úgyhogy a TV távirányítója tényleg csak akkor kell, ha Netflixet nézünk rajta.

Zenelejátszásra meg nem a soundbart használom, arra külön eszköz van, amit mobilról irányítok.

Jó lenne egy mindent egybe megoldás, mondjuk egy Bose Soundbar 500 egy Home Speaker 500-zal, de akkor már kéne hozzá egy Bass Module is, és mindjárt 1500 EUR fölött vagyok, és még mindig nincs rajta sok HDMI bemenet (az szerintem csak a receivereken van), cserébe az egész rendszer egy appból irányítható, míg a jelenlegi multiroom hangszórók sajnos nem működnek együtt a soundbarral. Na de annyit nekem ez nem ér. Amúgy is főleg webrádiók mennek, ha zenét hallgatunk, és még a harmadannyi pénzt is úgy adtam ki érte, mintha a fogamat húznák. Ez a multiroom rendszer viszont vicces, hogy ugyanaz szól a konyhában, mint a nappaliban (külön szabályozható hangerővel) - de így legalább még akkor is, ha közben valaki játszik az Xbox-on, és a játék is ott szól halkan a háttérben.

p

En a TV hangjara nem vagyok nagyon kenyes (van mas cucc zenere), valami Samsung soundbarom van kb. 600 euroert, kb. hazibulit lehetne vele rendezni. Egy Sonos Playbar sincs 1500 euro (kozel se), es amelle se nagyon kell szub.

Új hozzászólás Aktív témák