Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mint általában? és amikor Románia, Szerbia és Bosznia sötét bugyraiba kell mennem?
Amúgy le lehet rólam zizzenni. Nem jutottam be az irodába. Kocsival szándékoztam bemenni az Aréna Plázába, leadni a nespresso kapszulát, majd lerakni a kocsit a Népstadion metróállomásnál, és bemetrózni.
Namost, ebből az lett, hogy 5 perc alatt bejutottam az Örsre (nem működtek a lámpák, így kéne mindig
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.
Szóval a sors nem akarta, hogy bemenjek ma, na.
Persze, ha ránéztem volna a gmaps-ben forgalmi helyzetre, akkor könnyű lett volna, de eszembe nem jutott, hogy szombaton ebből gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.