- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs tapasztalatom erőforrás igénnyel kapcsolatban a tabok terén. Azt tudom, hogy mi van a telefonomban, és ahhoz tudok esetleg viszonyítani, amennyiben egyáltalán lehet hasonlítani. Abban meg ugye 2GB van, de szerintem a nyers droid miatt eleve előnyben van még néhány fiatalabb telefonnal szemben is. Mivel én is főleg netezni használnám, néha videók, youtube, stb, játszani pl. valószínűleg egyáltalán nem, ezért én most magamtól azt gondolom elég lehetne. Vagy hogy pl. 1GB plusz ram nem biztos hogy megér 20-30 ezres felárat.
Igazából az a bajom, hogy ha tisztán nézem, akkor a telefon funkciót leszámítva csak egy nagyobb kijelzőn csinálnám ugyanazt, amit a telefonon is. Kérdés, hogy egyáltalán megéri-e az x árat egy nagyobb kijelző
Köszi azért, megnézem hogy mit írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest