Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Az M3-M31 csomóponthoz képest 20 km-rel beljebb a Hungária-Kerepesi sarok van, vagy az M3-Hungária sarok, ha leméred. Amire én hivatkoztam, az kb. 10 km-rel van beljebb (Csömör-Árpádföld, vagy Kistarcsa, egyre megy) de M0-M31 távon teljesen megfelel mondjuk Kerepesnek vagy majdnem Gödöllőnek is.
De igazából teljesen mindegy, mert az M0-M31 csomóponthoz csak kb. 6 km-t kell menni onnan, ami 3 perc. És az M0-M31 csomóponttól még mindenki kijebb megy, az is, aki az M31-ről jön. Lehet csűrni-csavarni, de sokkal hosszabb körbemenni, akárhogy nézed, ez egy 22-25 km sugarú kör, és vannak olyan időpontok, amikor nem éri meg körbemenni, a forgalomtól függ, ez volt az én érvem.De amúgy én tök liberális vagyok, mindenki arra megy, amerre akar, valószínűleg hozzá se szóltam volna, ha nem ugatod le Blekit már a kérdésért is. Mindegy, Te vagy ebben a Mester, ugass még, hajrá. Pá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest