- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Má' vót. (fészbuklink) pénteken
A mélygarázsban pl. mikor odaértem még kb. 20-30 centi víz állt, gyakorlatilag egy földalatti tó keletkezett.
Ez amúgy tök szokványos errefelé.
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.
De azóta jó idő van.Ja, reggel még a gondnok hótoló lapáttal lapátolta vödörbe a maradék vizet, vagy egy köbmétert kilapátolt míg elindultam. Mert hát kívülről befelé lejt, de a lefolyócsatornától is elfelé ittott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Projektor topic
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Tőzsde és gazdaság
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.