- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs tapasztalatom erőforrás igénnyel kapcsolatban a tabok terén. Azt tudom, hogy mi van a telefonomban, és ahhoz tudok esetleg viszonyítani, amennyiben egyáltalán lehet hasonlítani. Abban meg ugye 2GB van, de szerintem a nyers droid miatt eleve előnyben van még néhány fiatalabb telefonnal szemben is. Mivel én is főleg netezni használnám, néha videók, youtube, stb, játszani pl. valószínűleg egyáltalán nem, ezért én most magamtól azt gondolom elég lehetne. Vagy hogy pl. 1GB plusz ram nem biztos hogy megér 20-30 ezres felárat.
Igazából az a bajom, hogy ha tisztán nézem, akkor a telefon funkciót leszámítva csak egy nagyobb kijelzőn csinálnám ugyanazt, amit a telefonon is. Kérdés, hogy egyáltalán megéri-e az x árat egy nagyobb kijelző
Köszi azért, megnézem hogy mit írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Jövedelem
- Horgász topik
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- LG 32GS95UV OLED 4K 240hz - FHD 480hz
- ASUS ROG PG32UCDP 4K 240hz - FHD 480hz
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest