Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Az M3-M31 csomóponthoz képest 20 km-rel beljebb a Hungária-Kerepesi sarok van, vagy az M3-Hungária sarok, ha leméred. Amire én hivatkoztam, az kb. 10 km-rel van beljebb (Csömör-Árpádföld, vagy Kistarcsa, egyre megy) de M0-M31 távon teljesen megfelel mondjuk Kerepesnek vagy majdnem Gödöllőnek is.
De igazából teljesen mindegy, mert az M0-M31 csomóponthoz csak kb. 6 km-t kell menni onnan, ami 3 perc. És az M0-M31 csomóponttól még mindenki kijebb megy, az is, aki az M31-ről jön. Lehet csűrni-csavarni, de sokkal hosszabb körbemenni, akárhogy nézed, ez egy 22-25 km sugarú kör, és vannak olyan időpontok, amikor nem éri meg körbemenni, a forgalomtól függ, ez volt az én érvem.De amúgy én tök liberális vagyok, mindenki arra megy, amerre akar, valószínűleg hozzá se szóltam volna, ha nem ugatod le Blekit már a kérdésért is. Mindegy, Te vagy ebben a Mester, ugass még, hajrá. Pá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Tekken 7 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest