Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
olvasd vissza, mit írtam egy hónapja kelet-szerbiából.
Hazajöttem, és egy nap múlva közölte a b.nejem, hogy füst-szagom van - pedig csak voltam kint fél órát az utcán.
Ahhoz képest szerintem nálunk nem olyan durva a helyzet.Amúgy, ha már munka és szegénység.
Én nem vagyok szegény, sőt, a magyar átlaghoz képest valószínűleg egész jól elkaristolok, de mostanában kezdtem elgondolkozni azon, hogy 38 éves vagyok, és úgy 14 évet dolgoztam eddig irodában, és mostantra jutottam el oda, hogy a f.szom kivan mostmár, és leginkább egy év szabadságra vágyom most már. Nem dolgozni szeretnék, hanem már lazsálni egy picit én is.
Úgyhogy ma vettem skandináv-lottót.
Ha van valakinek ötlete, hogy hogy lehet lazsálni úgy, hogy mégis jön a hó végén a pénz a számlámra, szívesen fogadom. : )
Bár ahogy nézem, minden munkahelyemen az emberek fele ezt csinálja, a másik fele meg szétgürizi magát. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Na jó, ők valószínűleg nem kaptak 5 havi bónuszokat, de akkor is. : )
ennyit akartam, ez most kiszakadt. mindegy, majd hétvégén megcsinálom a maradék munkát, ahogy szoktam, azt' jóvan. mindjárt itt a karácsony, és már csak 19 nap szabim van. de majd kiveszem jövőre. : )
na jó, iszok még egy pohárral a nagyapám tokajijából, az a biztos.
egészség!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi